Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΕΙΧΕ "ΑΓΙΟ". ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ!

Σχόλιο Α.Π.: Τις θερμές ευχές της εφημερίδας μας για ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στη δράση.
Είχε «τύχη βουνό»
Οι αγώνες του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργου Καρατζαφέρη για την Κύπρο είναι γνωστοί και μακροχρόνιοι. Στεντόρεια και αγέρωχη φωνή για το δράμα της Μεγαλονήσου από το βήμα της Ευρωβουλής, της Βουλής αλλά και σε άλλα διεθνή φόρα. Χθες ,Σάββατο 19 Ιουλίου επρόκειτο να δώσει για μια ακόμη φορά το «παρών» στο μαρτυρικό νησί για να ενώσει την φωνή του με όλους εκείνους που διατρανώνουν την θέληση του αδελφού λαού, «Έξω ο Αττίλας από το νησί». (ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ )
Ωστόσο, ένα πρόβλημα υγείας τον ανάγκασε να παραμείνει στην Αθήνα. Μετά από ελαφρά αδιαθεσία και μετέβη στο Ιατρικό Κέντρο στο Μαρούσι προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Μεταξύ άλλων, υποβλήθηκε και σε στεφανιογραφία. Εκεί διαπιστώθηκε στένωση αγγείου. Κρίθηκε σκόπιμο να υποβληθεί άμεσα σε αγγειοπλαστική επέμβαση (μπαλονάκι) η οποία ολοκληρώθηκε επιτυχώς.
Σύμφωνα δε με τα όσα ανέφερε ιατρός καρδιολόγος του Ιατρικού Κέντρου σε ρεπόρτερ του spirospero, o κ. Γιώργος Καρατζαφέρης είχε «τύχη βουνό» γιατί αν το επεισόδιο συνέβαινε εν πτήσει, καθ'οδόν προς την Κύπρο, τότε η εξέλιξη θα μπορούσε να πάρει δυσάρεστη τροπή».
σωμα
Η οικογένεια του...
Από την πρώτη στιγμή, στο πλευρό του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ βρέθηκε η σύζυγός του και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του ΑΡΤ κ. Βέννυ Καρατζαφέρη και ο γιος του και υπεύθυνος του αθλητικού τμήματος του σταθμού, Γιάννης Καρατζαφέρης. Συγκινητικές σκηνές εκτυλίχτηκαν ανάμεσα σε πατέρα και γιο καθώς ο κ. Καρατζαφέρης άρχισε να αναφέρει στον Γιάννη τον σχεδιασμό για το νέο πρόγραμμα του καναλιού από Σεπτέμβριο για να λάβει την απάντηση του γιου του : «Πατέρα, θα έχουμε καιρό για να μιλήσουμε για αυτά. Τώρα προέχει η υγεία σου, να γίνεις καλά». Εσπευσμένα στο πλευρό του Γιώργου Καρατζάφερη βρέθηκε ο αδελφός του Σπύρος Καρατζαφέρης που διέκοψε τις διακοπές του καθώς βρισκόταν εκτός Αθηνών. Ο κ. Σπύρος Καρατζαφέρης ανέφερε ότι ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ ήταν γεμάτος ενέργεια, κατηύθυνε τα του κόμματος με πλήρη διαύγεια ενώ ενημερωνόταν για την επικαιρότητα από τους συνεργάτες του στο κανάλι.
Οι Γιατροί...
Ήδη, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί πλήρως, η δε πορεία της υγείας του δεν εμπνέει καμιά απολύτως ανησυχία. Αύριο Δευτέρα, ο κ. Καρατζαφέρης αναμένεται να εξέλθει της εντατικής όπου παρέμενε για προληπτικούς λόγους και μέσα στην ημέρα από το νοσοκομείο.
Η Μάχη....
Τόσο ο γιος του Γιάννης, όσο η σύζυγος του Βέννυ και αδερφός του Σπύρος Καρατζαφέρης αναμένεται να δώσουν μάχη από Δευτέρα μάχη με τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ ώστε να τον αποτρέψουν να επιστρέψει στις καθημερινές του υποχρεώσεις σε Κόμμα και στον δημοσιογραφικό οργανισμό του....
Μην εκπλαγείτε αν το δείτε από Δευτέρα στη εκπομπή «Όλη η Ελλάδα μια γειτονιά»...το Γιώργο Καρατζαφέρη να μιλάει για περιπέτεια της υγείας του με τους φίλους,οπαδούς αλλά και αντιπάλους του... από την συχνότητα του αρτ.
spirospero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου