Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ....ΜΑΣ ΣΩΣΑΝΕ ΠΑΛΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ!

Παράνομη έκρινε το πρωτοδικείο Αθηνών την απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στην ΔΕΗ κηρύσσοντας παράλληλα και καταχρηστικά κάποια από τα αιτήματα της κινητοποίησης.
Η απόφαση βγήκε μία ώρα πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.
Σε ανακοίνωση η επιχείρηση, αμαφέρει ότι «αναμένει την πλήρη συμμόρφωση προς τη δικαστική απόφαση»
Εντωμεταξύ ανοικτό θα παραμείνει το Εθνικό Τυπογραφείο το Σάββατο μετά από απόφαση της κυβέρνησης που υπογράφει ο αρμόδιος υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Ο λόγος είναι για να μπορεί να δημοσιεύσει την απόφαση για την πολιτική επιστράτευση της κυβέρνησης και τα "φύλλα πορείας" των απεργών της ΔΕΗ, σε περίπτωση που συνεχίσουν την απεργία. 
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως,το Εθνικό Τυπογραφείο θα είναι ανοιχτό το Σαββατοκύριακο  λόγω έκτακτων υπηρεσιακών αναγκών.
ful
Από τις 12 το μεσημέρι οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ, είχαν συγκεντρωθεί στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου και συζητούνταν στο Πρωτοδικείο Αθηνών η τριπλή προσφυγή (από ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ, ΑΔΜΗΕ).
Περίπου στις 20:30 την Παρασκευή η  πρόεδρος του δικαστηρίου έκρινε ότι απαιτούνται πρόσθετα στοιχεία προκειμένου να αποφανθεί, τα οποία και ζήτησε από τους δικηγόρους των δύο πλευρών.
.newsbomb.gr (τίτλος: δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου