Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΟΠΑΠ: "ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ"

ΣΤΗΡΙΖΩ  ΤΗΝ  ΕΠΙΛΟΓΗ 
ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ

       Ο πρώτος γύρος των αυτό διοικητικών εκλογών τελείωσε. Τι συμπεράσματα μας άφησε;
 Το πρώτο και βασικό συμπέρασμα είναι ότι οι ψηφοφόροι ψήφισαν τα δύο κόμματα που μας έφεραν στην κατάντια της πτώχευσης και της οικονομικής κατάχτησης μας από τους Ευρωπαίους τραπεζίτες.
  Ψήφισαν υποψηφίους που σε προηγούμενα χρόνια είχαν την ταμπέλα  της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ. Οι ψηφοφόροι, ειδικά του δήμου μας, ψήφισαν, ακολουθώντας το σύνδρομο των βιασμένων γυναικών. Ψήφισαν τους βιαστές της ζωής μας. Έτσι οι πραγματικά ανεξάρτητοι, δεν βρήκαν την ψήφο τους. Αντιθέτως, οι σύμβουλοι που έφεραν τον πρώην δήμο Χολαργού στην πτώχευση, υπέρ ψηφίστηκαν, ενώ οι σύμβουλοι που άφησαν μεγάλο έργο για όλους τους δημότες καταποντίστηκαν. Σήμερα δεν θα κάνουμε μεγαλύτερη ανάλυση στο φαινόμενο αυτό, αλλά θα πάμε στο τι γίνεται αυτήν, την δεύτερη Κυριακή.
      Για την Κυριακή έχουμε τους δύο διεκδικητές της δημαρχίας, τους κυρίους Αποστολόπουλο και Τίγκα.
    Βγήκαν υποψήφιοι δήμαρχοι που δεν ψηφίστηκαν και έβγαλαν ανακοινώσεις ότι στηρίζουν τον κ. Τίγκα.  Άραγε σκέφτηκαν  ποιο ήταν το μήνυμα που οι ψηφοφόροι έστειλαν την πρώτη Κυριακή;
  Ο Αποστολόπουλος βγήκε πρώτος σε ψήφους στην κοινότητα Χολαργού αλλά και στην κοινότητα Παπάγου.
Ο Τίγκας βγήκε δεύτερος μετά τον Αποστολόπουλο, στην έδρα του, στου Παπάγου, στον δε Χολαργό πήρε μόνο 700 ψήφους. Άρα οι ψηφοφόροι του Δήμου είπαν ότι θέλουν Αποστολόπουλο. Οι ψηφοφόροι δε του Χολαργού είπαν ακόμα ότι, δεν εμπιστεύονται τον κ. Τίγκα να τους κυβερνήσει. Αυτό λένε τα νούμερα, 700 ψήφοι μόνο υπέρ του, από όλον τον Χολαργό. Αυτό το μήνυμα, ότι ούτε οι ψηφοφόροι του Παπάγου αλλά κυρίως, πλην ελαχίστων, ούτε οι ψηφοφόροι του Χολαργού, θέλουν τον κύριο Τίγκα, οι άλλοι συνδυασμοί πλην «Δυναμική Πορεία» που δέχεται το αποτέλεσμα, δεν το είδαν;  Αντί να ακολουθήσουν την βούληση των ψηφοφόρων και να δεχθούν ότι έχασαν από έναν νέο φέρελπι πολιτικό, όπως είναι ο Αποστολόπουλος, πάνε κόντρα στην επιθυμία των δημοτών και ζητούν αντί αυτοί, οι πολιτικοί, να ταυτιστούν με τον ψηφοφόρο, ζητούν ο ψηφοφόρος να ταυτιστεί μαζί τους.
    Οι δημότες  αποφάσισαν, Αποστολόπουλο θέλουν δήμαρχο. Προσωπικά στηρίζω την επιθυμία των  ψηφοφόρων, οι οποίοι με έστειλαν σπίτι μου, και ζητούν να τους κυβερνήσει ως δήμαρχος ο Αποστολόπουλος.
Αυτό είναι δημοκρατία. Να δέχεσαι την απόφαση του λαού, και η απόφαση του είναι Αποστολόπουλος δήμαρχος.

Άγγελος Μπελιτσάκος
Δημοτικός Σύμβουλος

Πρόεδρος ΔΟΠΑΠ

14 σχόλια:

  1. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλιώς ξεκινάει το κείμενο και αλλιώς καταλήγει. Ωραίο αυτό με τους βιαστές. Ε λοιπόν κάτι τέτοιους έχει στο ψηφοδέλτιο ο Αποστολόπουλος. Δεν εννοούσατε αυτούς; Απλώς μας λέτε να το απολαύσουμε. Εξαιρετικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ;

    ΤΟ 25 % ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ.

    ΤΟ 75 % ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ , ΠΑΡΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΠΕΣΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΠΕΠΕΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΑΛΛΟΥ.

    ΑΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΥΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 3% ΜΕΝΕΙ 72% !

    ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ 72 % ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ 25 % ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ .
    ΑΡΑ ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ;

    ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ 25 % ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΓΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ .

    ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .

    ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ .
    ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΝΔ Ή ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΠΑΣΟΚΟΝΔ .
    ΟΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΜΙΑ .
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ . ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ .
    ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΤΣΑΓΑΚΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ .
    ΤΩΡΑ ΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΩΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ , ΤΩΝ ΥΠΕΡΜΑΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ !
    ΣΟΥ ΕΤΑΞΑΝ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ,ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ;
    ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΦΑΓΟΥΡΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ,ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ;

    ΠΑΡΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ .

    ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ . ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΙΓΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.
    ΑΝ ΕΣΥ ,ΕΧΕΙΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΓΚΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ , ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.
    ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ.

    ΚΑΝΕΤΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΟΜΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ Ή Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ.

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΜΠΕΛΙΤΣΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ .

    ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Ή ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΤΙΓΚΑ.
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ .
    ΛΕΥΚΟ ΨΗΦΙΣΑ ΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΙΓΚΑ ΑΥΡΙΟ .
    ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΒΛΑΧΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ , ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΙΓΚΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΔΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ .
    ΤΗ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΧΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΛΕΥΚΟ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ .

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ , ΨΗΦΙΖΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. α ρε Μπελιτσάκο το πάιζεις και Μανίατης, εσύ δεν έλεγες τον ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ανώριμο , αλλαζόνα , παιδί του μπαμπά , και άσχετο .....
    Τι άλλαξε τώρα ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ;
    ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ CEO Ή ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ.

    ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ .

    ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ .

    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε Αγγελε μας δουλευεις ; Αχρηστο τον ανεβαζες βουτυρομπεμπε τον κατεβαζες. Τι εγινε σουταξε οτι θα σου ξοφλησει το δανειο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι αντιμνημονιακοί χωρίστηκαν σε 8 συνδυασμούς κι' ο μνημονιακός έμεινε μόνος του, παίρνοντας 25%. Αύριο που οι αντιμνημονιακοί κατεβαίνουν ενωμένοι , ο μνημονιακός θα ξαναπάρει 25%. Το πολύ πολύ όσο θα πάρουν ΝΔ -ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές. Ο στόχος του είναι ταπεινός και ευτελής. Προσδοκά να αγοράσει η κλίκα που τον στηρίζει κανα φτηνό οικόπεδο στου Παπάγου, μειώνοντας το σ.δ. και το ύψος, δηλ. εφαρμόζοντας και εδώ την αντίληψη και τους στόχους του μνημονίου να πουληθούν τσάμπα οι περιουσίες των Ελλήνων. Το αντάλλαγμα είναι να καλύψει όλες τις παραβάσεις του προκατόχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπραβο Μπελιτσακο! Τα γραφεις σωστα και δημοκρατικα! Αυριο ολοι ενωμενοι ψηφιζουμε Αποστολοπουλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mακάρι να βγει ο ΤΙΓΚΑΣ, να σας τακτοποιήσει όπως σας αξίζει λαμόγια! Κάνετε και αναλύσεις του κ..... Θα αου πω εγώ που είμαι Χολαργιώτης και όλοι οι φίλοι και γνωστοί μου που ψήφισαν διάφορους πάνε Τίγκα. Υπάρχουν βέβαια και κανα-δυο ξεστράβωτοι, αλλά αυτοί είναι τακτοποιημένοι όπως και η χάρη σου!

      Διαγραφή
  9. Δεν βγάζει νόημα το κείμενο. Καταδικάζεις αυτό που ψήφισε ο κόσμος την πρώτη Κυριακή και τώρα λες να ψηφίσουν και οι υπόλοιποι το ίδιο. Καμία λογική...ή μήπως κάτι κρύβεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΠΕΛΙΤΣΑΚΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΒΡΙΣΙΑ!!!!!
    ΟΠΩΣ ΑΝΤΕ ΡΕ Μ.............. ΠΕΛΙΤΣΑΚΟ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηταν μικρός και άπραγος. Δεν ήξερε ο καϋμένος ...

      Διαγραφή
  11. Ερχεται βούρτσα τιγκα στεναχωριέμαι για τα λαμόγια τα φιλαράκια σου που σε είχαν πλαγιασει πριν τις εκλογές κσι θα κάτσουν τωρα πανω στο κ.... Του Ηλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή