Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΜΟΝΟΝ O ΤΙΓΚΑΣ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ) ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ DEBATE!

Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, μόνον ο Κώστας Τίγκας έχει αποδεχτεί και μάλιστα επιμένει στη διεξαγωγή debate για αύριο το απόγευμα στο Αμφιθέατρο Χολαργού. 
Δυστυχώς, δεν υπήρξε, (πάντα μέχρι στιγμής) ανταπόκριση (θετική ή αρνητική) από την πλευρά του έτερου υποψηφίου Δημάρχου, Ηλία Αποστολόπουλου. 
Ο χρόνος πλεόν είναι εξαιρετικά περιορισμένος και εφόσον δοθεί θετική απάντηση και από τον κ. Αποστολόπουλο, πρέπει να καθοριστεί η ακριβής ώρα της διεξαγωγής και να ειδοποιηθούν άμεσα οι δημότες για να παρακολουθήσουν το debate. 

Αναμένουμε μέχρι αύριο το πρωί στις 8.00 

6 σχόλια:

  1. Δεν πάει ο Αποστολόπουλος σε Debate. Η εικόνα που έστησαν οι επικοινωνιολόγοι του το τελευταίο διάστημα θα καταρεύσει σε λίγα λεπτά. Δεν πρόκειται να πάει... Θα το δείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή αν εκλεγεί ο Αποστολόπουλος τί μας περιμένει,αφού δεν είναι σε θέση να κινηθεί χωρίς επικοινωνιολόγους;Και θα αντέξει ο Ξύδης να εργάζεται στα 80 του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν μπορεί το παιδάκι μόνο του θέλει κ τα δεκανίκια του μαζί ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα τον στηρίζουν οι Μαρίες, η Αννα-Μαρία,η Τζίνα και η "πολιτισμολόγος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολλοί νεολογισμοί κυριάρχησαν στη διοίκηση Ξύδη και στις παραφυάδες της.Ο ΔΟΠΑΠ έχει "φυσιοδίφη", οι νέες ιδέες "πολιτισμολόγο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το σωστά οργανωμένο debate θεωρείται, σε πολιτισμένες χώρες, η επιτομή της ενημέρωσης των ψηφοφόρων κι αυτό αποδεικνύεται από τη συμμετοχή του συνόλου των μεγάλων πολιτικών της εποχής μας, σε όλες σχεδόν τις χώρες της παραπάνω κατηγορίας, και η τεράστια ακροαματικότητα που έχουν να επιδείξουν. Τώρα, αν κάποιος υπεκφεύγει την απάντηση συμμετοχής του ή δεν συμμετέχει λόγω βεβαρημένου προγράμματος, απλά δεν ξέρει τί του γίνεται ή νοιώθει αδυναμία σε μία face to face αναμέτρηση, με επιχειρήματα, ερωταπαντήσεις και διάλογο. Ὀλα τ΄άλλα είναι τίποτα...Ο νοών νοείτω...Καλή ψήφο σε όλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή