Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΠΑΝΟΣ ΠΑΓΩΝΗΣ: "Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΛΑΜΠΡΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤE ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΣΑΣ"

Ιδιαίτερη αξία αποκτά η παρέμβαση υπέρ του Ηλία Αποστόλπουλου που έκανε δημοσίως από το facebook ο Πάνος Παγώνης, υποψήφιος σύμβουλος με τον Χάρη Κουγιουμτζόπουλο και τις 8 Προτάσεις. Προσέξτε τα όσα λέει, τα οποία δεν αφορούν μόνο τον Ηλία Αποστολόπουλο αλλά και το ¨σε βάρος του πόλεμο λάσπης" όπως υποστηρίζει. 

ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ

Επειδή σιχαίνομαι όσο κανείς τη λάσπη, επειδή οι ίντριγκες και οι συμφωνίες κάτω από το τραπέζι δεν υπήρχαν ποτέ στη σκέψη και στις μεθόδους μου, επειδή έχουμε γεμίσει από σωτήρες που δεν ξέρουν πώς θα σώσουν τον τόπο αρκεί να καταστρέψουν τον αντίπαλο ο οποίος αντίπαλος είναι το πρόσωπο που θα συναντήσουν καθημερινά στη πάλη και θα το καλημερίσουν ή θα βγουν να πιουν μαζί του καφέ ή ουζάκι αστειευόμενοι, επειδή οι αξίες δεν χάνουν τη λάμψη τους όση λάσπη και να δεχτούν, επειδή η δικαιοσύνη επιτέλους πρέπει να ανέβει στο μεγαλύτερο σκαλοπάτι, και επειδή μαθαίνω, σαν μια πολύ μικρή κοινωνία που είμαστε, πως τα "υπόγεια" έχουν γεμίσει αρουραίους, οφείλω να διαχωρίσω τη θέση μου από όλους αυτούς που χρησιμοποιούν τα παραπάνω, για να κατευθύνουν τους ψηφοφόρους της 2ης Κυριακής.
Λες και οι ψηφοφόροι είναι πρόβατα να τους κατευθύνεις και μάλιστα με τρόπους που δεν αρμόζουν στον πολιτισμένο κόσμο αλλά σε σκηνές από το "όνομα του Ρόδου" στο μεσαίωνα.
Αναφέρομαι φυσικά στις επαναληπτικές εκλογές της 25ης Μαΐου μεταξύ Αποστολόπουλου (26%)και Τιγκα(14%).
Για ορισμένους κυρίους, αυτό το 26%,δεν έχει κρίση, είναι κατευθυνόμενο και πληρωμένο, είναι ανεγκέφαλο και μισητό. Γιατί έτσι βλέπουν και τον εκφραστή του 26% κο Αποστολόπουλο, ο καθένας για δικούς του, εντελώς προσωπικούς και ιδιοτελείς σκοπούς!
Γιατί αν δεν ήταν ιδιοτελείς οι σκοποί, θα άφηναν τον κόσμο να πάει να ψηφίσει κατά συνείδηση και χωρίς πατρονάρισμα. Στόχευσαν λοιπόν ένα καθ΄ όλα έντιμο, ελπιδοφόρο, συνεργάσιμο, ανιδιοτελή και συνειδητοποιημένο νέο άνθρωπο, που τόλμησε να διεκδικήσει στα ίσια τη Δημαρχία, σπάζοντας έτσι τα σχέδια για εξουσία άλλων επίδοξων υποψήφιων.

Γιατί εγώ θα σας μιλήσω ποιος είναι ο Ηλίας ο Αποστολόπουλος. Δικαιούμαι να μιλήσω γιατί έχω ζήσει αυτόν και την οικογένειά του πάρα πολλά χρόνια, χωρίς να χαϊδέψω αυτιά και χωρίς να έχω να προσκομίσω κάτι από αυτόν, πέρα από τη φιλία του που με τιμάει χρόνια τώρα.
Ας βγει κάποιος από τους επίδοξους να μιλήσει για μεγαλύτερη εντιμότητα από τον Ηλία. Ας βγει να μιλήσει για μεγαλύτερη δημοκρατικότητα από τον Ηλία. Ας βγει να μιλήσει για μεγαλύτερη ανιδιοτέλεια από τον Ηλία. Ας βγει να μιλήσει για μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τον Ηλία για την πάλη μας.
Ένα παιδί προερχόμενο από μια εξαίρετη παλιά Χολαργιώτικη οικογένεια, που ωρίμασε πριν την ώρα του, αφού έχασε νωρίς τον πατερά του και επωμίστηκε όλες τις σκοτούρες και τα βάρη της οικογενείας του. Ο πατέρας του, ο Τάσος, διεκδικούσε και αυτός την Δημαρχία επί σειρά ετών, και γνώρισε και αυτός την πίκρα των υπόγειων πολέμων, και να φανταστείτε, από άτομα που υπάρχουν ακόμα στην επικαιρότητα.
Ο Ηλίας γεννήθηκε ευκατάστατος, και αυτό στα μείον του καταχωρήθηκε, λες και ξόδεψε την πατρική του περιουσία σε "έκκλητον βίον", μόνο που δεν υπήρξε ποτέ ο "άσωτος" υιός.
Τον κατηγορούν για Χρυσαυγίτη ή ότι συμπεριέλαβε Χρυσαυγίτες στο συνδυασμό του. Ποτέ δε βγήκε υπερασπιστής των ναζιστών, απεναντίας, απέρριψε πρόσωπο που υπήρχε υποψία να είναι εκφραστής τους, και πρόσωπα που κατηγορούνται για Χρυσαυγίτες στο συνδυασμό του, προσεγγίστηκαν από αρκετούς συνδυασμούς να τους εντάξουν σ΄ αυτούς. Να θυμίσω εδώ, πως ο πατέρας του ήταν σε συνδυασμό απέναντι στο τότε χουντικό κατεστημένο γι΄ αυτό και πολεμήθηκε (οι παλαιότεροι τα θυμούνται).
Κατηγορήθηκε ότι έσπρωξε χρήμα στις εκλογές. Μα ποιος δεν θα έσπρωχνε χρήμα αν είχε τη δυνατότητα να υποστηρίξει την υποψηφιότητά του. Έφτασαν στο σημείο να διαδώσουν πως αγόρασε συνειδήσεις και ψήφους. Έτσι, χωρίς αποδείξεις, με φήμες και διαδόσεις!! Ε, ρε παιδιά, δεν είναι και ο Μπερλουσκόνι!!! Πόσο αφελείς μας περάνε τελικά!!!
Ο Ηλίας μπορεί να έκανε και λάθη, όχι ηθελημένα να βλάψει κάποιον ή κάποιους. Λάθη τακτικής πολιτικής θέσης και τοποθέτησης. Δέχτηκε κριτική σκληρή για κάποιες μη τοποθετήσεις του, μα τώρα έμαθε πως για να βγεις μπροστά, πρέπει να πάρεις θέση σε ζητήματα, να κοντραριστείς, να έρθεις σε ρήξη με κατεστημένες καταστάσεις... ναι, το ξέρω, έμαθε από τα λάθη του, είμαι σίγουρος ότι θα προχωρήσει πια με δύναμη, σθένος και αγάπη για τον τόπο του.
Γιατί ο Ηλίας δεν θέλει να πάρει σαν Δήμαρχος πάρα μόνο να δώσει, να φτιάξει, να δημιουργήσει, να υποστηρίξει.
Το χρεωστάει στον εαυτό του, στον πατέρα του, στην οικογένειά του, στους φίλους του, σε όλους τους δημότες, μα πάνω απ΄ όλα, το χρεωστάει στο μικρό του γιο, που γεννήθηκε λίγες ώρες μετά τη πρωτιά του στις εκλογές, και λίγο πριν από τη προσπάθεια σπίλωσής του.
Τελειώνοντας, εγώ προσωπικά, ποτέ δεν κρύφτηκα πίσω από το δάκτυλό μου, ούτε πίσω από συλλογικές προσπάθειες και τακτικές. Το καλό είναι ότι μη ανήκοντας σε ομάδες, υποομάδες, σχηματισμούς, κόμματα (γιατί άραγε?), έχω το θάρρος να εκτίθεμαι με τα λεγόμενα ή γραφόμενά μου, και έτσι να δικαιώνομαι ή όχι από τις κατοπινές εξελίξεις. Τουλάχιστον ποτέ δεν κατηγορήθηκα ή θα κατηγορηθώ για φυγομαχία ή χαμαιλεοντισμό, κάτι που πλεονάζει στη πολιτική σκηνή.
Δεν προτιμήθηκαν οι 8 προτάσεις συνδυασμός που κατέβηκα στις εκλογές, από το λαό της πόλης μας, αυτό όμως καμία πικρία δεν μου αφήνει για να στάξω χολή για τους "αντίπαλους" συνυποψήφιους μου.
Πιστεύω πως ο Ηλίας ο Αποστολόπουλος αποτελεί λαμπρή συνέχεια για το Δήμο μας, έχει επίγνωση τι θα αναλάβει, πώς θα το φέρει εις πέρας, και πάνω απ΄ ολα, έχει επίγνωση για τα άτομα που τον περιβάλλουν, και ποια είναι αυτά που θα τον συνδράμουν για κοινό όφελος και όχι προσωπικό.
Αντισταθείτε λοιπόν, αγαπητοί φίλοι, προς τας υποδείξεις που γίνονται με αρνητικό σκοπό, και σκεφτείτε για μια φορά, όχι το ποιον του ανθρώπου που εκ των πραγμάτων εκτίθεται, αλλά το ποιον όσων μας βάζουν στο λούκι του διχασμού και της μονόδρομης οδού. Αυτό είναι εκ των πραγμάτων αντιδημοκρατικό. Και δεν το δέχομαι για κανένα σας.

ΠΑΝΟΣ ΠΑΓΩΝΗΣ
τ. Δημοτικός Σύμβουλος
υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος
με το συνδυασμό "8 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ"

22 σχόλια:

  1. Επόμενος για γλείψιμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχει πάρει τα πρωτεία ο Κωστάκης, από χθες έχει ορίσει 7 αντιδημάρχους, 4 προέδρους νομικών προσώπων και 2 προέδρους δημοτικού συμβουλίου....

      Διαγραφή
  2. Δεν τα λες καλά αυτά τα έκανε ο ηλίας για να κλείσει το συνδυασμό ,το μεγάλο γέλιο θα πέσει αν βγει πως θα τους βολέψει όλους αυτούς του άνεργους και αγράμματους που μάζεψε , εκτός αν δίνει αντιδημαρχίες με το τρίμηνο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κριμα ρε Πανο και σε ειχα για σοβαρο ανθρωπο. Τους συναδελφους σου στη τραπεζα δεν τους ντρεπεσαι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει και μια αδερφή να σώσει ο άνθρωπος, λογικό να ξεκινήσει από τώρα το σπατουλάρισμα.

      Διαγραφή
  4. Αλήθεια, έχω διαβάσει τόσα κείμενα υπέρ και κατά του Αποστολόπουλου αλλά αυτό ήταν το πιο ΕΜΕΤΙΚΟ. Τι σχέση έχεις εσύ με αυτόν. Μας δουλεύεις; Λυπάμαι και σε ψήφισα Πάνο. Αν ισχύουν όλα αυτά τα καλά γιατί δεν τα έλεγες μετά τις εκλογές, μήπως και εσύ πήρες το κάτι σου τελικά ; Ο Κουγιουμτζόπουλος το ξέρει γιατί κυκλοφόρησε ότι δεν στηρίζει Αποστολόπουλο. Γίνατε κιόλας 8 κομμάτια; Οι δικοί σας στα εκλογικά μιλούσαν με τα χειρότερα λόγια γι’ αυτόν. Ότι έχει δουλικούς και τα σχετικά. Σας κατάφερε λοιπόν; Μάλλον πιστεύεις ότι είμαστε πρόβατα και έβγαλες τώρα όλο αυτό το σάλιο και τη δυσωδία. Λυπάμαι. Σκέτη αηδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θεωρω οτι η τοποθετηση του Πάνου ειναι απο τις πιο σοβαρες που εχω διαβασει μεχρι σημερα.Προσπερνω φυσικα τα σχολια περι εμετικου κειμενου περι λαδωματος περι βολεματος της αδελφης του και ολα αυτα τα οποια ανηκουν σε μια εποχη η οποια νομιζω εχει περασει για παντα.Ολοι και ολα εδω κρινονται.Οποτε μην προτρεχετε κυριοι.Θα συναντησετε στους δρομους του Χολαργου αυτους που τωρα λοιδωρειτε ασυστολα.Κριμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΛΛΟΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ??... Η ΝΑ ΠΩ... ΗΛΙΘΙΟΣ????.... ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΛΑΚΕΣ, ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΥΣ ΔΗΘΕΝ "ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΨΗ", ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΟΥΤΑΝΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ (ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ), ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΑΗΔΙΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ!!!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΛΩΣΗ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΠΑΓΩΝΗ, ΤΟΤΕ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΜΕΤΙΚΟΙ... ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΣΑΣ ΛΕΩ, ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΝΤΡΟΠΗ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΟΣΟΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΔΥΣΜΕΝΩΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΓΩΝΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΤΩΝ 8 ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ 30 ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ !

    ΓΛΥΦΤΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΩ .
    ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ "ΤΟ ΓΥΡΙΖΟΥΝ" ΣΑΝ "ΤΡΑΒΕΣΤΙ" ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ.

    Ο ΧΑΡΗΣ ΜΥΡΙΖΕΤΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ , ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ) ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ .......... ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά λες. Δεν θυμόμαστε τον Κουγιουμτζόπουλο να τριγυρνάει και στον Δασκαλόπουλο και στον Δεμερτζή. Αφού γνωριζόμαστε όλοι στον Χολαργό.

      Διαγραφή
    2. ΕΔΩ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟN ΞΥΔΗ .....ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ, ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ;

      Διαγραφή
  9. Ποια αναγνωριση και πρασινα αλογα. Γλυψιμο του κερατα και φραγκακθα στην τσεπη. Ξεχνας Πανο τι ελεγες για τον Ηλια μια βδομαδα πριν τις εκλογες , αντε να μη τα βγαλω στη φορα και γινεις ρομπα ξεκουμπωτη . Δε ντρεπεσαι λιγο ρε , τοση αναγκη απο λεφτα ειχες. Και γιατι δεν τολεγες να σε βοηθησουμε ολοι απο το να ξεφτιλιστεις ετσι. Κριμα για σενα και για τους δικους σου. Μονος θα μεινεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ.
    ΘΑ ΠΑΩ ΦΥΛΑΚΗ Ή ΘΑ ΧΑΣΩ ΑΚΙΝΗΤΟ .
    ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΣΩ ΠΟΤΕ.
    ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ αποκαλυπτικό κείμενο. Τόσο επί προσωπικού υποστήριξη γιατί να κάνει κάποιος και ειδικά αν είναι από άλλη παράταξη. Πέρασα πολλές ώρες την Κυριακή με ανθρώπους των 8 προτάσεων και έλεγαν τα χειρότερα ακριβώς για την ποιότητα του Αποστολόπουλου και για το υφάκι του προεκλογικά και έχω φρικάρει με το κείμενο του Πάνου. Μόνο για τον εαυτό του ή τον αδελφό του θα μπορούσε να μιλήσει κάποιος έτσι. Έχω παγώσει πραγματικά με αυτά που διάβασα. Είναι απίστευτο ότι αυτό έρχεται από τον Πάνο και τις 8 προτάσεις. Για ιδεολογία ούτε λόγος. Με αυτό το κείμενο ο ίδιος ο Παγώνης δίνει λαβές να υποψιαστούμε διάφορα. Δεν επιτρέπεται τέτοιο κείμενο από αντίπαλη παράταξη ούτε καν για να πάρει το μέρος κάποιου τη δεύτερη Κυριακή. Δεν είναι καν απαραίτητο να δηλώσετε ότι στηρίζετε κάποιον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγαλύτερη ψωνάρα από τη γυναίκα του Τιγκα δεν υπάρχει και χωρίς κανένα λόγο!

      Ενώ αντίθετα ο Αποστολόπουλος και η γυναίκα του σε επίπεδο προσωπικότητας και συμπεριφοράς είναι πολύ απλοί άνθρωποι και αυτό δείχνει πολλά για τους δύο υποψηφίους!

      Διαγραφή
    2. ε όχι ρε φίλε !
      τους ξέρεις προσωπικά ;
      γιατί εγώ άλλα έχω ακούσει.μιλάμε για ψωνισμένους εντελώς .....και οι μεν και οι δε.

      Διαγραφή
    3. Ετσι ε; Ετσι ευκολα κρινεις τους ανθρωπους, χωρις να τους γνωριζεις; Αν μη τι αλλο λιγο σεβασμο προς της οικογένειες των ανθρωπων, και ας μην συμφωνειτε πολιτικα. Ντροπη σας.

      Διαγραφή
  12. Συμφωνώ απόλυτα ότι είναι αντιδημοκρατικό να λες στους ψηφοφόρους σου τι να κάνουν!
    Ντροπή σε όλα τα λαμόγια που τα πήραν για να βγουν να στηρίξουν τον "αμόλυντο" και "αδέσμευτο" Τιγκα.
    Μπράβο στο Ζήκα που που δεν μπήκε σε αυτή τη διαδικασία!

    Ο κόσμος έχει μυαλό και θα ψηφίσει κατά συνείδηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βγηκαν οι συνταξιουχοι και θελουν και θεση στο δημο.....βεβαια ετσι ειναι στο ναυτικο στο πεζικο ειχαν μαθει να καθονται και να παιρνουν τα λεφτακια τους χωρις να κανουν τιποτα, και να εχουν και τις μιζουλες τους......μαλλον γιαυτο καιγονται τοσο πολυ για τις καρεκλες του δημου οι παλιογεροι. Ελεος πια φαγατε αρκετα. Μπραβο και στον κυριο ζηκα που δεν παιρνει θεση,μπραβο στον κυριο αποστολοπουλο που σας γραφει εκει που δεν πιανει μελανι και συνεχιζει μπροστα.Λιακο η νικη ειναι μεγαλη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το μονο που τον νοιαζει ειναι να καθισει στην καρεκλα.Αν ειχε εστω και λιγο τσιπα δεν θα προσεταιριζοταν ατομα τα οποια ειχαν απιστευτο μενος εναντιον του πατερα του οταν κατεβαινε δημαρχος απεναντι στον Σκουρτη ,βλεπε Πασοκ Ροκ......,Σκ..... και αλλους πολλους που τωρα γιναν οι κραχτες με νικακη βαληρακη κ.αλ. για να παρει ψηφους απο ποιους;;;;απο αυτους που εσχισαν και εβριζν τον πατερα του τη δεκαετια του 90Μην τα ισοπεδωνουμε κι ολα.Οσο για το τι χολαργιωτης ειναι το εδειξε 4 χρονια στο δημο ως μελος της διοικησης Ξυδη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ ο Τιγκας που έχει ένα σορό στελέχη (και μάλιστα τα χειρότερα) του Ξύδη είναι αντισυστημικός...

      Διαγραφή