Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ! 3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ!

Πρόκειται για φούσκες χωρίς αντίκρυσμα για τον κοσμάκη! Αφού του έκλεψαν μισθούς ή τον έδιωξαν από τη δουλειά του, τώρα μοιράζουν, κατά την προσφιλή τους συνήθεια, υποσχέσεις του αέρα! 

Τα 10 μεγάλα έργα 37,6 δισ. € που δημιουργούν 95.000 θέσεις εργασίας

Δείτε τι λέει το ρεπορτάζ και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της κυβέρνησης: "Τα 10 μεγάλα έργα 37,6 δισ. € που δημιουργούν 95.000 θέσεις εργασίας"!!! Φούσκες του ...κερατά από τον Χατζηδάκη, τον Μυταράκη και τα άλλα μπουμπούκια της κυβέρνησης! 

Τσάμπα είναι, περάστε κόσμε, περάστε κορόΙδα, το δόλωμα έπεσε. Τσιμπήστε σαν τα ψάρια και μετά πάρτε παραμάσχαλα τα όνειρα και τις υποσχέσεις του Χατζηδάκη, για να ξανα-ψηφίσετε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ! 
Οι πολιτικοί απατεώνες έχουν μάθει πόσο ...ψαρούκλες είναι οι Έλληνες και ακολουθούν απαράλλαχτα την ίδια τακτική: ρίχνουν το δόλωμα της... ανάπτυξης, των χιλιάδων θέσεων εργασίας και τα ...χαϊβάνια-ψάρια Έλληνες θα πιαστούν στα δίχτυα! Είναι σίγουρη λύση και πετυχημένη!
Απλά πράγματα, αλλά για όσους δεν πέφτουν στην παγίδα. Για τους άλλους, που ακούνε τον ... πολιτικό-ολκής Χατζηδάκη να μιλάει με το πειστικό ύφος (κόψτε φάτσα και βγάλτε συμπέρασμα),  όλα φαίνονται αληθινά. Και μένουν εκστασιασμένοι όταν ακούνε τον υπουργό να αναφέρεται στη "...λίστα με τα ονοματεπώνυμα των επιχειρήσεων και των μεγάλων έργων που επενδύουν στην ελληνική οικονομία 37,6 δισ. ευρώ το τελευταίο διάστημα των 22 μηνών"! Ναι, αυτή τη λίστα παρουσίασε η ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης με τον πρόεδρο του ΚΕΠΕ.

Ο μέγας Χατζηδάκης παρουσίασε... "αναλυτικά τα μεγάλα επενδυτικά σχέδια που ξεκίνησαν να υλοποιούνται από τον Ιούνιο του 2012 μέχρι σήμερα. Για την ακρίβεια πρόκειται για επενδύσεις που έχουν υπογραφεί". Προσέξτε: έχουν υπογραφεί τα σχέδια και οι επενδύσεις από το 2012, όταν δηλαδή εξελέγη Πρωθυπουργός ο Σαμαράς, ε, να μην το ξανατονίσει ο άνθρωπος; Τι σημασία έχει αν από τον Ιούνιο του 2012 η ανεργία έχει πάει στου διαόλου τη  μάνα, τι σημασία έχει αν έχουν βάλει λουκέτο χιλιάδες επιχειρήσεις, τι σημασία έχει ααν έχουν αυτοκττονήσει εξαιτίας τηςς λοικονομικής κρίσης χιλιάδες συνάνθρωποί μας και πόσοι άλλοι πήγαν φυλακή για χρέη προς το δημόσιο; Σημασία έχει για τον Χατζηδάκη που ρίχνει το δόλωμα να υπογαμμίσει "για τις επενδύσεις που έχουν υπογραφεί από τον Ιούνιο του 2012 μέχρι σήμερα"!!! 
Και μετά το δόλωμα, ο κ. Χατζηδάκης μπήκε στο...ζουμί της υπόθεσης να μαζέψει ψηφαλάκια για το μαγαζί της ΝΔ. Τόνισε λοιπόν ότι "στην αλλαγή του κλίματος κρίσιμο στοιχείο αποτελούν τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών. Όλες οι θετικές εξελίξεις στηρίζονται σαφώς στις θυσίες των πολιτών αλλά και στις προσπάθειες της κυβέρνησης. Δεν είναι η ώρα να θέσουμε σε αμφιβολία τα επιτεύγματα των Ελλήνων. Είναι η ώρα με την ψήφο μας να δώσουμε ώθηση". Καταλάβατε κορόϊδα-ψαρούκλες Έλληνες; Όχι; Ε τότε, αφού συνεχίζετε να κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου να κάνετε αυτό που σας ζητάει ο Χατζηδάκης: να ψηφίσετε ΝΔ. Μπορεί να κάνατε θυσίες, να χάσατε κάποιο μέλος της οικογένειάς σας από αυτοκτονία ή αρρώστια, μπορεί να χάσατε τη δουλειά σας ή να σας πετσόκοψαν τον μισθό σας αλλά οφείλετε να ψηφίσετε ΝΔ! Για το καλό ...του μαγαζιού της! 
Ε, να μην μιλήσει ο κ. Χατζηδάκης και για τις 95  χιλιάδες θέσεις εργασίας που ΘΑ δημιουργηθούν από τα 37,6 δισ. ευρώ; Φάτε μάτια ψάρια, τσάμπα πραγμα είναι για τον Χατζηδάκη. Διαβάστε θέσεις εργασίας που δημιουργεί η πολιτική της ΝΔ! 
1. Τα mega deals ύψους 9,7 δισ. ευρώ (Ελληνικό, αγωγός TAP, αύξηση μετοχικού κεφαλαίου Eurobank).
2. Τρία έργα φαστ τρακ ύψους 1,4 δισ. ευρώ.
3. Δεκατέσσερα έργα ΣΔΙΤ ύψους 1,8 δισ. ευρώ.
4. Αυτοκινητόδρομοι 5,5 δισ. ευρώ.
5. Αποκρατικοποιήσεις που έγιναν 3,1 δισ. ευρώ
6. Νέες επενδύσεις ξένων εταιριών ύψους 897 εκατ. ευρώ.
7. Επενδύσεις εταιριών για επέκταση δραστηριοτήτων 537 εκατ. ευρώ.
8. Εξαγορές, συγχωνεύσεις εταιριών 4,6 δισ. ευρώ.
9. Αναπτυξιακός νόμος 1,8 δισ. ευρώ.
10. Αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου τραπεζών περί τα 8,1 δισ. ευρώ.

1 σχόλιο:

  1. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ , Ή ΜΕ ΔΙΟΡΙΖΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ 2000 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ Ή ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΩ ΔΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΑΛΛΙΩΣ ΑΝΤΕ ΧΕΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ......!

    ΑπάντησηΔιαγραφή