Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

ΑΠΑΤΗΜΕΝΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ, ΠΑΤΕΡΑΣ 2 ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΑΤΡΩΝ!!!

Τέλος στη ζωή του έβαλε το μεσημέρι της Τετάρτης ένας 44χρονος από την Άβυθο Αχαϊας, κάνοντας βουτιά θανάτου από αερογέφυρα της νέας εθνικής οδού Αθηνών-Πατρών.
Σύμφωνα με τη Δημοκρατία ο αυτόχειρας ήταν πατέρας δύο παιδιών και υπέστη σοβαρότατα τραύματα. Μετά από την πτώση του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αιγίου, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με οικεία του πρόσωπα, το τελευταίο διάστημα ήταν απογοητευμένος λόγω προσωπικών προβλημάτων, καθώς ήταν σε διάσταση με τη σύζυγό του.
Την εκδοχή αυτή επιβεβαιώνει το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του στο facebook:
«Όταν ο άνθρωπος που αφιέρωσες τη ζωή σου σε πουλάει με αυτόν τον τρόπο, όταν δεν σε αφήνει να δεις τα παιδιά σου. Όταν τον πιάνεις με άλλον, δεν το παραδέχεται κι εσύ τον αγαπάς [..] Όταν πέντε ημέρες επιμένει ότι δεν έκανε τίποτα και πως όλα είναι στην φαντασία σου [..] τι άλλο να κάνεις αν έχεις φιλότιμο; Συγγνώμη σε όλους που με αγαπούν, αλλά την αγαπώ και δεν αντέχω... Εύχομαι το αίμα μου να κυνηγάει τους υπευθύνους για όλη τους τη ζωή».
Στο ίδιο μήνυμα ο 44χρονος αυτόχειρας αναγράφει τα ονόματα της συζύγου του και όλων όσοι, όπως λέει, τον κορόιδεψαν κρύβοντας την αλήθεια για τη νέα ερωτική σχέση που είχε δημιουργήσει.
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου