Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ "ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ" ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,
Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε ακόμα μια επίθεση της κυβέρνησης σε μια κατηγορία συμπολιτών μας. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο είναι οι φαρμακοποιοί.
Με πρόσχημα την έκθεση που παρήγγειλε το υπουργείο Εμπορίου στον ΟΟΣΑ, προωθούν την πλήρη απελευθέρωση του ωραρίου λειτουργίας των φαρμακείων, την άρση κάθε κριτηρίου πληθυσμιακού και χωροταξικού για τη λειτουργία φαρμακείου και ταυτόχρονα ανοίγουν το δρόμο για το άνοιγμα φαρμακείων από μη φαρμακοποιούς.
Για μία ακόμη φορά, οι μεθοδευμένες αντικοινωνικές πολιτικές της  μνημονιακής συγκυβέρνησης στον τομέα της Υγείας, με υπόδειξη της τρόικας, έχουν σκοπό να επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο τους πολίτες και να πλήξουν το ελληνικό φαρμακείο της γειτονιάς, υπέρ των μεγάλων συμφερόντων.
Ειδικά στη σημερινή, ιδιαίτερα δύσκολη, συγκυρία, που η υποβάθμιση των παροχών Υγείας είναι εμφανής, ο φαρμακοποιός λειτουργεί και ως σύμβουλος Υγείας, κατέχοντας καθοριστικό ρόλο στην πρωτοβάθμια φροντίδα του πολίτη.
Μέχρι σήμερα, στη χώρα μας, η διακίνηση των φαρμάκων γίνεται αποκλειστικά από τα φαρμακεία και η τιμή τους καθορίζεται με κρατική διατίμηση. Αυτό έχει ως συνέπεια, να έχουμε αυτή τη στιγμή έναν από τους χαμηλότερους μέσους όρους στις τιμές των Μη Υποχρεωτικώς Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων (ΜΥΣΥΦΑ) (1,7€/τεμάχιο) και να αποφεύγεται η πολυφαρμακία.
Ακόμη και τα Μη Υποχρεωτικώς Συνταγογραφούμενα Φάρμακα (ΜΥΣΥΦΑ), έχουν παρενέργειες και η διάθεσή τους πρέπει να γίνεται ΜΟΝΟ από τα φαρμακεία, γνωμοδότησε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκου (ΕΟΦ). Η ασφάλεια και η υγεία των πολιτών πρέπει να συγκαταλέγεται στις προτεραιότητες της πολιτείας.
Επιτρέποντας, λοιπόν, την πώληση των φαρμάκων αυτών στα σούπερ μάρκετ, βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή των ασθενών. Αυτό, όμως, φαίνεται να είναι «ψιλά γράμματα» για το Υπουργείο Ανάπτυξης που αντιμετωπίζει τις υγειονομικές ανάγκες των πολιτών με όρους αγοράς.  Για τον υπουργό και την κυβέρνηση, σαφώς, προέχει η εξυπηρέτηση στα μεγάλα συμφέροντα.
Η απελευθέρωση της τιμής των ΜΥΣΥΦΑ, που εξήγγειλε ο υπουργός Ανάπτυξης, θα οδηγήσει σε νέες αυξήσεις στα φάρμακα. Αυξήσεις που θα προστεθούν στις πλάτες του ελληνικού λαού. Ήδη το 2013 πλήρωσε 25% περισσότερα χρήματα για φάρμακα από ό,τι το 2012, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ.
Αυτή είναι η περίφημη πολιτική της κυβέρνησης για «φθηνό φάρμακο» που υποσχόταν ο υπουργός καταστροφής της Υγείας, κ. Γεωργιάδης, πριν από λίγους μήνες.
Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, οι τοπικοί εκπρόσωποι και υποστηρικτές αυτών των πολιτικών «κάνουν την πάπια». Μας λένε «πονηρά» πως τα κόμματα δεν έχουν θέση στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Δεν λένε, όμως, κουβέντα και δεν παίρνουν θέση για τις πολιτικές των κομμάτων. Γιατί είναι οι πολιτικές των κομμάτων τους αυτές που διαλύουν την ελληνική κοινωνία και την Τοπική Αυτοδιοίκηση και που καταστρέφουν τη ζωή μας.
Κρύβουν την πολιτική και κομματική τους ταυτότητα, κρύβουν τις πολιτικές τους θέσεις. Παριστάνουν τους «ανεξάρτητους». Τρέμουν την αγανάκτηση των Ελλήνων πολιτών.
Μας πουλάνε φούμαρα για τοπική ανάπτυξη, μέτρα στήριξης της τοπικής αγοράς, place branding και άλλα βαρύγδουπα «μπλε και πράσινα άλογα», την ίδια στιγμή που οι μνημονιακές πολιτικές που υποστηρίζουν αυτοί και τα κόμματά τους, κλείνουν το ένα κατάστημα μετά το άλλο, απολύουν καθημερινά εργαζόμενους, οδηγούν στην απόγνωση, την εξαθλίωση, τη φυλακή και την αυτοκτονία χιλιάδες κατεστραμμένους συμπολίτες μας.
Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες
Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας σε κάθε αγωνιζόμενο για αξιοπρεπή διαβίωση εργαζόμενο. Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους φαρμακοποιούς της πόλης μας. Η συμπαράστασή μας είναι και υποστήριξη στο δικαίωμα κάθε πολίτη για απρόσκοπτη πρόσβαση στο φάρμακο.
Έχουμε την ευκαιρία στις προσεχείς τριπλές εκλογές να στείλουμε ένα τρανταχτό μήνυμα στη μνημονιακή συγκυβέρνηση, αλλά και στους τοπικούς υποστηρικτές της που ζητούν την ψήφο μας, για να συνεχίσουν το «έργο» τους και να μας «σώσουν».
Είδαμε το «έργο» τους. «Είδαμε πώς θα μας σώσουν»
Κάθε μέρα που περνάει γίνονται και πιο επικίνδυνοι.
Μετά τις απολυμένες καθαρίστριες, ήρθε η σειρά των γιατρών και του προσωπικού του ΕΟΠΥΥ. Ύστερα ήρθε η σειρά των δασκάλων και των καθηγητών που ήταν σε διαθεσιμότητα. Τώρα είναι η σειρά των φαρμακοποιών, μετά των υπαλλήλων ΟΤΑ, μετά πάλι των συνταξιούχων. Μετά οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, μετά η δική μας σειρά…
Το παρόν και το μέλλον της κοινωνίας μας εξαρτάται από τη δική μας στάση στις προσεχείς εκλογές. Εξαρτάται από το αν θα το αφήσουμε και πάλι στα χέρια αυτών που το καταστρέφουν.
26/03/2014
Για το ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ  Χολαργού – Παπάγου

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Περικλής Ζήκας 

11 σχόλια:

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΡΙΕ ΠΕΡΙΚΛΗ ΖΗΚΑ ,

    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ , ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΑΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ Ή ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ (ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ) ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ .
    ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ , ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ .

    ΔΗΛΑΔΗ , ΦΕΞΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΛΥΣΤΡΗΣΑ Ή ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΠΑΣΑ ΜΟΥ Ν ' ΑΓΙΑΣΩ !!!!

    ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΜΑΣ 47.714 ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ , ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΚΛΗΤΗΡΟΣΥΜΒΟΥΛΟΙ !

    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%82_%CE%A0%CE%B1%CF%80%CE%AC%CE%B3%CE%BF%CF%85-%CE%A7%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%8D

    ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ , ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ;

    ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ .
    ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΙΑ ΜΟΥΤΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΨΗΦΙΣΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.


    Το παρόν και το μέλλον της κοινωνίας μας εξαρτάται από τη δική μας στάση στις προσεχείς εκλογές. Εξαρτάται από το αν θα το αφήσουμε και πάλι στα χέρια αυτών που το καταστρέφουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν είστε ευχαριστημένοι με την ώς τώρα διακυβέρνηση και την ώς τώρα διαχείριση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τότε να δώσετε ψήφο εμπιστοσύνης. Όμως, μην πάρετε στο λαιμό σας κι όσους από μας παλεύουμε για κοινωνική δικαιοσύνη και για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας. Ας σκεφτούμε υπεύθυνα και χωρίς προκαταλήψεις. Ας δοκιμάσουμε, στην τελική, κάτι διαφορετικό. Τι κερδίσαμε τόσα χρόνια με το συντηρητισμό και την πίστη σε κάτι που αποδεδειγμένα ήταν καταστροφικό. Δεν το βλέπετε πια; Τι περιμένετε για να πειστείτε; Φοβάστε κόμματα που δεν είναι της κλασικής παράδοσης αλλά δεν φοβάστε αυτά που μας έφεραν στο χάος και στο ξεπούλημα; Κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ "ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΠΑΣΑ ΜΟΥ Ν'ΑΓΙΑΣΩ" ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΜΕ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΕΠΩΦΕΛΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΛΑΤΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ? ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑ

      ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΟΛΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
      ΟΙ ΜΕΝ ΠΡΩΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ,ΕΣΕΙΣ ΔΕ, (ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ) ΖΕΙΤΕ ΤΟ ΜΥΘΟ ΣΑΣ . ΕΝΑ ΜΥΘΟ ΠΕΡΙ ΛΑΪΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ,ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΠΠΟΤΕΣ ΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΗ ΔΕΗ,ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.

      ΑΚΟΥΣΤΕ.....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ "ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ" ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
      ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΟ ΜΑΣ.

      ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΥΤΟΠΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ ΜΕ ΔΙΚΤΥΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤ' ΕΜΕ ,ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ .

      ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ .
      ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΟΦΕΛΟΣ ΦΥΣΙΚΑ , ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΘΕΙ ,ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΕΝ ΣΥΝΟΛΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 47.714 ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ , ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΤΕ, ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΜΜΕΣΑ Ή ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΔΙΚΤΥΟ.
      Ε, ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΠΑΣΟΚ Ή ΔΗΜΑΡ ΓΙΑΤΙ "ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ".
      ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΦΕΡΝΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥΣ, ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ,ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΤΟ ΛΕΩ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ .

      ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ Ή ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ
      "ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ" ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ (ΔΕΝ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΑΥΤΟ) , ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.
      ΔΗΛΑΔΗ , ΑΝ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΒΓΑΙΝΑΤΕ ΠΡΩΤΟΙ , ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ;
      Ο ΚΥΡΙΟΣ "ΔΙΚΤΥΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ" ;

      ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 2008 , ΑΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ .

      ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.

      Διαγραφή
  4. Επί χρόνια 100 άνθρωποι ολοι κι ολοι διαμόρφωναν τις επιθυμίες τους σε συνειδηση των άλλων που πηγαιναν και ψήφιζαν. Με την ενοποίηση του δημου οι 100 έγιναν 200. Αυτή και άν ήταν αλλαγη. Μην αφήσετε τους γνωστούς πια σε όλους μας 200 ( οικογένειες, δημοσιογράφους, αυλικούς, παρατρεχάμενους) να συνεχίσουν την ίδια ρεμούλα. ο δήμος αλλάζει έφτασε ο καιρός. και εγω μαζί με το δίκτυο πολιτων. ΑΝΩΝΥΜΟΣ είμαι, αλλα είμαστε πολλοι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 200 ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΕΙΠΑΤΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ .
      ΩΡΑΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ.

      ΔΗΛΑΔΗ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ :

      NO ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΥΣ 200 =ΡΕΜΟΥΛΑ ΙΔΙΑ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ YES ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ CITIZEN NETWORK ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΡΕΜΟΥΛΑ = 0 OR <200

      ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ :

      ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΙΚΟΣΙ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ (ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ) ,ΨΗΦΙΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ .
      ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ " ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ" ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΑΥΤΑ .........!

      ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΓΩ ΔΩΣΩ 50 ΚΙΛΑ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ 25 ΚΙΛΑ ΦΕΤΑ ,ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ;

      ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ .
      ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΤΑΔΕΞΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΕΝΤΟΣ Ή ΕΚΤΟΣ ΥΠΝΟΥ .

      Διαγραφή
  5. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ........ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΩΣ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ,ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ AMWAY ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λοιπόν , το δίκτυο πολιτών να έρθει άμεσα να καθαρίσει το σχολείο της οδού Ευτέρπης ή Κλειούς.
    Να βάψει τους τοίχους , να ξεχορτιαριάσει , να μαζέψει τα σκουπίδια , να μαζέψει 2-3 ψόφιες γάτες και να απομακρύνει και το σκουριασμένο ντεπόζιτο από την ταράτσα .
    Αφού στο τέλος βάλει και καινούργιο συρματόπλεγμα , θα σας ψηφίσω .
    Το σχολείο βρίσκεται στη οδό Ευτέρπης λίγο πριν την οδό Αναστάσεως και δίπλα σχεδόν από τον υποσταθμό της ΔΕΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιδεία είναι η απάντηση. Ή την έχετε ή δεν την έχετε (είναι προφανές) και δυστυχώς δεν μπορεί να σας βοηθήσει το Δίκτυο Πολιτών, τουλάχιστον σ' αυτή τη φάση. Αν, παρ' όλα αυτά έχετε απορία για το τι ακριβώς πρεσβεύει, δεν έχετε παρά να το προσεγγίσετε. Οι δομές αλληλεγγύης είναι μια σημαντική προσπάθεια στους δύσκολους καιρούς και δεν περιορίζεται στα φτηνά προϊόντα και μόνο... Ρωτήστε τους εθελοντές που καλύπτουν αυτές τις δράσεις και θα ενημερωθείτε. Η ταύτιση, δε, με την ΑΜWAY, απλώς αποδεικνύει το επίπεδο και την άγνοιά σας. Η έλλειψη πολιτικού λόγου είναι εμφανής στα λεγόμενά σας και απόδειξη της ποιότητας των απόψεών σας. Μύθος δεν είναι η λαϊκή κυριαρχία. Είναι στόχος. Κι αν εσείς υπερασπίζεστε τα δικαιώματα των λίγων λαμόγιων, των πολυεθνικών και των σούπερ μάρκετ, προφανώς μιλάτε άλλη γλώσσα από το Δίκτυο Πολιτών. Τουλάχιστον μη διαστρεβλώνετε την αλήθεια, αν μπορείτε δηλαδή... σ.σ. Δήμαρχος, επίσης, μπορείτε να γίνετε αν φοράτε γραβάτα, προλαβαίνετε να πηγαίνετε στις παρελάσεις (και στις δύο), φωτογραφίζεστε στις σχολικές εκδηλώσεις, φτιάχνετε αγάλματα, σιγοντάρετε τη συγκυβέρνηση και ρίχνετε ανάθεμα σε οτιδήποτε προοδευτικό, χαρακτηρίζοντάς το ως... κομμουνιστικό, αποδομείτε την Τ.Α., ψηφίζετε υπέρ της άρσης του αμιγώς οικιστικού του Παπάγου και το βασικότερο να ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ! Καλή επιτυχία!

      Διαγραφή
    2. ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΙΞΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ................ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΧΕΤΕ !
      ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ.
      ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΛΑΜΟΓΙΟΥ , ΚΑΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ,ΤΟΠΙΚΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ Ή ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΤΟ IQ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΩ ,ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΓΥΡΩ ΜΟΥ.
      ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΟΤΙ "ΣΑΣ ΕΧΩ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ" .
      Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΟΥ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ "ΣΑΣ ΕΧΩ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ" .
      ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΟΥ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΔΙΚΤΥΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

      ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ;

      ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΙΛΑΣ ;
      ΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΥΡΛΙΑΧΤΟΥ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ;

      ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ Ή ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ , ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑ "ΘΕΛΩ" ΜΑΣ , ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.
      ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ .
      ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.
      ΟΥΤΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΑ ΤΗΝ AMWAY ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ .
      ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΠΗΓΑΙΝΕΣ , ΕΓΩ ΕΡΧΟΜΟΥΝ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΜΟΥ.

      ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΨΟΥ , ΟΝΕΙΡΕΨΟΥ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ ,ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ,ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ.
      ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΤΡΙΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ, ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΥΤΟΠΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ .

      BACK TO REALITY MR.

      ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΩΣ ΔΙΚΤΥΟ.
      Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ.
      ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗ ΦΥΣΗ. ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΑΠΑΓΟΧΟΛΑΡΓΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
      ΣΤΗ ΦΥΣΗ,ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.
      ΤΕΛΟΣ, ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ,ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ.
      ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ,ΕΧΕΤΕ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ,ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ,ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ Ή ΞΕΠΕΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ;
      ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ , ΓΡΑΨΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ.

      ΕΙΠΑΜΕ , ΓΥΡΝΑ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !
      ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ;
      ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ !
      ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .
      ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΝΟΗΜΑ .
      ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ Η ΣΤΥΓΝΗ , Η ΨΥΧΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ (ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ) ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΚΑΤ' ΕΜΕ ,ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ.

      ΠΕΣ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ,ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΥΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ.

      ΤΙ ΠΟΣΟ ΔΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ Ή ΚΑΘΕ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΕΣ, ΤΙ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ;
      ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΡΙΕ ΔΙΚΤΥΕ ΠΟΛΙΤΩΝ ;
      ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ .
      ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΩΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΕΧΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ .

      ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.............
      ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΩ ; ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ .
      ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ;

      ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ .
      Ή ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Ή ΚΑΝΕΤΕ "ΤΟΥΣ ΨΟΦΙΟΥΣ ΚΟΡΙΟΥΣ" ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.
      ΛΟΙΠΟΝ, ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΥΤΕΡΠΗΣ Ή ΟΧΙ ;
      ΕΙΣΤΕ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ Ή ΟΧΙ ;

      Διαγραφή
  7. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΩ, ΑΛΛΑ Ο ΖΗΚΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΑΜΕΣΩΣ ΑΝΑΔΕΙΧΤΗΚΕ ΤΟ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΕΣΥ. ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΧΕΣ... ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, ΚΡΑΤΑΣ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ... ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΤΩΡΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΧΑΜΟ ΓΥΡΩ ΣΟΥ, ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ... ΑΛΛΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ. ¨"ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ". ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ; ΜΑΖΕΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ. ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ... ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ ΤΥΠΟΙ, ΟΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ... ΘΕΛΕΤΕ ΕΡΓΑ, ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΟΥΝΑΤΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑΤΕ! ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΚΙ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ - ΚΙ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΜΕ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΝΟΗΣΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ ΑΠΟΨΕ... ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΑΝΤΕ ΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή