Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΚΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ! ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΣΟΪΜΠΛΕ!

Όχι, νόμιζαν ότι θα γλιτώσουν τα λαμόγια-προδότες-δωσίλογοι! Όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, οι προδότες που συνεργάστηκαν με τον εχθρό, στο φινάλε υπόκεινται στα ίδια ή και οδυνηρότερα μαρτύρια από αυτά που προκάλεσαν διά της προδοσίας τους στους πολίτες!
Οι Γερμανοί που τα τελευταία 4 χρόνια έκαναν τη δουλειά τους με τους δωσίλογους πολιτικούς, φαίνεται ότι αφού τους χρειάστηκαν όσο τους χρειάστηκαν και πήραν ό,τι ήθελαν από αυτούς, τώρα αποτελούν στυμμένη λεμονόκουπα! Γι' αυτό τούς βγάζουν στον τάκο! Τα πολιτικά λαμόγια-προδότες λοιπόν, αναμένεται να περάσουν από την μέγγενη των διεθνών τοκογλύφων! 
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της αθλητικής εφημερίδας "Σπίρτο", Μέρκελ και Σόϊμπλε έδωσαν εντολή να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος σε πολιτικούς που απέκτησαν παράνομα πλούτη τα τελευταία 4 χρόνια των μνημονίων! Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ έχουν και έτοιμα ονόματα που θα βγάλουν σύντομα στη φόρα και θα γίνει χαμός! 
Σύμφωνα λοιπόν με το "Spirto" και στη στήλη "Γιατί η ζωή δεν είναι μόνο μπάλα", "... Οι Γερμανοί έχουν βάλει στο μάτι τους 'Έλληνες πολιτικούς και μέσω συγκεκριμένων διαδικασιών διερευνούν τον πλούτο του καθεvόs ξεχωριστά και φυσικά το πόθεν έσχες του. Όχι μόνο των  ίδιων των πολιτικών προσώπων, αλλά και των συγγενών τους. Σε κάποιες μάλιστα περιπτώσεις,  όπως έγινε γνωστό, ο ξαφνικός πλουτισμός κάποιων εξ αυτών φαίνεται να δίνει άμεσα τροφή στα γερμανικά επιτελεία για να αρχίσουν και να διευρύνουν τ is έρευνές τους. Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ και οι πληροφορίες οι οποίες έρχονται από τα συγκεκριμένα κέντρα, η είδηση αυτή. η οποία προκαλεί τριγμούς στις  σχέσεις  Ελλάδας-Γερμανίας και καταδεικνύει την καχυποψία της καγκελαρίας για tous  Έλληνες πολιτικούς, έρχεται να ρίξει βαριά την σκιά στην Αθήνα των Μνημονίων. Σύμφωνα λοιπόν μ' αυτήν, Γερμανοί οικονομικοί επιθεωρητές με την βοήθεια μυστικών υπηρεσιών ερευνούν τον αιφνίδιο πλουτισμό Ελλήνων πολιτικών. Και όταν λέμε αιφνίδιο, οι Γερμανοί  επιμένουν (και διερευνούν) καταθέσεις εκτός Ελλάδος πολιτικών προσώπων καθώς και συγγενών τους.
Ο ύποπτοι χρηματισμοί
Σύμφωνα πάντα με τις ίδια πληροφορίες,  υποψιάζονται χρηματισμό των Ελλήνων πολιτικών από τιs κινήσεις συγκεκριμένων εξωχώριων λογαριασμών αλλά και από επενδύσεις φιλικών προσώπων σε χώρες της Ευρώπης αλλά και στις ΗΠΑ. Η όλη επιχείρηση έχει τον Κωδικό «Έλληνες θεοί» και το πράσινο φως για να ξεκινήσει και για να ξεκινήσει και
φυσικά να προχωρήσουν οι έρευνες σε βάθος, το έχουν δώσει τόσο η Μέρκελόσο και ο Βόλφανγκ Σόϊμπλε! 
Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη, έχει  εντοπιστεί Έλληνας πολιτικός ο οποίος έχει μπει στο… κάδρο, καθώς λέγεται  ότι έχτισε στο σπίτι του στην Αθήνα ολόκληρο υπόγειο θησαυροφυλάκιο (!) περί τα 80 τ.μ. να φιλοξενεί σε ειδικές συνθήκες χαρτονομίσματα των 500 και 100 ευρώ, καθώς και μεταλλικά δίευραΙ Όλα σχεδόν τα ποσά αποκτήθηκαν στην περίοδο των 4 τελευταίων χρόνων!
Τέλος, οι Γερμανοί έχουν στην κατοχή τους ακόμη και ηχογραφημένες τηλεφωνικές συνομιλίες στις οποίες εμπλέκονται πρόσωπα υπεράνω υποψίας, ενώ οι δημοσιογράφοι των  γερμανικών ΜΜΕ έχουν ήδη πάρει τα πρώτα στοιχεία στα χέρια τους.
Σύμφωνα με τα παραπάνω, όπως τονίζεται από κύκλους που παρακολουθούν την έρευνα, σύντομα αναμένεται να βγουν στη δημοσιότητα και τα πρώτα στοιχεία που θα προκαλέσουν πάταγο!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου