Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΚΕΧΡΗΣ: "ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΓΚΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΞΥΔΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΓΠΣ ΠΑΠΑΓΟΥ"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ευχαριστούμε όλες και όλους όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 18ης Μαΐου, αλλά και όσους πολίτες επέλεξαν άλλες παρατάξεις.
Την ερχόμενη Κυριακή καλούμαστε να επιλέξουμε μεταξύ των δύο υποψηφίων Δημάρχων κ. Αποστολόπουλου και κ. Τίγκα.
Η Δημοτική Αναγέννηση από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής της, εδώ και 1.5 χρόνο περίπου και ο επικεφαλής της ο Γιάννης Κεχρής εδώ και τέσσερα χρόνια, βρέθηκε σταθερά και δυναμικά απέναντι στο σύστημα Διοίκησης Ξύδη. Το σύστημα αυτό ήλθε στην εξουσία, διατηρήθηκε όλα αυτά τα χρόνια και στηρίζεται ακόμη και σήμερα από τον κ. Αποστολόπουλο. Ουδέποτε ο κ. Αποστολόπουλος διαφοροποιήθηκε από τις αποφάσεις του κ. Ξύδη. Ουδέποτε επιχείρησε να κάνει την οποιαδήποτε αυτοκριτική και να δικαιολογήσει ή να απολογηθεί για ενέργειες και πολιτικές της σημερινής Διοίκησης που υποβάθμισαν τον ενιαίο Δήμο μας και δίχασαν τις δύο κοινότητες. Από την άλλη ο κ. Ξύδης με τρόπο απροκάλυπτο και προκλητικό διέθεσε όλη την υποδομή και τον μηχανισμό του Δήμου στη στήριξη του κ. Αποστολόπουλου.
Σε αντίθεση με τον κ. Αποστολόπουλο, ο κ. Τίγκας σε αρκετές περιπτώσεις βρέθηκε απέναντι στη σημερινή Διοίκηση και για αυτό και πολεμήθηκε από τον κ. Ξύδη. Επιπλέον, ταυτίστηκε με πολλές από τις προτάσεις του προγράμματός μας ενώ στο κορυφαίο κομβικό θέμα για τον Παπάγο, το ΓΠΣ του Παπάγου, είχαμε σχεδόν ταυτόσημες θέσεις.
Για αυτούς τους λόγους η Δημοτική Αναγέννηση Παπάγου – Χολαργού αποφάσισε να στηρίξει τον κ. Τίγκα.
Για μας η πολιτική είναι πολιτικός λόγος και όχι επικοινωνιακά τρικ και διαχωριστικές γραμμές. Κάποιοι προσπαθούν με ψευτοδιλήμματα του τύπου: Χολαργός ή Παπάγος να εγκλωβίσουν τους ψηφοφόρους.
Εμείς ως Δημοτική Αναγέννηση, δεν επιθυμούμε να εμπλακούμε στην ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής ζωής του τόπου, αλλά για κάποιους που επιμένουν απαντάμε : Ο κ. Τίγκας με βάση το πλούσιο βιογραφικό του αλλά και τα πεπραγμένα του, τόσο στις εκλογές του 2010 όσο και με τη στάση που κράτησε τα τελευταία 3.5 χρόνια θεωρείται πιο Χολαργιώτης από τον κ. Αποστολόπουλο.
                                                                                                     Από το Γραφείο Τύπου

της  Δημοτικής Αναγέννησης Παπάγου -  Χολαργού

51 σχόλια:

  1. ΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ .
    ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ ,ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαρήκατε κύριε Πολυχρόνη;

      Διαγραφή
    2. ΠΟΛΛΗ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

      ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΕΧΡΗ

      Διαγραφή
    3. ΔΗΜΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ... ΟΥΣΤ

      Διαγραφή
    4. O ΕκδΙκητής ΖΟΡΟ. Τι κρίμα ένας επιστήμονας να αντιδρά με μίσος και κακία. Τι να κάνουμε, το δεκανίκι του Τιγκα το παίζεις καλά γιατί ήξερες ότι δεν θα γινόσουνα αποδεκτός, Άσε τις μπουρδολογίες το θέμα δεν είναι αν αντιδρούσες στον κο Ξύδη το θέμα είναι αν τον βοήθησες να κάνει αυτά που έπρεπε να κάνει ένας έντιμος Δήμαρχος για τον Παπάγο-Χολαργό. Σε ότι αφορά τον διαχωρισμό Παπάγου Χολαργού άστο καλύτερα γιατί αν το πιάσουμε θα βρωμήσει.. Τα τσιράκια του Τλιγκα διατυμπάνιζαν να ενωθούμε όλοι οι Παπαγιώτες για να βγάλουμε Δήμαρχο ΠΑΠΑΓΙΩΤΗ και σύ κακόμοιρε περίμενες να πάρεις ψήφους από Παπάγο. Τελικά είχαν δίκαιο ότι είσαι το δεκανίκι του Τίγκα. Κακόμοιρε που έμπλεξες.!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    5. Πολύ απολαυστικές οι αδέξιες προβοκάτσιες σας.
      Τι σας πληρώνει τ'αφεντικό σας; 100 ευρώ που δίνει στους πιτσιρικάδες για να τον ψηφίσουν ή 200 που δίνει στους εκλογικούς αντιπροσώπους; Η μήπως σας ετοιμάζει για ελεγκτές στο Μετρό;
      Δεν πειράζει, έχουμε μυαλό και καταλαβαίνουμε! Είναι δύσκολοι οι καιροί...

      Διαγραφή
  2. ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΝΑΝΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ? ΜΗΠΩΣ ΕΔΩ ΠΕΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ? ΩΡΑΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ Κ.ΚΕΧΡΗ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΓΚΑ ΤΟΤΕ? ΣΑΣ ΕΠΕΦΤΕ ΛΙΓΟΣ? ΠΕΡΙΜΕΝΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ... ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΤΣΟΥΚΣΕ ΠΟΛΥ Η ΗΤΤΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ...ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗΣ-ΠΑΠΑΓΙΩΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ...ΞΥΠΝΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Τιγκας που θρεφει τα διαφορα Ξυδοπαιδια (Κουκης, Κουτρα κλπ) σταθηκε απεναντι στον Ξυδη;

    χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κουτακη, Ευαγγελοπούλου και πολλοί άλλοι από τον Ξύδη... Άσε αυτή δικαιολογία τελείωσε βρες καμιά άλλη. Νομίζουν ότι επειδή λένε μια βλακεία ο κόσμος δεν ξέρει τι του γινεται και πιστεύει τον Κεχρή και τον κάθε Κεχρή σε ότι του πει.

      Διαγραφή
    2. Τα 3Κ και η Ευαγγελοπουλου δεν είχαν καμία εξάρτηση με τον Ξύδη και το απέδειξαν με την επιλογή τους .
      .Αντιθέτως άλλα <> που έχουν βολέψει συγγενείς, ξαδέρφες και ανηψίες στο Δήμο και έχουν δεσμευσεις ακολυθησαν τον Αποστολόπουλο !!

      Διαγραφή
  4. Ντροπη σας παλιο κομπλεξαρες.......αλλα δεν πειραζει σας βεντουζοσε ο μικρος.....τι κανεις γιαννη κουκια σπερνω,ετσι θα μεινεις στα κουκια σου ......ριχτε λασπη παλιοτεμπελιδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΥΡΙΕ ΤΙΓΚΑ , ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΙΓΓΑ ΣΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ .

    ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολλά συγχαρητήρια για την επιλογή σου Γιάννη! Όλοι μαζί συντεταγμένα για τη μεγάλη ΝΙΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι να πω δεν ξέρω, κανένας ΄νέος σε ηλικία τουλάχιστον να φέρει καινούργια πράγματα στον τόπο μας δεν υπάρχει ρε Γιάννη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Γιατρός μίλησε. Εξωση στους κοπρίτες και στο κολαούζο του αντιπλοίαρχου. Δεν θα ρυθμίζουν τη ζωή μας οι άχρηστοι, τα παράσιτα και οι αρχιερείς της παρανομίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τον Τιγκα βριζουν όλοι για το παράνομο οροφο... Δασκαλε που διδασκες!

      Διαγραφή
  9. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ, ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ.
    ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς αυτό! Με το που ένιωσαν απειλή έδειξαν ποιοι πραγματικά είναι!

      Διαγραφή
    2. Που είδες οι του Αποστολόπουλου να βρίζουνε, δεν καταλαβαίνω!! (Ίσως επειδή έχω τελειώσει μόνο τον παιδικό σταθμό, δεν φτάνει το IQ μου μεχρι εκεί)
      Άμα έχεις χρόνο και ξέρεις να διαβάζεις blogs αφιέρωσε λίγο χρόνο και διάβασε τι γράφεται από τους υποστηρικτές του κ. Τίγκα!!
      Και μετά βούτα τη γλώσσα στο υποτίθεμενο μυαλό σου και ελα και ματαγράψε την Βλ@κεία σου!!

      Διαγραφή
  10. Τι κοινό έχουν οι εθνικιστές (βλεπε αρθρο Αλεξόπουλου) με τους αλκοολικους και τα λομόγια (βλεπε αρθρο Νικολάου);;; Στηρίζουν Τιγκα...

    Κρίμα για τον Κεχρή που μπήκε σε αυτό το παρεακι τον είχα σε εκτίμηση. Έπρεπε να μείνει εκτός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι περιμένετε από τον Κεχρή. Για χρόνια ήταν απέναντι στον Ξύδη. τόσο πριν από το 2010 όσο και μετά. Ο Αποστολόπουλος ήταν και είναι το αυτοκόλλητο του Ξύδη.
    Πολιτικά, ο Κεχρής, ήταν απέναντι στο Αποστολόπουλο σε όλες τις κρίσιμες αποφάσεις κάποιες από τις οποίες αντικειμενικά υποβάθμισαν τον Δήμο μας.
    Θα ήταν πραγματικά πολιτική κωλοτούμπα αν ο Κεχρής στήριζε τον Αποστολόπουλο.
    Μπράβο στον Κεχρή για το πολιτικό θάρρος, εντιμότητα και συνέπεια που τον διακρίνει σε αυτή την απόφασή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Κεχρής είναι ο πιο έντιμος, συνεπής και αξιοπρεπής πολιτικός άνδρας στον Δήμο μας. Πραγματικά στεναχωριέμαι που δεν θα είναι αυτός ο αυριανός Δήμαρχος.
    Κρίμα. Δυστυχώς στον τόπο μας δεν αξιολογούνται οι πραγματικές αξίες: ήθος, συνέπεια, ανιδιοτέλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μηπως θες να πεις οτι απλα ηθελες χολαργιωτη δημαρχο και ασε τις μαλακιες περι ηθους συνεπειας και ανιδιοτελιας.

      Διαγραφή
  13. Α ωραία τα χωνετε μια χαρα γατακια......άντε να σας τα πω και εγω τωρα....!
    Είστε τοσο χαζοι εσείς οι χολαργιοτες που λέγατε οτι θέλετε δήμαρχο χολαργιοτη;;;;; Αφου θέλατε χολαργιοτη ρε λαμόγια γιατι δεν ψηφισατε χολαργιοτη ;;;; Νομίζω υπήρχαν ........ Νικολαου Κεχρης και Χαρης !!! Τωρα εσείς γατακια ψηφισατε Αποστοκοπουλο......και θέλετε να βγάλετε και δήμαρχο ;;;; Δηλαδη προτιμησατε ΠΑΠΑΓΙΟΤΗ......ΚΑΙ ΞΥΔΗΚΟ....!!! Και τωρα που λέει ο Κεχρης οτι θα στήριξη τον Τιγκα ( που ειναι κατα του ξυδη) τον κραζετε;;;;; Λοιπον μπορείτε να αφήσετε τις παπαρολογιες σας και αυτα που σας λέει ο ξυδης τοσο καιρο οτι ο Αποστολοπουλος ειναι ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗΣ ........εσείς φαγατε την λάσπη του ΞΥΔΗ η μάλλον για δικα σας συμφέροντα δεν ψηφισατε χολαργιοτη.......! Οταν χολαργιοτης στηρίζει παπαγιοτη σας έκατσε κάπως ε;; Καλα να παθετε για άλλη μια φορα σας έπιασε λαλακες ο ξυδης........!!!με τα δικα σας τα μυαλά φτάσαμε εδω που φτάσαμε ......!! Η λογική σας και η πρακτική της λάσπης απο εδω μέσα δεν σας κάνει καλο....γιατι θα υπάρχω πάντα για να σας απαντώ και να δείχνω στους αναγνώστες το ποσο γατακια είστε !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέστα Χρυσόστομε!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. πες τι θα ψηφίσεις και ασε τις παπαρολογίες!!! Αμα αρχιζεις με βρισιες τα ιδια σκ@τ@ εισαι και εσυ!! και περα απο το "Ο" υπάρχει κατι "Ω"¨! Τραβα λοιπον να τραβιξεις καμια προσοχη αρχιγαταρε!!

      Διαγραφή
    3. Οταν λαμογιο θα παψεις να είσαι ανωνυμος......ισως σου πω και τι θα ψηφίσω ......μεχρι τότε πάρε ενα τετράδιο και γράψε όσα Ο και όσα Ω θες γατακι...... Γράψε κατι καλο και σοβαρο χωρις να κραζεις.....και να προκαλεις....και τότε θα κάνουμε διάλογο ....!!μεχρι τότε .......εχω το ίδιο δικαίωμα να κραζω και εγω ανώνυμα ....!!!
      (Για να μην παρεξηγηθώ .....δεν θέλω πραγματικα να μάθω το όνομα σου γιατι μ αρέσει να σας ταπονω και οπως είδα δεν έχεις να πεις κατι σε αυτα που είπα....γατακι) απλα κραζεται ολοι εδω μέσα διάφορους .....για όσους ξερω και για όσα ξερω θα απαντώ (αλωστε δεν ξερω τα πάντα ) ....για όσους δεν ξερω....απλα θα σας ακούω....για όσα όμως ξερω καλα......θα σας απαντώ!!

      Διαγραφή
    4. Ρε φίλε πραγματικά με αποστόμωσες! Ξέρεις πολλά δε λέω!! Μάλλον ήσουν και εσύ στο σύστημα κάποτε γι' αυτό! Και λαμόγιο φίλε μου δεν είμαι, ίσως γιατί δεν πρόλαβα όπως εσύ να γίνω!
      Πάρε τώρα τα λεφτά του στρατιωτικού μπαμπά σου και προχώρα!! Κάνε και καμιά ταγματική και σόπενε!

      Διαγραφή
  14. Δυστυχώς στο συνδυασμό του κ.Αποστολόπουλου κουμάντο κάνει ο κ.Ξύδης. Κακά τα ψέματα. Δεν έχω κάτι με τον κ.Αποστολόπουλο προσωπικά αλλά πιστεύω ότι έκανε κακή επιλογή υποψηφίων.Αν είχε νέους ανθρώπους δίπλα του, ίσως να τα είχε καταφέρει!! Εύχομαι καλή επιτυχία στους δυο υποψηφίους. Ο καλύτερος ας κερδίσει για το καλό του δήμου μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα. Μόλις είδα το ψηφοδέλτιο με Αυγουρόπουλο και Νικάκη, έφυγα μακριά. Αυτό είναι το φρέσκο και το νεανικό;

      Διαγραφή
  15. Καλύτερα τον απλό , έντιμο και έμπειρο με γνώσεις Αξιωματικό παρά τον αλλαζόνα και απαίδευτο Νέο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. TΟΠΟΣ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ... ελεος πια με τη γερουσια!

      Διαγραφή
    2. Όντως... Τόπος στα νιάτα: Μπουφούνου, Αυγουρόπουλο, Μουντάκη ΧΑΧΑΧΑ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙΓΚΑ παρά όλα τα παρατράγουδα του Αποστολόπουλου...

      Διαγραφή
    3. Ξεχνας του δεινόσαυρους του Τιγκα εγώ άμα είχα την ΚΟΥΤΡΑ στο ψηφοδελτιό μου θα ντρεπόμουνα... ασε δεν πιάνει το αστειάκι σου τους έχουμε μάθει πλέον όλους απέξω μετα από τόσα χρόνια!

      Διαγραφή
    4. Άμα βγει να μαζευτείτε όλοι για ταγματική! Μην το ξεχάσετε!!

      Διαγραφή
  16. Εχει και γραφειο τυπου ο γιατρος!! Σιγα ρε Σαμαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ' ΤΟΠΟΣ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ'? Ε είπαμε να κάνεις τόπο στα νιάτα που έχουν και ένα πλούσιο ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ!!!! ΔΕΝ διοικείς με τα νιάτα! ΕΛΕΟΣ τι άλλο θα ακούσουμε????? εδώ και πάρα πολλά χρόνια γνωρίζουμε ότι για να διοικήσεις χρειάζονται γνώσεις και εμπειρία, τα νιάτα εκ των πραγμάτων δεν διαθέτουν εμπειρία - διαθέτουν τουλάχιστον γνώση? ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ. Απλά έγινε καλό marketing και promotion τίποτα άλλο. Η ουσία είναι πως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. Πρέπει να υπάρχει και ένα επίπεδο. Το επίπεδο φαίνεται από την Χολή που βγάζουν οι υποστηρικτές του κ. Αποστολόπουλου ενάντια σε όσους αποφάσισαννα στηρίξουν τον κ. Τίγκα. Μου αρέσει που δεν ρίχνετε λάσπη σε κανεναν αντίθετα σας έριξαν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είπαμε θα φέρω και τα πτυχία μου την Κυριακή για να με αφήσουν να ψηφίσω! έλεος με τα πτυχια. Σίγουρα πάντως έχετε διδακτορικό στη λασπολογία και τη συκοφαντία, δυστυχώς εκεί ο Αποστολόπουλος υστερεί
      Άσε που για να διοικήσεις οπώς είπες θέλει ΕΜΠΕΙΡΙΑ και απο αυτή έχει αρκετή ο Αποστολόπουλος, επίσης έχει και νέες ιδέες και όρεξη και αντοχές σε αντίθεση με άλλους που δεν τα διαθέτουν.

      ΤΟΠΟΣ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ

      Διαγραφή
    2. Σε προκαλώ να μου αναφέρεις το ιδανικό βιογραφικό!! (πρόσεχε όχι το πλούσιο, το ιδανικό)

      Διαγραφή
  18. ΚΑΙ Ο ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΓΚΑ .
    " ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ " ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΙ .
    ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΞΟΔΕΥΑΤΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΕΗ , ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΜΑΣ.

    ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΘ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ .
    ΠΟΛΛΟΙ ΔΕ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΙΔΕΣΤΑΤΟΙ .
    ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ.
    ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΣΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΙΣΧΡΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΕ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ,ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ .
    ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Στο είπα και σε άλλο ποστ "ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ" όταν ποστάρεις κατι να βάζεις και την υπογραφή σου απο κάτω! Άντε πέρασε η ώρα άλλαξε βάρδια τωρα βάλε τον απογευματινό!! Θα πάρεις και bonus τωρα γιατι στην βάρδια σου αναρτήθηκαν στο blog σημαντικές ανακοινώσεις!!!
    Το τι υποστηρίζουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. εσύ δεν τα πίανεις ?? που του απάντας όλη την ώρα ..

    ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ θα αποδεχθεί το DEBATE... ? για να δούμε ποιον θα ψηφίσουμε τελικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα περιμένεις το debate φίλε για να ψηφίσεις, σώθηκες!!!

      Διαγραφή
  21. Απόκλειεται ένας νέος ταλαντούχος και επιστήμονας σαν τον Ηλία να πεί όχι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το ερωτημα απλο: θελετε στην διοικηση τον αλβανο με την μουντακη και τον διαπλεκομενο λινακη ή τον τιγκα με τα υπερ και τα κατα του; Αυτο ειναι το ερωτημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ένα μεγάλο μπράβο σου Γιάννη Κεχρή από το “Περιβαλλοντικό Παρατηρητήριο Παπάγου”!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το ερώτημα τώρα είναι απλό. Θέλετε Δήμαρχο τον Αποστολόπουλου με τους συνεργάτες που ψηφίσατε τον πρώτο γύρο ή τον Τίγκα με τους συνεργάτες που ΔΕΝ ψηφίσατε στον πρώτο γύρο , εθνικιστές και μή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Άσε ρε Γιάννη που κάνεις και προτροπές. Αντί να κοιτάξεις να κάνεις την αυτοκριτική σου για το ποσοστό που πήρες και να δείξεις ανωτερότητα εσύ δείχνεις κακία και μένος λες και σου φταίει ο Αποστολόπουλος και όχι κάτι βλαμμένοι που είχες δίπλα σου και σε πήραν στο λαιμό τους. Και φυσικά καλό είναι να μην λες ανακρίβειες του είδους "...ο κ. Ξύδης με τρόπο απροκάλυπτο και προκλητικό διέθεσε όλη την υποδομή και τον μηχανισμό του Δήμου στη στήριξη του κ. Αποστολόπουλου". Όλοι ξέρουν ότι ο Ξύδης υποστήριξε τον Δασκαλόπουλο. Άρα αυτό κάνει τον Αποστολόπουλο πιο "μάγκα" για τους ψήφους που πήρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή