Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!

Ενόψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών σε Παπάγου-Χολαργού βγαίνουν όλα τα...μαχαίρια ή βέλη από την φαρέτρα των ηττημένων.
Και ο πιο ηττημένος απ' όλους ρίχνει την τελευταία του βολή λίγο πριν πέσει οριστικά και αμετάκλητα στο καναβάτσο. 
Πρόκειται για τον πρώην δήμαρχο Χολαργού ο οποίος υπέστη τραγική πανωλεθρία στις εκλογές της Κυριακής. Λίγο πριν εκπνεύσει οριστικά ο πολιτικός του βίος στον δήμο Παπάγου-Χολαργού ...ρίχνει την τελευταία του σφαίρα με μία δήλωση-αφίσα-σοκ. 
Δείτε τη:




22 σχόλια:

  1. Ποιοι ψηφισαν τον κ.οικονομου οεο?????? H χρυση αυγη βεβαια και ο κ. Οικονομου ειναι απο τα πρωτα στελεχη οεο χαχαχα τον νου σας ρεμαλια ο κοσμος εχει ξυπνησει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς, ο κόσμος ξύπνησε και φάνηκε τη προηγούμενη Κυριακή. Θα φανεί περισσότερο την επόμενη. Κατάλαβες, οεο;;;

      Διαγραφή
    2. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΦΘΑΡΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ... αντε αγόρι μου τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία, οι χολαργιώτες σε μαυρησαν ήδη 2 φορες, τι άλλο να κάνουν για να εξαφανιστείς από την πολιτική ζωή του Δήμου και της χώρα γενικότερα.

      Διαγραφή
  2. Συμφωνώ και βγαίνουν και λένε ότι δεν έχει ο Αποστολόπουλος δεν ήθελε όσους υποπτευόταν ότι ήταν Χρυσή Αυγή, αφού ο Οικονόμου έχει και συγγένεια. Πόσο περισσότερο δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κατάντια μας να συμφωνούμε με τον Νικολάου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κ. Αποστολοπουλος δεν εχει ταυτοτητα κα θεση και πυγμη σαν πολιτικος ενα αβουλο ον ειναι που εχει βαλει χρυσαυγιτες απο παπαγου κσι πασοκτζιδες απο χολαργο μονο και μονο για να βγει δημαρχος να δουμε τι θα κανει για να συντονισει ολους αυτους δτα συμβουλια που το μονο που θα κανουν ειναι νσ κονταροχτυπιουνται για μια θεση εξουσιας και τιοοτα αλλοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακόμα ένα Μπράβο στον Νικολάου, που τσακίζει τους κοπρίτες και τα λαμόγια. Αλλαξε την όψη του Χολαργού και οι δημότες αντί για ένα "ευχαριστώ" βράβευσαν τη ναυαρχίδα και το κολαούζο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ΥπερΛαμόγιο τσάκισε μόνο τον εαυτό του και τα οικονομικά του Δήμου, δηλαδή τα δικά μας. Οι δημότες τον έβαλαν εκεί που του αξίζει.

      Διαγραφή
    2. ειμαι ενασ απο τουσ δημοτες που προσπαθουσαμε να σβησουμε την φωτια στον Υμηττο και ειδα τον πρωην Δημαρχο κυριο Νικολαου να σβηνει φωτιες με τα χερια του διπλα μου ... εσυ που ησουν μεγαλε δημοτη?

      Διαγραφή
    3. Για το "Υπερλαμόγιο" έχεις κάποια απόδειξη; Κατάγγειλέ το, έστω και ανώνυμα. Σου έστειλε ποτέ ο Νικολάου βεβαίωση οφειλής για συμμετοχή στο έργο της Περικλέους ή για το κτίριο στην Αγαμέμνονος κλπ κλπ κλπ ; Πόσα χρόνια ακόμα σου χρειάζονται για να μάθεις οτι οι δημότες-κάτοικοι επιβαρύνονται μόνον με τα τέλη ; Αυτά τα τέλη τα οποία στου Παπάγου είναι 50% υψηλότερα από αυτά του Χολαργού ελέω Ξύδη
      Οσο για τη φωτιά του 2007 που λέει ο παραπάνω, στο Χολαργό απ' όπου ξεπήδησε έκαψε μερικά πεύκα και στου Παπάγου όπου επεκτάθηκε, πηδώντας την Αναστάσεως ελλείψει αποψίλωσης, έκαψε 4 σπίτια.
      Αμα δεν έχεις γνώση των θεμάτων μην το ταλαιπωρείς αυτό το ρημάδι το πληκτρολόγιο

      Διαγραφή
  6. Ξύπνησε ο βρυκόλακας και διψάει για αίμα .Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλοι όσοι δεν κατάφεραν να πείσουν τον κόσμο ότι θέλουν να κάνουν κάτι καλό για την πόλη προσπαθούν να μας πείσουν να μην ψηφίσουμε Αποστολόπουλο! Φοβερή συνταγή επιτυχίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απαντήσεις
    1. θεωρησε σοβαρος με αυτο ? και εσενα μπορει να σε δερνει η γυναίκα σου καθε βραδυ .. πρεπει να το γραψουμε εδω ?

      Διαγραφή
  9. O Nικολάου έκανε έργα και το χρέος δεν ήταν περισσότερο από 9 εκ.Οι αλχημείες Τσοχαλή-Ξύδη το φούσκωσαν και έβαλαν το Δήμο σε "μνημόνιο Ξύδη". Οι πολίτες δεν επιβράβευσαν τον Τσοχαλή στο συνδυασμό Αποστολόπουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αυτο που ειδα με τα ματια μου ειναι πωσ οταν ηθελα κατι για τον δημο π.χ. προβλημα δρομου , φωτισμος κλπ πηγαινα στον Νικολαου και με δεχοταν αυτοπροσωπος στο γραφειο του .. για να δουμε τωρα οταν θελησω κατι που θα με παραπεμψουν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στον Γιάννη τον Περιπατιτή!!!

      Διαγραφή
    2. Νομίζω πως για την κοινωνία δεν υπάρχεις ούτε σαν παρασιτο.. Αν νομίζεις πως συμβάλλεις με αυτόν τον τροπο για την πόλη σου τότε η φαντασμένος είσαι η ανόητος

      Διαγραφή
  11. Ρε δεν ντρεπεται λιγο ο κ. Νικολάου!! Τετοια πράγματα δεν λένε ουτε τα παιδάκια στο νηπιαγωγιο! Έχει φτασει σε μια ηλικια που πρεπει να αποσυρθεί δεν το καταλαβαινει επιτελους!!! Και εσεις οι κολλημενοι ξεκολλατε επιτελους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τελικά μόνο ο Δασκαλόπουλος δεν μας λέει τί να ψηφίσουμε. Όλοι εκδήλωσαν τη μικρότητά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή