Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΔΡΙΜΕΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟ!

Απάντηση Ηλία Αποστολόπουλου στον Χάρη Κουγιουμτζόπουλο

Από την περασμένη Δευτέρα παρακολουθούμε έναν πρωτοφανή πόλεμο λάσπης προς το πρόσωπό μου.

Παράγοντες και παραγοντίσκοι που θέλουν να ελέγχουν διαρκώς καταστάσεις ενοχλούνται από το γεγονός ότι ένας 38χρονος απέκτησε εκλογικό προβάδισμα.

Η κριτική που ασκείται δεν είναι πολιτική. Είναι καθαρά συκοφαντική και φτάνει στο ύψιστο σημείο χυδαιότητας να εμπλέκει ακόμα και μέλη της οικογένειάς μου ή να εμφανίζει συνεργάτες μου (τους οποίους οι ίδιοι παρακαλούσαν να συστρατευτούν μαζί τους) ως δήθεν εξαγορασμένους.

Αν ο κ. Κουγιουμτζόπουλος είχε φιλότιμο θα πρέπει να ντρέπεται για όλη του ζωή για αυτές τις αθλιότητες.
Λυπάμαι που θα το πω, αλλά η αξιοπρέπειά του έχει φτάσει σε πολύ χαμηλότερα επίπεδα από τα εκλογικά ποσοστά του.


Ηλίας Αποστολόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού

22 σχόλια:

  1. Κ.Αποστολοπουλε έχεις δίκιο σε όσα γράφεις,αλλα δεν χρειάζεται να απαντάτε στις προκλήσεις και τις συκοφαντίες όλων των υπολοίπων γιατι πραγματικά σαλταρανε που σε είδαν ΠΡΩΤΟ...την απάντηση θα τη δώσουμε εμείς όπως στις 18 Μαΐου...μην σκάβει το λάκκο του αλλού γιατι θα πέσεις ο ίδιος μέσα...Κυριακή κοντή γιορτή με τον Ηλία για αλλαγή!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό είναι ευθεία εξύβριση. Δεν πας να κρυφτείς στο αμπάρι της ναυαρχίδας, λέω 'γω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν ήξερες τι σημαίνει εξύβριση δε θα έμπαινες καν στον κόπο να απαντήσεις.
      πήγαινε αγόρι μου να κάνεις μπανάκι την Κυριακή που θα έχει καλό καιρό και άσε τις σοβαρές δουλειές για άλλους.

      Διαγραφή
    2. Εκτός από το τί σημαίνει εξύβριση, δεν ξέρω ούτε κολύμπι, καλή μου κυρία. Προτιμώ λοιπόν να απολαύσω τη θαλπωρή του Ηλίου στο εκλ. κέντρο του Ηλία !! Θα με κεράσετε καφέ ή θα με βάλετε να τον πληρώσω ;;
      Φιλιά :):):) :):):)

      Διαγραφή
  3. Mπραβο στον Ηλια που τελειωνει τις αστειες συκοφαντιες του Κουγιουμτζοπουλου.

    Τακτικες του παρελθοντος οπως του Κουγιουμτζοπουλου τελειωνουν οριστικα απο Δευτερα, με τον Ηλια τον Αποστολοπουλο δημαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα ρε τι μας λες? Πολύ σίγουρο το έχεις το πουλέν σου!

      Διαγραφή
  4. ΗΡΕΜΙΑ .

    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΓΚΑΣ.

    ΕΠΙΣΗΣ, ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΗΤΑΝ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΕ, Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ Ή ΕΠΙΛΟΓΕΣ.
    Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ,ΟΣΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ,ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΩΣ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.
    ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ Η ΑΞΙΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΤΕΙΣ ΘΕΜΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΝΔΡΟΣ.

    ΚΟΙΤΑ , ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΩΣ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΩΣ ΝΕΟΤΕΡΟΣ ,ΕΧΕΙΣ .
    ΔΕΞΟΥ ΤΟ ΟΤΙ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΥΠΟΨΙΟΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ , ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ .
    ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ .

    ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΜΟΙΑΖΕΤΕ ΜΕ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΜΕ ΤΑΜ ΤΑΜ ,ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΒΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ !

    ΗΡΕΜΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΤΟΥ.

    ΤΟ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΕΒΟΜΑΙ.
    ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ,ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΣΕΒΕΤΑΙ .

    Η ΨΗΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΙΜΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΑΝ ΣΥΝΟΛΟ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ.

    ΚΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι γραφεις κεφαλαια ρε πιθηκε;

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ Μ' ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.

      Διαγραφή
    3. Σιγά συγκινήθηκα... την τελευταία βδομάδα μόνο βρίζουν τα τσιρακια του Τιγκα κυρίως σε αυτό το blog όπου η ανωνυμία επιτρέπει κάθε προσβολή και συκοφαντία.
      Οπότε άσε και τις υποδείξεις για το πως να φερθούν οι άλλοι... κοίτα τη δική σας κατάντια. Αλλά τώρα είναι αργά για να αλλάξετε, 2 μερες έμειναν.

      Διαγραφή
  5. Και αμέσως, όπως συμβαίνει τον τελευταίες μέρες, έσκασε και η απάντηση από ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ TOY K. TΙΓΚΑ!!! Γράφοντας για άλλη μια φορά για να βγάλουμε το χαρτζιλικι μας με ΒΑΘΥΣΤΟΧΑΣΤΕΣ Π@Π@ΡΙΕΣ!!!



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενα κείμενο χωρίς καμία ουσία. Όπως κι εσύ. Δεν γράφεις τίποτα απολύτως. Τίποτα συγκεκριμένο. Εκδηλώσου επιτέλους να τελειώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επιτέλους ο κ. Κουγιουμτζόπουλος πρέπει πια να σταματήσει!! Πρέπει να το χωνέψει ότι έχει χάσει...με τέτοιο ήθος τι περίμενε? Ο κόσμος έχει ξυπνήσει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η διαχειριση της ηττας δεν ειναι ευκολο πραγμα....

      Διαγραφή
  8. Τοση μ@λ@κια μαζεμενη σε τοσες λιγες αραδες σπαει κοκαλα. Τσακωνεστε για δυο αχρηστους. Τοσο ξεφτιλες ολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε παιδιά είμαι λίγο άσχετος με το θέμα ούτε γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα τόσο καλά αλλά βλέπω πολυ μίσος ανάμεσα σας. Γιατί? Αυτή η νοοτροπία μας πήγε σαν χώρα εκεί που φτάσαμε. Λίγο νερό στο κρασί όλοι σας μπορείτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτή ήταν η δριμεία απάντηση. Πραγματικά του έκανε τα μούτρα κρέας. Τελειωμένο. Ο Ηλίας Αποστολόπουλος δεν μπορεί να μιλήσει και από ότι φαίνεται ούτε να γράψει. Να τον χαιρόμαστε. Ωραία θα βάζει τον Αυγουρόπουλο να φωνάζει κλαίγοντας και τη Νικάκη να βρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΕΛΙΚΑ.......παλι η Χ.Α. θα βγαλει δημαρχο να το ξερετε ΟΛΟΙ ΣΑΣ ...εχουν την μεγαλυτερη...συσπρωση και οργανωση.....τελικα ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΡΟΜΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ....!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνω απολυτα..... διοτι ολοι οι αλλοι παλι ...ΠΑΣΟΚ...Ν.Δ. κλπ... τα ειδαμε και στα ψηφοδελτια...... πασοκοφιλοι και σαμαροφιλοι.... οποτε ειναι λογικο η Χ.Α. να πηγαινει μπροστα και μπραβο της γιατι ακομη και ο προθυπουργος εκτεθηκε ο βλαξ... που ειπε οτι ΔΕΝ θα παρει πανω απο 5-6%και πηρε ..16%% και βαλε και τα ακυρα..που της κανανε........... οποτε........ περιμενουμε που θα παει η Χρυση Αυγη ωοστε να βγαλει ΔΗΜΑΡΧΟ..... ...... εεεεερε γλεντια....!!!!!!!!

      Διαγραφή
  12. Έλα μωρέ Ηλία, πες του και να του καεί το βίντεο για να τον αποτελειώσεις. Τί αστείος ρε παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Κουγιουμτζόπουλος από τη Δευτερα τον αποκαλει Χρυσαυγίτη, του λεει οτι εξαγοράζει συμβουλους, μπλεέκι την οικογένειά του, τον συκοφανετι συνεχως.
    Εχει δικαιωμα να στηρίξει όποιον θελει. Να συκοφαντει δεν εχει. Καλα εκανε και απαντησε ο Αποστολόπουλος. Υπάρχει όρι στην αλητεία παιδιά. Αν ο καθε πικραμενος από το αποτελεσμα βγαινει και λέει τους αλλους φασιστες και νεοναζί και ότι εξαγοράζουν υποψηφίους, το χάνουμε το μέτρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΕ ΤΙΓΚΑ ,ΚΑΡΒΟΥΝΟ ......


    http://www.youtube.com/watch?v=P1W6Tb35lSU

    ΑπάντησηΔιαγραφή