Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014

ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ ΚΑΙ ΣΚΗΝΕΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΕ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ. ΒΙΝΤΕΟ

Tραγικές φιγούρες η σύζυγος και τα παιδιά του, οι στενοί συγγενείς, οι φίλοι και οι συνάδελφοι του. Εκατοντάδες παράλληλα οι γνωστοί της οικογενείας και οι γείτονες που αποχαιρετούν τον τραγικό υπαρχιφύλακα.
H νεκρώσιμος ακολουθία ξεκίνησε λίγο μετά τις 12 στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας στο Αγρίνιο, λίγα μέτρα από τον οποίο βρίσκεται το σπίτι του Γ. Τσιρώνη.
Συντετριμμένοι οι συνάδελφοί του, δεν μπορούσαν να πιστέψουν το τραγικό γεγονός, ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν την έλλειψη σωφρονιστικών υπαλλήλων στις φυλακές, παρά την τεράστια αύξηση του αριθμού των κρατουμένων.
Το τελευταίο αντίο στον υπαρχιφύλακα είπαν μεταξύ άλλων, ο αρχιφύλακας των φυλακών Κορυδαλλού, συνδικαλιστής, Αντώνης Αραβαντινός, ο διευθυντής των φυλακών και κουμπάρος του αδικοχαμένου Γιώργου Τσιρώνη, Βασίλης Γκορτζάς, ενώ εκεί ήταν ο δήμαρχος Αγρινίου, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πλήθος συναδέλφων του υπαρχιφύλακα,
Στη νεκρώσιμο ακολουθία λειτούργησε ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς.
koi-kideia-tsironis1
 Εκεί ήταν αξιωματικοί της Αστυνομίας και αξιωματικός απο την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανία που εκπροσώπησε τον Αστυνομικό Διευθυντή Α. Αποστολόπουλο.
Στην κηδεία παραβρέθηκε και αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας.
koi-kideia-tsironis3
φωτογραφία (19)
veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου