Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ!

θέλω να πω τα εξής για την ντροπιαστική ήττα της εθνικής ομάδας από τα Νησιά Φερόε αλλά και για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα από δω και πέρα:

-Στην ζωή μου έχω μάθει ότι «Εθνική ομάδα με ψευτοεθνόσημο ή σήμα που δεν έχει σχέση ελληνική σημαία είναι ένα τίποτα! Είναι ένα απόλυτο μηδενικό! Δεν είναι Εθνική...

Ελλάδος!». Να αποσυρθεί σύντομα το ψεύτικο εθνόσημο από τις εμφανίσεις της εθνικής ομάδας και να μπει επιτέλους το σωστό εθνόσημο που υπάρχει και ανήκει στον «Ανεξάρτητο & Διπλωματικό Παρατηρητή» αμέσως. Να ξεκινήσουν οι διαδικασίες αυτές σύντομα.

-Αντικατάσταση προπονητή επειγόντως. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι αποδείχτηκε εξ' αρχής ακατάλληλος για την εθνική ομάδα. Ο άνθρωπος αυτός είναι αλλού για αλλού.

-Όποιοι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να παίξουν για την εθνική ομάδα καλύτερα είναι να πάνε σπίτια τους! Μην κάνουν τον κόπο να ξαναπαίξουν στην εθνική ομάδα!

-Ξήλωμα και αποκαθήλωση όλων από την ΕΠΟ. Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής και όλο το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους αμέσως γιατί είναι υπεύθυνοι για την κατάντια αυτή της εθνικής ομάδας και να μπουν άνθρωποι που ασχολούνται με την εθνική ομάδα και με όλες τις εθνικές ομάδες, να φέρουν το ελληνικό ποδόσφαιρο με μια σωστή σειρά.

-Απομάκρυνση ατόμων που ήταν γύρω από την ΕΠΟ και από την εθνική ομάδα γιατί έκαναν κακό. Τα αποτελέσματα αυτά έδειξαν.

Αυτά ήθελα να πω σε ότι αφορά την εθνική ομάδα.

Μπλε Λιοντάρι

ΥΣ 1: Μάκη σε ότι έχεις πει για την εθνική ομάδα δικαιώθηκες ξανά.

ΥΣ 2: Δικαιώθηκε ξανά και ο Βουλευτής των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ που είπε το θρυλικό συμπέρασμα για το σήμα γιατί «Οι γραμμές κοιτούν τα παπούτσια των ποδοσφαιριστών!».

ΥΣ 3: Εγώ έχω την μπλε φανέλα στο σπίτι μου που τύπωσα ο ίδιος με το σωστό εθνόσημο με την ελληνική σημαία που υπάρχει και ανήκει στον «Ανεξάρτητο & Διπλωματικό Παρατηρητή» και την καμαρώνω, πωρώνομαι, ενθουσιάζομαι, αισθάνομαι ότι είμαι Εθνική Ελλάδος!
Blue Lion

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου