Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΞΕΚΛΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ! ΑΠΟΘΡΑΣΥΜΜΕΝΟΣ Ο ΡΑΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΣΑΜΑΡΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ «ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» ΓΙΑ ΝΑ «ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΕΙ» ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ!

ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ …ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ!
 
 «ΚΡΑΥΓΗ» ΑΓΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΧΑΪΤΙΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ!!!


Του Μάκη Βραχιολίδη
Οι Βορειοηπειρώτες βρίσκονται κυριολεκτικά στο έλεος του Θεού και της αλβανικής, κυβερνητικής λαίλαπας η οποία έχει πλέον ως ξεδιάντροπη επιλογή της να τους αφανίσει!  Τέτοια ωμότητα της Αλβανίας, δεν έχουν ζήσει ούτε επί Χότζα οι Βορειοηπειρώτες. Η ελληνική κυβέρνηση όχι μόνο δείχνει να μην πράττει τίποτε, όχι μόνο δεν βγάζει άχνα για όσα εγκληματικά  διαπράττονται σε βάρος της ελληνικής μειονότητας, αλλά ουσιαστικά αναδεικνύεται ως ο καλύτερος σύμμαχος της γειτονικής χώρας, μια και πριν από μερικές ημέρες άναψε το πράσινο φως στην Αλβανία για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες ένταξής της στην ΕΕ! Βλέποντας αυτά ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα αεφαρμόζει το σχέδιο  «στραγγαλισμού» των Βορειοηπειρωτών. Σε λίγες μέρες περνά ειδικό νομοσχέδιο με το οποίο μέσω του «Αλβανικού Καλλικράτη», συγχωνεύει τους δήμους όπου η συντριπτική πλειοψηφία είναι Βορειοηπειρώτες, με δήμους μουσουλμάνων-τσάμηδων, ώστε να επιφέρει δύο τουλάχιστον χτυπήματα σε βάρος το ελληνικού στοιχείου: αφενός να τους εξαναγκάσει να εγκαταλείψουν τις πατρογονικές εστίες τους και αφετέρου να μην επιστρέψει ποτέ να εκλεγεί κανείς Βορειοηπειρώτης ως δήμαρχος!
Και όλα αυτά, υπό την απόλυτη σιωπή των Σαμαρά-Βενιζέλου (Τούρκογλου).

Ο Σερραίος πολιτικός και πρώην βουλευτής της ΝΔ, μέσω επιστολής του στην «Ε.Ω.» και τους «Νέους Ανθρώπους» καταγράφει με συγκλονιστικά στοιχεία την τραγικότητα που βιώνει ο ελληνισμός της Βορείου Ηπείρου. Επικρίνει την ανυπαρξία της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής η οποία οδηγεί μαθηματικά στο ξεκλήρισμα των Βορειοηπειρωτών και επισημαίνει την παρουσία Αλβανών UCKάδων-τζιχαντιστών στο ελληνικό έδαφος, οι οποίοι τυγχάνουν της περίθαλψης της Ελληνικής Πολιτείας! Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι οι Αλβανοί UCKάδες περιμένουν το… σύνθημα για να αιματοκυλήσουν τη χώρα μας. Το μίσος τους εναντίον της Ελλάδος είναι δεδομένο και εκφράζεται σε κάθε στιγμή. Το υποστηρίζει και ο κ. Χαϊτίδης στη δραματική επιστολή του.  
ΧΑΪΤΙΔΗΣ: «ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ…
ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΦΕΛΛΗΝΙΖΟΥΝ ΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ»
ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΓΡΑΦTΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!
Κραυγή αγωνίας απευθύνει με την επιστολή του στην ‘Ε.Ω.» και τους «Νέους Ανθρώπους» ο Ευγένιος Χαϊτίδης, τέως Βουλευτής και τέως Πρόεδρος της Ειδικής Επιτροπής της Βουλής για τον Απόδημο Ελληνισμό. Ο Σερραίος πολιτικός, σήμερα συνεχίζει να δραστηριοποιείται ως απλός Έλληνας πολίτης, παρέχοντας κάθε δυνατή βοήθεια στους αδελφούς Έλληνες της διασποράς, ιδιαίτερα στην Αλβανία, τα Σκόπια, τη Βουλγαρία και την Τουρκία (Ίμβρο, Τένεδο, Τραπεζούντα).
Με πρόσφατη απόφαση του ΔΣ της «ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ ΤΟΥ ΕΠΟΥΣ 1940-’41» ανέλαβε την ίδρυση και λειτουργία Γραφείου με αρμοδιότητα όλο το χώρο της Βορείου Ελλάδος, ώστε να συγκεντρωθούν στοιχεία για όσους Έλληνες έπεσαν μαχόμενοι κατά τον πόλεμο εναντίον των Ιταλών, Γερμανών και Αλβανών, την περίοδο 1940-’41 και τα οστά των οποίων ακόμη δεν έχουν βρεθεί.
Η επιστολή του Ευγένιου Χαϊτίδη έχει ως εξής:

Πριν μερικές μέρες, η Ελλάδα, έχοντας την προεδρεία της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, συνηγόρησε στην άνευ όρων  έναρξη της ενταξιακής διαδικασίας για την είσοδο της Αλβανίας στην Ε.Ε.
Στον απλό Έλληνα δημιουργούνται εύλογα οι εξής απορίες:
 Έχει η σημερινή Αλβανία τις απαιτούμενες Κοινωνικές, Πολιτικές  (Δημοκρατικές), οικονομικές και φιλικές προς τις γειτονικές της Χώρας (κυρίως προς την Ελλάδα) δράσεις και συμπεριφορά για μια τέτοια συνύπαρξη με τις λοιπές χώρες της Ε.Ε. ;
Δεν θα αναφερθώ στην προσάρτηση-κατάληψη του Κοσσόβου από την Αλβανία, τον πλήρη έλεγχο της FYROM με τις στρατιές των ενόπλων UCK, την επίσημη (αν μη υπό κρατική προστασία και συνδρομή) διακίνηση ναρκωτικών, όπλων, σωματεμπορίας και προώθηση αλβανών λαθρομεταναστών προς όλη την Ευρώπη και ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ.
Θα σταθώ στον συστηματικό Αφελληνισμό της Βορείου Ηπείρου με  τους 500.000 και πλέον Ελληνικής καταγωγής γηγενείς, από αιώνων, κατοίκους της πολύπαθης αυτής περιοχής. Η αυτοδιάθεση  της οποίας προβλέπεται και κατοχυρώνεται με το ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ του 1914 , που προσυπέγραψαν και εγγυήθηκαν όλες οι Μεγάλες Δυνάμεις της εποχής εκείνης, στα πλαίσια της Κοινωνίας των Εθνών.
Σήμερα τι γίνεται;
Σε λίγες μέρες θα ψηφιστεί από την Αλβανική Βουλή  ΕΙΔΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ   (ο Αλβανικός Καλλικράτης), που θα συνενώνει ΚΑΤ’ ΕΠΙΛΟΓΗ Δήμους και Χωριά με Ελληνικής αλβανομουσουλμανικής καταγωγής πληθυσμό έτσι, ώστε να μην ξαναβγεί ΠΟΤΕ ΠΙΑ Ελληνικής καταγωγής Δήμαρχος, όπως π.χ. στη  ΧΕΙΜΑΡΑ.
Έτσι:        
-          Εκτός από την υποβάθμιση, την πλήρη εγκατάλειψη και την άσκηση συστηματικής τρομοκρατίας, που οδηγεί τους Βορειοηπειρώτες να απομακρυνθούν οι από τις πατρογονικές τους Εστίες,
-          Εκτός από την αρπαγή περιουσιών Βορειοηπειρωτών από περιοχές όπως οι παραθαλάσσιες της Χειμάρας του Κεπερό και των Αγίων Σαράντα, κλπ που σύρει τον πληθυσμό  σε οικονομική εξαθλίωση και σε εγκατάλειψη της πατρώας Γης,
-          Εκτός από τη συστηματική εγκατάσταση σε ΟΛΗ τη Βόρειο Ήπειρο   και ειδικότερα στον άξονα Λιβάδια – Αγ. Σαράντα – Χειμάρα – Αυλώνα   χιλιάδων Κοσοβάρων τρομοκρατών του UCK και ανθελλήνων Τσάμηδων,
Τώρα έρχονται με "Δημοκρατικά μέσα " να αποτρέψουν την εκλογή έστω και ενός Δημάρχου ή Έπαρχου  Ελληνικής Καταγωγής στη Βόρειο  Ήπειρο.
 Και προφανώς, όταν ολοκληρωθεί η πλήρης υπέρ των Αλβανών ανθελλήνων αλλοίωση της πληθυσμιακής συνθέσεως  τού (κατά συντριπτική πλειοψηφία) Ελληνικής καταγωγής πληθυσμού της Βορείου Ηπείρου, θα προχωρήσουν με "Δημοκρατικό Δημοψήφισμα" στην πλήρη εξαφάνιση του.
Άλλωστε σήμερα, κατάπτυστοι " Έλληνες" διπλωμάτες, χρησιμοποιούν μόνο τον όρο ΝΟΤΙΟΣ ΑΛΒΑΝΙΑ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να αναφέρουν τη φράση ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ. Διαφορετικά απολύονται (περίπτωση Θεοδώρου ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ πρώην  Γεν. Προξένου Κορυτσάς).
Και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ;
ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ;
Οι πάμπολλες Βορειοηπειρωτικές οργανώσεις στη Βορ. Ήπειρο και την Ελλάδα, οι Βορειοηπειρώτες Υπουργοί, Βουλευτές, Δήμαρχοι, Έπαρχοι;
Τι κάνουν; Αντιδρούν;
Διαμαρτύρονται έστω "για τα μάτια";
ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. Πλήρης αδράνεια και αποδοχή μέχρις υποστηρίξεως, των Αλβανών ανθελλήνων.
Αντίθετα, χωρίς κανένα ενδοιασμό "ανταμείβουν" τους Αλβανούς ανθέλληνες βοηθώντας τους να γίνουν μέλη της Ε.Ε.,  χωρίς να προστατεύσουν, έστω στοιχειωδώς, του Έλληνες  της  Βορείου Ηπείρου.
Συγχρόνως περιθάλπουν σε Ελληνικά Νοσοκομεία (Λάρισα) τραυματίες Αλβανούς  ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ, που δολοφονούν Χιλιάδες Ελληνορθόδοξους Χριστιανούς στο ΙΡΑΚ και καταστρέφουν συστηματικά Ελληνορθόδοξες Εκκλησίες, όπως έκαναν άλλωστε και στο Κόσσοβο. (σχετικές αναφορές στο Διαδίκτυο).
Εξίσου ανησυχητική είναι η έλλειψη ενδιαφέροντος για τα επικίνδυνα αυτά γεγονότα, εκ μέρους οργανώσεων, σε όλη την Ελλάδα, που μας είχαν συνηθίσει σε δραστηριότητες υπέρ των Εθνικών θεμάτων και παροχής βοήθειας  προς τους ανά τον κόσμο (Βαλκάνια, Τουρκία, Αφρική, Ασία) απειλούμενους Έλληνες και Χριστιανούς Ορθοδόξους άλλης Εθνικότητας. Λίγες οργανώσεις ορθοδόξου Ιεραποστολής απέμειναν. 
Έφυγαν και οι Μεγάλοι Θρησκευτικοί και Εθνικοί Ηγέτες όπως  οι Μακαριστοί Άγιοι Πατέρες  Σεβαστιανός και Χριστόδουλος. Τα λίγα Πνευματικά τους Παιδιά που απέμειναν, δίνουν  σκληρό Αγώνα. Αλλά δεν έχουν συμπαράσταση από πουθενά. Ούτε από τους απλούς Αγνούς Πολίτες, που αγωνίζονται να επιβιώσουν, ξεπερνώντας τα σημερινά οξύτατα προβλήματα της καθημερινότητας.
Συγχαρητήρια " Έλληνες" του ΥΠΕΞ.
Συγχαρητήρια και σε όλους μας, που φαίνεται ότι θα ξυπνήσουμε μόνο όταν έρθει η σειρά μας και αναλάβουν  (αιματηρή) δράση μέσα στην Ελλάδα   οι χιλιάδες εκπαιδευμένοι του UCK, που ήρθαν ως "φτωχοί πρόσφυγες"  λαθρομετανάστες.
Λυπήσου Θεέ  μου την ΕΛΛΑΔΑ.       
Ευγένιος Χαϊτίδης  

τ. Βουλευτής, τ. Πρόεδρος της Ειδικής Επιτροπής της Βουλής για τον Απόδημο Ελληνισμό.  
ΗΠΙΕ ΤΟ ΑΜΙΛΗΤΟ ΝΕΡΟ Ο ΗΠΕΙΡΩΤΗΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ!

Ενώ ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας μπορούσε έστω και τώρα, να σπάσει τη σιωπή που τον βολοδέρνει εδώ και 4 χρόνια που η χώρα μας μπήκε στα μνημόνια του θανάτου, δεν λέει να ξυπνήσει από το λήθαργο! Παρά το ότι γεννήθηκε και μεγάλωσε στο… υπογάστριο της Βορείου Ηπείρου, παρά το ότι μπροστά στα μάτια του ξεδοντιάζεται από το αλβανικό κράτος, ο ελληνισμός της Βορείου Ηπείρου, ο Κάρολος Παπούλιας έχει πιει το αμίλητο νερό! Μπορεί η σημαία πίσω του (φωτό) να αναγράφει «Αμύνεσθαι περί πάτρης», με τέτοια …άμυνα όμως, μόνο οι εχθροί της Ελλάδος τρίβουν τα χέρια τους! 

"Ελεύθερη Ώρα, Νέοι Άνθρωποι"
                                                                                                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου