Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

ΘΡΙΑΜΒΟΣ! ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΣΤΟ miniEURO 2014

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ...

Η Ελληνική Εθνική Ομάδα παρουσιάστηκε με το σήμα της νέας εμφάνισης  και όλοι ελπίζουν ότι η νέα εμφάνισή της θα φέρει πολλή τύχη στο miniEURO 2014! Και πώς όχι, όταν πλέον διαθέτει το  γνήσιο εθνόσημο στο πέτο των ποδοσφαιριστών. Πρόκεται για τη νέα εμφάνιση η οποία προφανώς και αποτελεί πρωτοβουλία των χορηγών  N'JOY, ORBIT και UMBRO απεικονίζει καθαρά την ελληνική σημαία. Προφανώς, απαλλαγμένοι από την πείσμονα πρακτική της ΕΠΟ να μην αλλάζει το μαϊμού εθνόσημο, οι χορηγοί της εθνικής ομάδας συνεργάστηκαν και απέδωσαν μια αθλητική εμφάνιση που συνάδει με το εθνικό μας φρόνημα. Εκτός και αν (δεν το γνωρίζουμε) η ΕΠΟ μετέβαλε  άποψη και  αποφάσισε να αλλάξει το μαϊμού εθνόσημο, συμμορφούμενη με τη λογική.
Μην ξεχνάμε ότι εκτός από την εφημερίδα μας που έχει σηκώσει το θέμα επανειλημμένως, πριν από ένα μήνα περίπου και ο μαχητής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Τέρενς Κουίκ έφερε το θέμα στη Βουλή, ζητώντας την αντικατάσταση της «σημαίας που κοιτάζει στα παπούτσια των ποδοσφαιριστών», με τη γνήσια ελληνική σημαία. Όπερ και εγένετο.
Ιδού τι ειπώθηκε μεταξύ άλλων στην παρουσίαση της νέας εμφάνισης της εθνικής ποδοσφαίρου στο mini Euro 2014:
foto_28foto_22foto_20foto_16























“Μετά την επιτυχή εμφάνιση της Ελληνικής Ομάδας στο miniEURO 2013, η ομάδα αρχίζει τη νέα προπονητική περίοδο γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες για το επερχόμενο miniEURO. Μια ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, όπου η νέα στολή της ομάδας παρουσιάστηκε στα μέσα ενημέρωσης και οι κύριοι χορηγοί της ομάδας μίλησαν στα μέσα ενημέρωσης μέσω των εκπροσώπων τους.
Η νέα  Manager του N'JOY (σοκολάτα γάλακτος που ανήκει στην ΦΑΓΕ Company), δεσποινίς Μαρία Γουργουρίνη,  μίλησε για την υποστήριξη της εταιρείας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα N'JOY UNI-League η οποία κατέχει επίσης τη βασική χορηγία. Η Minifootball και το εμπορικό σήμα N'JOY συνδέονται στενά εδώ και πολλά χρόνια και η Εθνική ομάδα είναι μία ακόμη απόδειξη αυτής της σχέσης. Η εταιρεία στοχεύει σε υψηλά ανθρώπινα ιδανικά και αυτά τα ιδανικά ακολουθούν απόλυτα την N'JOY UNI-League και την Ελληνική Εθνική Ομάδα. Το σήμα  του N'JOY θα είναι στην μπροστινή πλευρά της φανέλας, όπως ήταν και το προηγούμενο έτος πάρα πολύ.
Ο Αντιπρόεδρος της OB (ORBIT, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες logistics στην Ανατολική Ευρώπη), κ. Απόστολος Tzimourtas, μεταξύ άλλων είπε ότι Minifootball είναι το πιο δημοφιλές άθλημα στην Ευρώπη, αφού ο καθένας που παίζει, και ήταν φυσιολογικό ότι η εταιρεία του υποστηρίζει την ελληνική εθνική ομάδα και θέλει να είναι υπερήφανος χορηγός της ομάδας. Το λογότυπο ΟΒ θα είναι το εμπορικό σήμα στο αριστερό μανίκι της φανέλας.
Ο Διευθυντής Marketing της UMBRO, κ. Γιώργος Σαμπατακάκης ανέλυσε όλους  τους σημαντικότερους λόγους για τους οποίους η εταιρεία αποφάσισε να στηρίξει την ελληνική εθνική ομάδα, με 3 χρόνια συμβόλαιο, μέχρι το 2016. Είπε ότι λιγότερο από 1 ώρα χρειάστηκε για να αποφασίσει να είναι εκεί, όπως υπερήφανος χορηγός της Ελληνικής Ομάδας ως Umbro είναι πάντα συνδεδεμένο με μερικά από τα πιο σημαντικά σύμβολα του ποδοσφαίρου, ομάδες, συλλόγους, κλπ, για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια των τελευταίων 60 ετών Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Εθνική αγγλική ομάδα ποδοσφαίρου, Ρομπέρτο ​​Κάρλος, κλπ.

Η νέα φανέλα της ομάδας που έχει σχεδιαστεί από την Umbro, χρησιμοποιεί την υψηλότερη τεχνολογία, προκειμένου να παρακολουθήσει τις ανάγκες των παικτών σε κορυφαίο επίπεδο. Τέλος, είπε ότι η Umbro υποστηρίζει πάντα τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και πολλά καλά οργανωμένες λέσχες ή τα γεγονότα που εκπροσωπούν την Ελλάδα στο εξωτερικό”.

5 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ Α&Δ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΝΙ EURO 2014 ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ UMBRO.

    ΑΣ ΤΑ ΔΟΥΝ ΑΥΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ Α&Δ ΠΑΡΑΤΗΤΡΗΤΗ. ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΟΤΙ ΤΟ ΨΕΥΤΟΕΘΝΟΣΗΜΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2010 ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΤΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;

    Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΧΕΙ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΥΙΚ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ UMBRO.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΙΚΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΨΕΥΤΟΕΘΝΟΣΗΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΞΗΛΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟ ΨΕΥΤΟΕΘΝΟΣΗΜΟ ΤΗΣ ΕΠΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΩΣ ΥΠΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΠΩΣ ΠΟΝΑΝΕ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ...

      ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΤΗΣ UMBRO ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟ ΨΕΥΤΟΕΘΝΟΣΗΜΟ ΤΗΣ ΕΠΟ.

      Διαγραφή
  3. Είναι μια πολύ μεγάλη δικαίωση. Φυσικά ο μεγάλος αγώνας είναι να αλλαχτεί το ψεύτικο σήμα που έχει η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου τόσα χρόνια που δεν έχει καμία σχέση με ελληνική σημαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό είναι δικαίωση. Παρ΄ όλο που δεν έχει σχέση σχεδιαστικά με το γνήσιο εθνόσημο που είναι η ελληνική σημαία που ανήκει στον Παρατηρητή, όμως είναι και αυτό γνήσιο εθνόσημο γιατί παραπέμπει στην ελληνική σημαία. Δεν απομένει να γίνει και χορηγός και ο Παρατηρητής στην Εθνική Ελλάδος Παίδων και να κάνει πρόταση στην UMBRO για το γνήσιο εθνόσημο που είναι η ελληνική σημαία να το χρησημοποιήσει η Εθνική Ελλάδος Παίδων. Είναι μια καλή ευκαιρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή