Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΚΩΣΤΑΣ ΤΙΓΚΑΣ: TO DEBATE ΠΟΥ... ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ


του
Κώστα-Πολυχρόνη Τίγκα
Υποψηφίου Δημάρχου

Παράδοξο φαινόμενο, κι όμως αληθινό!
Στην πατρίδα της Δημοκρατίας, είναι πρωτάκουστο ο ένας εκ των δύο αιτούντων την ψήφο των πολιτών, να αρνείται να συμμετάσχει σε δημοκρατικό διάλογο.
Κι όμως, συμβαίνει. Και μάλιστα στον Δήμο μας που φέρει το όνομα ενός μέγιστου άνδρα που ήταν από τους κύριους υποστηρικτές της δημοκρατίας και της ελευθερίας του λόγου.
Καλέσαμε τον κύριο Αποστολόπουλο σε διάλογο, ενώπιον όλων των συνδημοτών μας. Τι πιο λογικό και πιο δημοκρατικό από το να τεθούμε οι δύο υποψήφιοι ενώπιον των πολιτών τους οποίους επιθυμούμε να εκπροσωπήσουμε και να απαντήσουμε στα ερωτήματά τους, στις απορίες τους, να δεχθούμε ακόμα και αιχμηρές ερωτήσεις, γιατί όχι και τα πυρά τους!
Ο κύριος Αποστολόπουλος όμως προτίμησε να αρνηθεί την συμμετοχή στο debate μαζί μου, απαξιώνοντας με τον τρόπο αυτό τις δημοκρατικές διαδικασίες, απαξιώνοντας τους ίδιους τους συνδημότες και συμπολίτες του!
Γιατί; Δεν μπορεί κανείς παρά να εικάσει στην περίπτωση αυτή. Κυρίως γιατί δεν υπήρχε κάποιος ουσιαστικός λόγος, καθώς μάλιστα ο κ. Αποστολόπουλος βρέθηκε σε θέση ισχύος την πρώτη εβδομάδα.
Παρ’ όλα αυτά αρνήθηκε.
Φοβήθηκε;
Πιθανόν.
Τι;
Τα ερωτήματα των πολιτών; Το ότι δεν θα είχε να δώσει απάντηση σε αυτά, καθώς μας έχει συνηθίσει σε προκατασκευασμένους λόγους και θέσεις προσεκτικά σχεδιασμένες από επικοινωνιολόγους; Το ότι δεν μπορεί να σταθεί σε μια πρόσωπο με πρόσωπο συζήτηση όπου θα πρέπει να πει αλήθειες και θα πρέπει επίσης να δεσμευθεί; Έτσι αντιλαμβάνεται ότι θα διοικήσει τον Δήμο;
Μα δεν θα διοικήσουν τον δήμο οι επικοινωνιολόγοι κύριε Αποστολόπουλε! Δεν είναι οι επικοινωνιολόγοι που ζουν καθημερινά τα προβλήματα των Δημοτών του Χολαργού και του Παπάγου, δεν είναι οι επικοινωνιολόγοι που χρειάζονται παιδικούς σταθμούς για τα παιδιά τους, περίθαλψη για τους ηλικιωμένους και τους ανήμπορους, πρόνοια για όλους, βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον, δεν είναι οι επικοινωνιολόγοι που πρέπει να μεριμνήσουν για την καθαριότητα και το περιβάλλον, για την επιβίωση των μικρομεσαίων ελεύθερων επαγγελματιών.
Ούτε βέβαια ο κ. Ξύδης πλέον, που διάλεξε να διεξάγει για λογαριασμό σας και πίσω από την πλάτη μας προεκλογικό αγώνα, διαλέγοντας τον τρόπο «πόρτα-πόρτα» ή ακριβέστερα «τηλέφωνο-τηλέφωνο», αφού φρόντισε να καλέσει έναν-έναν τους δημότες να μην ψηφίσουν τον Κώστα Τίγκα.
Και αναρωτιέται κανείς. Μια τυχόν Δημαρχία Αποστολόπουλου θα είναι τέτοια;
 Ή θα είναι μια σκιώδης Δημαρχία Ξύδη;
Ερωτώ, και θέλω μια απάντηση. Όχι προς εμένα κύριε Αποστολόπουλε.
Αλλά προς τον κάθε πολίτη του Παπάγου και του Χολαργού που θα αφιερώσει μισή, μια ώρα από τον χρόνο του την Κυριακή για να ψηφίσει αυτόν που θα εμπιστευθεί.



11 σχόλια:

  1. ΜΑ ΕΓΩ ΣΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ.
    "ΑΝ ΓΙΝΕΙ DEBATE" ΤΡΥΠΗΣΕ ΜΟΥ ΤΗ ΜΥΤΗ !

    ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ .
    ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΑΛΚΟΜΑΝΙΑ Ο ΤΙΓΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΙΡΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πιο ηλιθια δικαιολογια!! Ακου είναι μικρός ο άλλος ηλικιακα οποτε δεν δεχεται το depate!! Ναι γι΄αυτό τον ήπιε στον πρώτο γύρο ο κ. Τίγκας όπως θα τον πιει και στον 2ο!!

      Διαγραφή
  2. Πες μας για τον Δασκαλοπουλο τιγκα με τα ψεμματακια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσοχη προσοχη θα ανοιξουμε το στομα μας και δεν θα ξερει που να κρυφτει ο κυριος τιγκας,βλεπεις του εχουν υποσχεθει διαφορα κατι λαμογια και και θελει πολυ να βγει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Δασκαλόπουλος για να ξέρεις εσύ που το παίζεις εξυπνάκιας, αποφάσισε μαζί με τα στελέχη του να στηρίξουν Τίγκα την 2η Κυριακή. Αν όμως ο γνωστός κωλοτούμπας Δασκαλόπουλος το μετάνιωσε ή του τράβηξε το αυτάκι ο νονός του ( Ξύδης ), είναι κάτι που δεν αφορά τον Τίγκα και καλά έκανε που το δημοσιοποίησε.
    Για ανοίξτε το στοματάκι σας να ακούσουμε κι εμείς τι έχετε να πείτε για τον Τίγκα, προσέξτε όμως διότι την επόμενη φορά που θα πείτε κάτι, να το έχετε πλύνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού δεν έβγαλε ανακοίνωση εσύ που το ξέρεις ότι στηρίζει Τίγκα. Είσαι από τους ανθρώπους του και αν ναι ποιός;

      Διαγραφή
  5. O ΤΙΓΚΑΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΘΗ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΖΗΤΑΕΙ DEBATE... TI AΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Δήμος δεν είναι στρατός για να διατάζεις φαντάρους !!! Ο Δήμος θέλει νέους ανθρώπους τεχνοκράτες από την ελεύθερη αγορά και όχι δημόσιους υπαλλήλους που έχουν φτάσει στα υψηλά στρατιωτικά αξιώματα μέσω των γνωστών σε όλους μας "αξιοκρατιών" κομματικών κρίσεων......... .............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα Debate γίνονται πριν από τις εκλογές και συμμετέχουν όλοι,όχι κατόπιν εορτής επειδή προηγείται κάποιος και ο άλλος που χάνει θεωρεί οτι θα κερδίσει πόντους τη τελευταία στιγμή.Ελλιγμοί πανικού είναι αυτοί,'οπως και το φυλλάδιο υποστήριξης. ...Δυστυχώς οι χαμένοι του πρώτου γύρου ενδιαφερόντουσαν μόνο για τη πρωτιά και όχι για το δήμο και σπρώχνουν τον υποψήφιο από του Παπάγου και όχι του Χολαργού.Να υπενθυμήσω ότι ο κόσμος δεν είναι πρόβατα που παίρνουν εντολές και πράττουν, εάν όλοι αυτοί οι κύριοι ήταν σωστοί δε θα έλεγαν τίποτα και θα άφηναν το κόσμο να ψηφίσει κατά συνείδηση!!! Λυπάμαι για το Δήμο μου και χαίρομαι που κανείς από αυτά τα ανθρωπάκια δεν πέρασε διότι ενφανώς δεν τους άξιζε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ κ. Τίγκα

    Παρίστανες τον ΚΥΡΙΟ μέχρι τις 18 Μαίου και όταν σε πέρασε ο Αποστολόπουλος μέσα στο σπίτι σου, στον Παπάγου, άνοιξες τον οχετό σου.

    Αποτελέσματα Παπάγου :
    Αποστολόπουλος :2444 ψήφοι και 30,16% 1ος
    Τίγκας : 2225 ψήφοι και 27,46% 2ος

    Αποτελέσματα Χολαργού :
    Αποστολόπουλος : 3347 ψήφοι και 22,33% 1ος
    Τίγκας : 986 ψήφοι και 6,58% 8ος

    Και τώρα μεθοδεύεις με κάποιους πικραμένους να ανατρέψεις την αυθόρμητα εκφρασμένη βούληση των συνδημοτών μας.

    Βγάζεις δε ένα εμετικό ερωτηματολόγιο του στυλ «τι επιλέγεις το Α ή το Β». Στο Α είσαι εσύ ο Θεός και στο Β ο πολιτικός σου αντίπαλος που σε διέλυσε στις 18 Μαίου. Έχεις το θράσος να τον αποκαλείς με όσους απαξιωτικούς όρους κατέβασε το νοσηρό μυαλό σου.

    Αυτό κ. Τίγκα λέγεται πολιτικό ήθος? Άκουσες από τον Αποστολόπουλο έστω και μια αρνητική κρίση για οποιονδήποτε εκ των ανθυποψηφίων του όλο το διάστημα της προεκλογικής περιόδου? ‘Εστω και ένα αρνητικό σχόλιο για την προσωπική, την κοινωνική ή την πολιτική τους πορεία? Λες να μην υπάρχουν?

    Κάνε debate με τη συνείδησή σου κ. Τίγκα και τότε θα καταλάβεις γιατί έχασες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εμαθα οτι στο debate θα συμμετεχει και η κυρια Τιγκα με καινουριο ποστιζ προκειμένου να διορθωνει το συζυγο της οπου χρειαζεται....και να ριξει και κανενα μπινελικι στον Αποστολοπουλο αν αυτος στριμωξει το στρατηγο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή