Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ΤΙΓΚΑΣ: "ΙΔΟΥ ΠΩΣ Ο ΞΥΔΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ! Ο ΞΥΔΗΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΨΥΧΙΣΜΟ ΤΟΥ"!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-ΠΟΤΑΜΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΙΓΚΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ"
ΤΙΓΚΑΣ: "ΕΚΑΝΕ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ Ο ΞΥΔΗΣ"!
 αναδημοσίευση από τον "Αντίλογο Χολαργού" που μόλις κυκλοφόρησε:


Στην πρώτη μετά τις εκλογές του κ. Τίγκα ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, ανα­φέρεται στους λόγους που οδήγη­σαν την παράταξη του στην ήττα, αναγνωρίζει λάθη και παραλήψεις που έγιναν τόσο από τον ίδιο όσο και από εξωγενείς παράγοντες καταλογίζει τεράστιες ευθύνες στον τέως δήμαρχο κ. Ξύδη, αναφέρεται στις σχέσεις του με τους άλλους συνυποψηφίους του και δηλώνει «παρών» στην επόμενη μέρα. Ακο­λουθεί το κείμενο της συνέντευξης.
Κύριε Τίγκα πού αποδίδετε τα αίτια της ήττας σας στις εκλογές.
Τίγκας: Καταρχήν κ. Δεληγιάννη θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνετε μέσω της εφημερίδας σας να επικοινωνήσω με τους δημότες και κατοίκους Παπάγου και Χολαργού, για τους οποίους όπως θα έχετε ήδη διαπι­στώσει, τρέφω αισθήματα απέρα­ντης εκτίμησης και σεβασμού, ανεξάρ­τητα αν μας τίμησαν ή όχι με την ψήφο τους.
Σίγουρα, το απο­τέλεσμα των δημοτικών εκλογών του Μαΐου 2014 δεν ήταν αυτό που περί­μεναν τόσο τα στελέχη της παράταξής μας όσο και οι συνδημότες μας. Πιστεύουμε ακράδα­ντα πως όταν μια παράταξη χάνει τις εκλογές δεν φταίνε μόνο εξωτερικοί παράγοντες αλλά και παράγοντες και συν­θήκες που διαμορ­φώθηκαν στο εσωτε­ρικό της παράταξης.
Μελετάμε με πολύ προσοχή τους εξω­τερικούς παράγο­ντες αλλά και εκεί­νους που διαμορφώ­θηκαν στο εσωτερικό της παράταξης, προκειμένου να κατα­λήξουμε σε ασφαλή συμπεράσματα ώστε να διορθώσουμε τη μελλοντική της πορεία.

Έχετε κάνει την αυτοκριτική σας, έγιναν λάθη κατά την περίοδο του προεκλογικού αγώνα και ποια ήταν αυτά;

Τίγκας: Η αυτοκριτική έχει αρχίσει, δεν έχει όμως ακόμη ολοκληρωθεί. Πιο συγκε­κριμένα κάναμε μια πρώτη συζήτηση όλος ο συνδυασμός μαζί και στη συνέ­χεια μίλησα με το καθένα από τα στε­λέχη μας χωριστά, σχεδόν με όλα, προκειμένου να ακούσω τις απόψεις τους για δύο ζητήματα. Το ένα είναι η άποψη του καθενός για τα αίτια της ήττας και το δεύτερο για το πώς βλέ­πει ο καθένας τους την παραπέρα πορεία της παράταξης. Όμως δεν τελειώσαμε, θα κάνουμε μία ακόμη συνάντηση όλος ο συνδυασμός και θα πάρουμε τις οριστικές μας αποφά­σεις. Το σημαντικότερο πάντως από αυτά που επισημάνθηκαν στις κατ' ιδίαν συζητήσεις είναι η επικοινωνια­κή τακτική που ακολουθήσαμε. Χαρα­κτηρίσθηκε ως ήπια και μη ιδιαίτερα σκληρή και επιθετική, ακόμη και σε περιπτώσεις που προκληθήκαμε.
Φυσικά αναφέρομαι στη στάση μας απέναντι στον τέως δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού, ο οποίος πολλές φορές υπερέβη τα όρια της ευπρέπει­ας και μας προκάλεσε με τις ενέργει­ες του. Να σας υπενθυμίσω ότι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιό­δου εξέδωσε δύο επιστολές προς τους δημότες Παπάγου για το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο (ΓΠΣ), επιστολές που είχαν πάρα πολλές ανακρίβειες για το τι πραγματικά περιελάμβανε το Σχέδιο και πόσο ζημιώθηκε η ακίνητη περιουσία των κατοίκων. Όπως εύκο­λα αντιλαμβάνεσθε όλα αυτά είχαν σκοπό να πλήξουν τη δική μου υπο­ψηφιότητα.
Το σημαντικότερο και πέρα από κάθε λογική και ευπρεπή συμπεριφο­ρά ενός δημάρχου που σε λίγους μήνες θα αποσύρονταν πολιτικά, είναι η διανομή των επιστολών αυτών. Πέραν των άλλων μοιράσθηκε στις 23 Μαρτίου 2014 , με προσωπική εντολή του τέως δημάρχου, την ημέρα του εορτασμού της Εθνικής Επετείου στην είσοδο του αμφιθεάτρου «Μίκης Θεοδωράκης», όπου θα λάμβαναν χώρα οι επίσημες εκδηλώσεις.
Σαφέστατα θα μπορούσαμε να απαντήσουμε όπως πραγματικά άξιζε σε ένα δήμαρχο που δεν σέβεται τίποτε και δεν σταματά μπροστά σε τίποτε, προκειμένου να ικανοποιήσει τον ψυχισμό του.
Τι συνέβη και ο Παπάγος που ήταν το «κάστρο σας» δεν κατα­φέρατε να το «αλώσετε» καταλαμ­βάνοντας και στους δύο γύρους τη δεύτερη θέση;
Τίγκας: Είναι γεγονός ότι στη Δημοτική Κοι­νότητα Παπάγου δεν πήγαμε όπως περιμέναμε. Πιστεύω ότι δύο ήταν οι λόγοι για την εικόνα αυτή. Ο ένας ήταν ότι ίσως θεωρήσαμε δεδομένη τη στάση της συντριπτικής πλειοψη­φίας του Παπάγου και ο άλλος η εκστρατεία του τέως δημάρχου ενα­ντίον μας ο οποίος σε κάθε μας ενέρ­γεια ήταν προκλητικά απέναντι μας.
Η σωστή στάση ενός έμπειρου και «υπό αποχώρηση δημάρχου», μετά από είκοσι χρόνια δημαρχιακής παρουσίας, θα ήταν να μην εμπλακεί υπέρ κανενός υποψηφίου δημάρχου. Αυτό ακριβώς μου είχε πει ο ίδιος ο τότε δήμαρχος όταν τον επισκέφθηκα για να του δώσω την πρόσκληση για την έναρξη της προεκλογικής μας προσπάθειας στις 16 Σεπτεμβρίου 2013. Μου είχε πει λοιπόν ότι «δεν θα έλθει στην εκδήλωση γιατί δεν προτί­θεται να εμπλακεί υπέρ ουδενός συν­δυασμού στις επικείμενες εκλογές». Αυτή λοιπόν ήταν η στάση του τέως δημάρχου, ο οποίος ενώ έλεγε ότι δεν προτίθεται να εμπλακεί υπέρ ουδενός συνδυασμού στις επικείμενες εκλο­γές, έκανε ακριβώς τα αντίθετα. Αυτή ήταν η συνέπεια λόγων και πράξεων. Αναρωτιέμαι βέβαια πότε και σε τι υπήρξε συνεπής.
Πόση ζημιά έκανε η πολεμική που άσκησε εναντίον σας ο κ.
Ξύδης και εν πάση περιπτώσει εξηγήστε στον κόσμο ποιες ήταν αυτές οι προσωπικές διαφορές που είχατε μαζί του.
Τίγκας: Θα ήθελα να αρχίσω με το τελευ­ταίο σκέλος της ερώτησης, διευκρινίζοντας μάλιστα ότι πολλά από αυτά που θα σας πω, για να μην πω τα περισσότερα, έχουν λεχθεί και γραφεί και στο παρελθόν, όμως για την πληρέστερη ενημέρωση των αναγνωστών σας θα επαναλάβω τα σημαντικότερα από αυτά με απόλυτη ακρίβεια.
Καταρχήν θα πρέπει να ξέρετε ότι ο τότε δήμαρχος Παπάγου και νυν τέως δήμαρχος ικανοποιήθηκε από τη δύσκολη πράγματι εκλογή το 2006 και τη δική μου βέβαια προσπάθεια σε αυτή, όχι όμως από την κατάληψη της πρώτης θέσης, από εμένα. Σεις, αλλά και πάρα πολλοί συνδημότες μας λένε ότι το 2006 τον έβγαλα Δήμαρχο με τις 500 ψήφους που του έφερα. Αντίθετα ο ίδιος, μη θέλο­ντας να αναγνωρίσει μέρος της επιτυ­χίας σε οποιονδήποτε άλλο από τα στελέχη του πλην του εαυτού του, λέει ότι τις εκλογές τις κέρδισε επει­δή όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι έφε­ραν ψήφους ο καθένας σύμφωνα με τις δυνατότητες του. Εγώ θα συμφω­νήσω με την άποψή του αυτή με μία μόνο επισήμανση: Αν έπαιρνα και 150 ψήφους λιγότερες, πάλι πρώτος θα ήμουνα στο συνδυασμό του, αλλά δήμαρχος το 2006 θα ήταν η κ. Σοφία Χρήστου.
Θα ήθελα όμως να πω, παρά την όποια πικρία μου, ότι εξετέλεσα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ό,τι μου ανέθεσε τότε ο Δήμαρχος. Αυτή είναι η νοοτροπία μου, συνέπεια δηλαδή και υπευθυνότητα σε ό,τι κατά και­ρούς αναλάμβανα, συνέπεια και σεβασμός απέναντι στους δημότες μας που μας έδωσαν την εντολή να διοικήσουμε το Δήμο.
Προσωπικές διαφορές εγώ μαζί του δεν είχα. Αντίθετα, πολιτικά δια­φωνώ σε πάρα πολλά ζητήματα, δια­φωνώ με πάρα πολλές επιλογές του. Αν ο ίδιος έχει κάποιες προσωπικές διαφορές τις οποίες εγώ δεν γνωρίζω ή κάτι φοβήθηκε από την ενδεχόμενη δική μου εκλογή, καλό θα είναι να απευθυνθείτε στον ίδιο. Στις 22 Οκτω­βρίου 2009 όταν έκανε προσωπική δικαστική παρέμβαση κατά 16 κατοί­κων της Κάτω Ζώνης Παπάγου, οι οποίοι άσκησαν τα ένδικα μέσα, ενα­ντίον της απόφασης του ΥΠΕΧΩΔΕ χρησιμοποιώντας μόνος του και το δικό μου όνομα, του απάντησα ότι δε συμφωνώ. Τους δημότες δεν τους πάμε στα δικαστήρια και υπέβαλα την παραίτηση μου από Πρόεδρος. Δεν νομίζω ότι υπήρχε πιο έντιμη στάση από αυτή.
Θα πρέπει να λάβετε υπόψη ότι επέλεξα να παραιτηθώ από τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμ­βουλίου για τους παραπάνω λόγους, μία θέση η οποία είναι «άκρως τιμητι­κή», που προσφέρει μεγάλο κύρος και την οποία θα μπορούσα να κατέ­χω για ακόμη 14 μήνες.
Θα με ρωτήσετε λοιπόν γιατί όλα αυτά. Η απάντηση είναι απλή και πολύ εύκολη. Γιατί έχω τις αρχές μου, γιατί έχω σε πολύ υψηλό επίπεδο αμοιβαί­ας εκτίμησης τις σχέσεις μου με τους δημότες και το ίδιο θα συνεχίσω να κάνω και με όλους τους δημότες του νέου δήμου Παπάγου-Χολαργού.
Σε ό,τι αφορά τη ζημιά που έκανε με την πολεμική που άσκησε, σας απα­ντώ ευθέως πως έκανε ζημιά στον τόπο γιατί του στέρησε την προσφο­ρά μιας κατά την προσωπική μου άποψη μου πιο χρήσιμης και αποτελε­σματικής διοίκησης και παράταξης. Ζημιά όμως έκανε και στον ίδιο γιατί ταύτισε την εικόνα του με μια παρά­ταξη, όπως επίσης χρεώθηκε το οποιο­δήποτε μελλοντικό έργο της παράτα­ξης αυτής.
Γι' αυτό πιστεύω ακράδαντα ότι εμπλεκόμενος στην ψηφοθηρία υπέρ κάποιου υποψηφίου δημάρχου και κατηγορώντας εμφανώς τον αντίπαλο του δυστυχώς έκανε τραγικό λάθος, ενώ κατά τη γνώμη μου άλλο θα έπρε­πε να είναι το επίπεδο του, γιατί άλλα περίμενε η κοινωνία από αυτόν. Σε συνδυασμό με την παντελή απουσία του από τα θέματα του Χολαργού όπου κατά την περίοδο της δημαρ­χίας του δεν έκανε απολύτως τίποτε και δευτερευόντως του Παπάγου «απεδείχθη ανεπαρκής και κατώτε­ρος των περιστάσεων».
Ποια ήταν η τακτική που ακολού­θησε και μάλιστα πολλοί είναι εκείνοι που διερωτήθηκαν τότε γιατί ενώ βλέπατε τον τέως δήμαρχο να σας πολεμάει ανοι­χτά εσείς τον αφήσατε στο απυ­ρόβλητο;
Τίγκας: Χωρίς περιστροφές σήμερα θα σας έλεγα ότι η επιλογή μας αυτή ήταν λάθος. Έπρεπε να αντιδράσουμε πιο σκληρά όπως πραγματικά του άξιζε. Όμως δεν το κάναμε γιατί σε καμιά περίπτωση δεν θέλαμε να οξύνουμε τον προεκλογικό αγώνα ούτε να στρέ­ψουμε αλλού το ενδιαφέρον.
Τις συνεργασίες με τους υπόλοι­πους υποψηφίους τις επιδιώξατε με ζέση ή οι επαφές ήταν μάλλον χαλαρές;
Τίγκας: Τη στήριξη και τη συνεργασία με τους άλλους επικεφαλής και τις παρατάξεις τους, την ήθελα και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. Με στήριξαν σχεδόν όλες οι παρατάξεις στον δεύτε­ρο γύρο, με στήριξαν με δηλώσεις και δημοσιεύσεις ξεκάθαρες και χωρίς περιστροφές, όμως σε αυτές τις περι­πτώσεις υπάρχει ένα ζήτημα. Η ενερ­γοποίηση των στελεχών κάθε μιας παράταξης από αυτές που μας στήρι­ξαν. Δεν είναι εύκολο όλα τα στελέχη των παρατάξεων αυτών να βγουν στους ψηφοφόρους τους και να τους ζητήσουν με την ίδια ισχυρή βούληση να ψηφίσουν την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ. Δεν ξεχνάμε ότι χάρις στην κινητικότητα των στελεχών της παράταξης μας αλλά και με τη δική τους ουσιαστική στήριξη, στο δεύτερο γύρο μας ψήφισαν 8000 περίπου συνδημότες μας και τους οποίους θερμά ευχαριστούμε γι αυτό.
Σε κάθε περίπτωση θέλω για μια ακόμη φορά και μέσα από αυτές τις στήλες να εκφράσω μέσα από την καρδιά μου τις ειλικρινείς μου ευχαρι­στίες για την ουσιαστική στήριξη τους προς τους κκ. Κεχρή, Κουγιουμτζόπουλο, Νικολάου αλλά και στον κ. Δασκαλόπουλο και προς τα στελέχη τους.
Τελικά το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο (ΓΠΣ) του Παπάγου που με τόσο πάθος υπερασπισθήκατε σας βοήθησε ή σας έβλαψε πολι­τικά;
Τίγκας: Για το ΓΠΣ όντως αγωνίσθηκα με πάθος, γιατί πίστευα και πιστεύω ότι είναι ιδιαίτερα ζημιογόνο για τους κατοίκους του Παπάγου. Το έκανα με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης μου και με απόλυτη ειλικρίνεια απέναντι στους συμπολίτες μου και όχι για την πολιτική μου προβολή. Δυστυχώς απέναντι μας είχαμε τον τέως δήμαρ­χο που θέλοντας να καλύψει τα τραγι­κά του λάθη για το ΓΠΣ, προσπαθού­σε με επιστολές γεμάτες αναλήθειες να πείσει τους δημότες για το αντίθε­το. Η ζημιά δυστυχώς έγινε. Ελπίζω η νέα δημοτική αρχή να ασχοληθεί με το ζήτημα.
Όπως θα έχετε πληροφορηθεί από το 1ο Θερινό Τμήμα της Βουλής ψηφίσθηκε το νομοσχέδιο για την «Χωροταξική και Πολεοδομική μεταρ­ρύθμιση - Βιώσιμη Ανάπτυξη» που ήδη αποτελεί το Νόμο 4269/28 Ιουνί­ου 2014. Ο νόμος αυτός επιτρέπει μεταξύ των άλλων τη δημιουργία καταστημάτων σε κεντρικές οδούς των δήμων. Δεν γνωρίζω εάν περιλαμ­βάνει τις οδούς Εθνικής Αμύνης, Κύπρου και Πίνδου. Φαντάζομαι ότι με το θέμα αυτό θα ασχοληθεί η νέα δημοτική αρχή, κάνοντας ερώτημα στο Υπουργείο, ώστε να το ξεκαθαρί­σει και να ενημερώσει υπεύθυνα τους συνδημότες μας που δίκαια αγωνιούν για το μέλλον της περιουσίας τους.
Η παράταξη του κ. Ηλία Αποστολόπουλου ισχυρίζεται ότι μη θέλοντας να προκαλέσει ένταση προεκλογικά, αν και όπως υπο­στηρίζει κατείχε φωτογραφία που σας εμφάνιζε ότι είχατε σχέση με το Μιχαλολιάκο, εν τούτοις δεν προχώρησε σε ανάρτηση ή δημο­σιοποίηση της.
Τίγκας: Να τα ξεκαθαρίσουμε οριστικά τα πράγματα. Ουδέποτε είχα οποιαδή­ποτε πολιτική σχέση με τη Χρυσή Αυγή και με τα στελέχη της. Η παρά­ταξη του κ. Αποστολόπουλου νομίζω ότι σωστά έπραξε που δεν δημοσιο­ποίησε τη φωτογραφία αυτή γιατί προφανώς γνώριζε ότι δεν είναι γνή­σια αλλά είναι προϊόν πλαστής σύνθε­σης κάποιου ή κάποιων.
Για το μέλλον τι σκέφτεστε. Ποια θα είναι από εδώ και στο εξής τα επόμενα σας βήματα;
Τίγκας: Όπως σας είπα και πιο πάνω στις κατ’ ιδίαν επαφές με τα στελέχη της παράταξής μας το μήνυμα που πήρα «είναι σαφές και ξεκάθαρο» να συνεχί­σουμε. Η απόφασή μας λοιπόν είναι να συνεχίσουμε και για το σκοπό αυτό, αφού ολοκληρώσουμε την αυτοκριτική μας θα προχωρήσουμε στην αναδιοργάνωση της παράταξης, ώστε να είναι πιο αποτελεσματική η παρακολούθη­ση και ο έλεγχος του έργου της δημο­τικής αρχής. Θα προσπαθήσουμε να ισχυροποιήσουμε ακόμη περισσότερο την παράταξη μας με την ένταξη και άλλων στελεχών. Ήδη στους δύο πρώτους μήνες της παρουσίας μας κάναμε τέσσερις σημαντικές κατά την άποψή μας παρεμβάσεις-προτάσεις στη δημοτική αρχή.
Συνεχίζουμε λοιπόν γιατί πιστεύου­με ότι έχουμε να δώσουμε στους συν­δημότες μας πολλά και πιστέψτε με, αυτά που έχουμε να δώσουμε είναι «πολλά και καινούργια». Υπάρχουμε για τους συνδημότες μας, κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε ότι πρέπει γιατί το δικαιούνται. Σας ευχαριστώ.




17 σχόλια:

  1. Κ. Τιγκα. Γεννηθηκα και μεγαλωσα στον Παπαγο. Ειμαι 35 ετων. Η δικια μου αποψη ειναι πως ο Δημαρχος Κ. Ξυδης ηταν ΜΑΚΡΑΝ ο καλυτερος Δημαρχος που ειχε μεχρι σημερα ο Δημος Παπαγου. Τα πιο πολλα εργα , πλατειες, παιδικες χαρες, πεζοδρομοι μπροστα απο τα σχολεια εγιναν υπο την δημαρχεια του Κ. Ξυδη. Αφηστε λοιπον τα πολλα τα λογια και δειτε τις πραξεις. ΕΥΓΕ Κ. Ξυδη. Και εργα κανατε και το ταμειο του Δημου ειναι σε πολυ καλα επιπεδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα ρε ανθρωπε μου.Ο Ξυσης ηταν και θα ειναι μακραν ο οαλυτερος δημαρχος ΠΑΠΑΓΟΥ που υπηρξε ποτε.Δεν πιστευω οτι θα υπαρξει ποτε καποιος αλλος που να κανει καλη εργασια στον δημο και να ανταμοιφτει απο τους δημοτες με 20 χρονια δημαρχιας.

      Διαγραφή
  2. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ??Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ.....ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΛΕΞ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δεν ήταν τα τρία Κ ούτε συνδυασμό δεν θα μπορούσε να κατεβάσει..Γελάει ο κόσμος .Αυτοκριτική μηδέν.Παραιτήσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα τρία Κ ας προσέχανε, που νομίζανε οτι ελέγχουν τους Παπαγιώτες. Στο πάγκο τώρα για μια πενταετία, γιατί οι μ..κιες πληρώνονται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΝΩΡΙΣ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ Ο ΛΙΑΚΟΣ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΛΕΊΦΟΥΝΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ,ΟΤΙ ΣΠΑΤΑΛΙΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΗ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευτυχώς που βρέθηκε κάποιος που είχε το θάρρος να πεί αλήθειες!Είμαι Παπαγιώτης και νομίζω οτι τόσο εμείς όσο και ο Χολαργός τελευταία αρκετά τραβήξαμε! Μπράβο σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε παιδιά,για τον...ακατανόμαστο μιλάμε?Κακότατος,μνησίκακος,εκδικητικός,συμπλεγματικός,εγωιστής,χωριάτης,συκοφάντης,αδιάλλακτος,συγκεντρωτικός,αδίσταχτος,αχάριστος,πομπώδης,άφιλος,φιλύποπτος,αρχομανής......!Ποιός συγκεντρώνει τα παραπάνω... ''προτερήματα''?Βοήθεια?Μπαίνει και στη salata,μαζί με το λάδι.-Μπράβο, το βρήκατε,Αυτό είναι...ΤΟ ΞΥΔΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O ΞΥΔΗΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΔΩΡΗΤΩΝ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ ΗΘΕΛΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.ΤΟ 2010 ΟΙ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΕΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ ΝΙΚΟΛΆΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΞΥΔΗ. ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΟΨΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ. ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΞΑΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ακομη ο ξυδης διοικει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. GIAFTO DIALEXE APOSTOLOPOULO KAI POULISE DASKALOPOULO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πώς έβγαινε ο Ξύδης τόσα χρόνια;Με το δεκανίκι του Τίγκα και των Κούτρα-Κουτάκη το 2006, με το δεκανίκι Δασκαλόπουλου το 2010.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. OLOI STHN ANTIPOLITEYSH TORA KLAINE GIA TO APOTELESMA.GIATI DEN TA BRHKAN METAXY TOS OTAN HTAN KAIROS. O KATHENAS OMOS HTHELE NA EINAI DHMARXOS KAI O PONIROS XYDIS TO EKMETALEFTIKE KAI TOYS DIESPASE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. οξυδης δεν ειχε δωσει χερια με τη χρηστου οτι θα αποσυροταν το 2006 και θα τη στηριζε; το 2010 δεν ειχε κανει και συμφωνια με τον νικολαου οτι θα κατεβαινε μαζι του επειδη υπηρχε η αποψη οτι δε χρειαζοταν σταυρο; το 2010 μπηκε στο δευτερο γυρο με ελαχιστη διαφορα απο τον δεμερτζη και κερδισε επειδη οι παπαγιωτες ψήφιζαν παπαγιωτη και ολοι δεν ηθελαν τον νικολαου.τοτε ο ξυδης δεν ετρεφε ιδιαιτερη εκτιμηση για το λιακο και στηριζε τον στάικο που οταν ατυχησε οικονομικα του ηταν αχρηστος.να παραδεχτουμε οτι ο ξυδης ειναι αριστος στην τακτικη και στο παρασκηνιο.να δειτε που θα τα βρει και με τον νικολαου ο οποιος τωρα στηριζει αποστολοπουλο .ενα γιατροοοοοοο.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο σκατόψυχος που δεν έκανε τίποτα, γιατί όλα τα έκανε ο ΑΟΟΑ εδώ και 50 χρόνια, ο σκατόψυχος που ρήμαξε τον κόσμο με τα υψηλότερα δημοτικά τέλη πανελληνίως, ο σκατόψυχος που άφησε τον Παπάγο, το μόνο Δήμο του λεκανοπεδίου Αττικής, να καεί το 2007, ο σκατόψυχος που σκέφτηκε να απομειώσει τις περιουσίες των κατοίκων Παπάγου, ο σκατόψυχος που άφησε να κτιστούν πενταώροφα με τρομακτικές παραβάσεις, παραμορφώνοντας την εικόνα του Παπάγου, ο σκατόψυχος κυκλοφορεί ακόμα ξετσίπωτα στου Παπάγου.
    Αλλάξτε πεζοδρόμιο όταν τον συναντάτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την ίδια εκείνη μέρα της πυρκαγιάς του 2007 στο Χολαργό του "αποτυχημένου" Νικολάου απ' όπου ξεκίνησε η φωτιά κάηκαν μόνον 50 πεύκα ...

      Διαγραφή