Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ “LIKE” ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ!!!

του Μάκη Βραχιολίδη
Αυτή είναι η αναισθησία των πολιτικών! Με το ένα χέρι υπογράφουν τα μνημόνια της εξολόθρευσης του λαού και με το άλλο χέρι βρίσκουν τον χρόνο να παίζουν στο facebook και να προσκαλούν μάλιστα τον κόσμο να κάνει “like” στο προφίλ τους! Η πρόκληση σε όλο τη το μεγαλείο!  Πριν από λίγες μέρες παρουσιάσαμε  τον ίδιο τον Πρωθυπουργό τις αναρτήσεις και τα σχόλια επ’ αυτών που του έκαναν οι επισκέπτες της σελίδας του. Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο υφυπουργός Ανάπτυξης αποτελεί μία ακόμη περίπτωση πολιτικού που …παίζει στο facebook και ζητεί μάλιστα από τον κόσμο να …ψηφίσει υπέρ της σελίδας του! Δείτε τη φωτογραφία που δημοσιεύουμε από το προφίλ του, όπου ζητεί από τον κόσμο να πατήσει «κλικ» στην ένδειξη: «Μου αρέσει η σελίδα»! 614 άτομα έχουν ήδη ανταποκριθεί στην πρόσκληση Γιακουμάτου και η σελίδα του τους αρέσει! Μπράβο στον λαό-χαλβά!
Ο υπογράφων το άρθρο απέρριψε την πρόσκληση Γιακουμάτου με την ακόλουθη επιστολή:
Γιατί να κάνω “like” στη σελίδα σου συνονόματε Γεράσιμε; Λύσαμε όλα τα άλλα προβλήματα του λαού και της χώρας και τώρα μπορούμε να …παίξουμε στο facebook  κάνοντας "κλικ" ότι μ' αρέσει η σελίδα σου; Ε, όχι! Αφού δεν μου αρέσουν όλα όσα κάνει το κόμμα σου και η κυβέρνηση Σαμαρά, γιατί να μου αρέσει η σελίδα σου Γεράσιμε;
Χτες αυτοκτόνησε στις ράγες του ΜΕΤΡΟ (στάση Ακρόπολις) ένας συνάνθρωπός μας. Φανταζόσουν κύριε Υπουργέ αυτή την τραγωδία για την Ελλάδα μας; Και ποιος την προκάλεσε αυτή την τραγωδία; Δεν την προκαλέσατε όλοι εσείς που πάνω από το συμφέρον του λαού θέσατε το κέρδος των τοκογλύφων υποτασσόμενοι στις εγκληματικές τους απαιτήσεις;
Εσείς δεν ευθύνεστε για την απόγνωση που φέρατε στον κόσμο,  όταν νομοθετείτε με γνώμονα τις προσταγές των οικονομικών δολοφόνων της χώρας; Αντί να ντρέπεστε που καταντήσατε τη Βουλή άντρο των τοκογλύφων, αντί να επιδείξετε τον στοιχειώδη ύστατο ανδρισμό και να εκστομίσετε έστω ένα «ΟΧΙ» στον Τόμσεν και κάθε χαρτογιακά του ΔΝΤ, εξακολουθείτε να υπογράφετε με βάση τις επιθυμίες της Μέρκελ και του Σόιμπλε;
Τι ορίζει το Σύνταγμα ενώπιον του οποίου ομνύετε κύριε Γιακουμάτο; Να σου το θυμίσω εγώ: «Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία.  Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα».  Πλάκα μας κάνεις όμως κύριε Υπουργέ; Πηγάζουν όλες οι εξουσίες από τον Λαό και υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους;  Ποιον δουλεύεις; Αφού εκχωρήσατε όλες τις εξουσίες στους εγκληματίες τοκογλύφους και υπογράφετε Μνημόνια, δανειακές συμβάσεις με βάση τις δικές τους εντολές! Παραβιάσατε το Σύνταγμα ερήμην του Λαού, εκχωρώντας την εξουσία στους λεγόμενους δανειστές!  
Εγώ αν ήμουν στη θέση σου και στη θέση όλων των συναδέλφων σου, θα ντρεπόμουν να κοιταχτώ στον καθρέφτη. Και όμως, χωρίς αισχύνη, όχι μόνο παραμένετε όλοι ακλόνητοι στις θέσεις σας αλλά σχεδιάζετε την παραμονή-διεύρυνση της εξουσίας σας ακόμη και συνεργαζόμενοι με τον ΣΥΡΙΖΑ!!! Εμπαίζετε τους πάντες, υποκρίνεστε τους σωτήρες ενώ ως μόνο στόχο έχετε τη διατήρηση των προνομίων σας!
Εσείς, οι του πολιτικού συστήματος, με τις αποφάσεις της τρόικας και τις δωσιλογικές υπογραφές σας οδηγείτε στην απόλυτη εξαθλίωση τον λαό και σε επικείμενο διαμελισμό τη χώρα! Παραδίδετε τη δημόσια περιουσία σε ξένα συμφέροντα έναντι πινακίου φακής, σύρετε βιαίως στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους, έχετε καταστρέψει χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τις οποίες εξουθενώνετε με συνεχείς υπερφορολογήσεις!
Και δεν φτάνει που εγκληματείτε σε βάρος της οικονομίας της Πατρίδος μας, προσποιείστε ότι πετύχατε νίκη με το… πρωτογενές πλεόνασμα!!! Ποτισμένο με αίμα από το «τσεκούρι» σε βάρος των εργαζομένων είναι το πρωτογενές σας πλεόνασμα. Πλεόνασμα βγαλμένο από τις κλοπές σε βάρος των ιδιωτών, των οποίων τα χρήματα δεν αποδίδετε εδώ και αρκετά χρόνια! Ενθυλακώσατε πολλά δισεκατομμύρια από τα χρέη που έχει το Δημόσιο προς τους ελεύθερους επαγγελματίες! Και δεν φτάνει που τα φάγατε, σύρετε στη φυλακή όποιον επαγγελματία δεν μπορεί να πληρώσει τον ΦΠΑ ή το ασφαλιστικό του ταμείο! Εσχάτως δε, ο ΟΑΕΕ ετοιμάζετε για κατασχέσεις σε βάρος των πολύπαθων ελεύθερων επαγγελματιών!
Εγκληματείτε κύριε Γιακουμάτο διότι δεν υπηρετείτε τον λαό αλλά τους τραπεζίτες! Από το 2008 με υπογραφές των πολιτικών και του ανεκδιήγητου Προβόπουλου δόθηκαν 233 δις ευρώ στις Τράπεζες και αντί να εξασφαλίσετε την επιστροφή των χρημάτων από τις Τράπεζες προς το Δημόσιο, μεταβιβάσατε το χρέος στον λαό! Ο κοσμάκης δηλαδή δεν φτάνει που αδυνατεί να αποπληρώσει το δάνειο για το σπίτι του, τού φορτώσατε στις πλάτες και τα δάνεια των Τραπεζών! Και τώρα θα του πάρετε και το σπίτι, θα τον στείλετε και φυλακή!
Και μετά απ’ όλα αυτά, αντί ως Επτανήσιος που έχει μπέσα να ζητήσεις συγγνώμη και να αφήσεις την καρέκλα που έχεις, όχι μόνο στρογγυλοκάθεσαι αλλά βρίσκεις και το χρόνο να ζητάς μέσω του facebook να γίνει “like” στη σελίδα σου;
ΝΤΡΟΠΗ!

Γεράσιμος (Μάκης) Βραχιολίδης.

"Ελεύθερη Ώρα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου