Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΝΙΚΑΚΗ: Η ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ-ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ (ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ) ΒΙΚΥΣ ΝΙΚΑΚΗ! ΙΔΟΥ

Η Τζωρτζίνα Νικάκη είναι αδερφή της Βίκυς Νικάκη, της γνωστής (επί χρόνια) δημοτικής συμβούλου Παπάγου-Χολαργού. Η οικογένεια Νικάκη έχει τρεις αδερφές. Την Βίκυ, την Τζρτζίνα και την Κατερίνα.
Η Τζωρτζίνα επέλεξε ως επάγγελμα το τραγούδι (ελαφρολαϊκό, λαϊκό κ.α.). 
Δείτε μερικές φωτογραφίες-αφίσες από εμφανίσεις της. 
Στην φωτογραφία αριστερά βλέπουμε τις τρεις αδερφές Νικάκη. Από αριστερά είναι η Βίκυ Νικάκη, δίπλα της και λίγο πιο ψηλή η Κατερίνα και κάτω η Τζωρτζίνα. 
Να'ναι καλά για να πραγματοποιούν τα όνειρά τους.
Διαβάστε και το βιογραφικό της Τζωρτζίνας όπως δημοσιεύεται στο ishow.gr:

Η Τζωρτζίνα Νικάκη γεννήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου στην Αθήνα. Είναι 22 ετών και ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου. Η καταγωγή της είναι απ’ τα Τρίκαλα Θεσσαλίας και τη Μεσσηνιακή Μάνη.
Μεγάλωσε στο προάστιο του Χολαργού μαζί με τους γονείς της και τις δύο αδερφές της. Αποφοίτησε απο το 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο Χολαργού. Σήμερα σπουδάζει στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστήμιου ενώ έχει πολύ καλή γνώση της αγγλικής και γερμανικής γλώσσας. Η αγάπη της για τη μουσική και το τραγούδι εκδηλώθηκε από την παιδική της ηλικία.
Ξεκίνησε μαθήματα πιάνου όταν ήταν 10 ετών και παράλληλα έγινε μέλος της δημοτικής χορωδίας Παπάγου,όπου γρήγορα αναδείχτηκε το ιδιαίτερο ταλέντο της στο τραγούδι.
Η συνέχεια ήταν η αναμενόμενη. Απέκτησε πτυχίο θεωρίας, αρμονίας πιάνου, σολφέζ, έμαθε κιθάρα ενώ στα 16 της ξεκίνησε μαθήματα κλασικού και σύγχρονου τραγουδιού. Συμμετείχε ενεργά σε όλες τις σχολικές εορτές, τις συναυλίες και τα καλλιτεχνικά αφιερώματα που έγιναν στο Χολαργό.
Η Τζωρτζίνα τραγουδά επαγγελματικά εδώ και 4 χρόνια. Επιπλέον γράφει και συνθέτει τραγούδια. Μάλιστα ένα από αυτά θα συμπεριληφθεί στο πρώτο της cd-single.
Στην έως τώρα πορεία της έχει συνεργαστεί με πολύ αξιόλογους καλλιτέχνες όπως τους Γιάννη Πλούταρχο, Αντώνη Ρέμο, Σταμάτη Γονίδη, Πάνο Κιάμο, Λένα Παπαδοπούλου, Βαλάντη, Ανδρέα Στάμο, Γιώργο Γιαννια, Πάολα, Χρήστο Μενιδιάτη, Γιώργο Τσαλίκη, Χρύσπα, Διονύση Μακρή.

3 σχόλια:

  1. ΝΑΙ ......Ο ΕΝΑΣ ΠΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ !
    ΩΡΑΙΑ Η ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποσο πηγε το μαλλι βικυ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λίγο φαλλοκρατικό το σχόλιο Ανώνυμος22 Ιουλίου 2014 - 10:31 π.μ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή