Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Ο "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ (ΤΕΥΧΟΣ 521). ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ!

Μόλις κυκλοφόρησε ο έντυπος "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" μηνός Νοεμβρίου (τεύχος 521). Με τον τίτλο "ΑΡΧΗ ΔΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ" και μεσότιτλο "Αυτό είναι το Success Story του Σαμαρά" η εφημερίδα, για μια ακόμη φορά αποκαλύπτει τα ψέματα του χειρότερου Έλληνα Πρωθυπουργού όλων των εποχών. Το πρωτοσέλιδο άρθρο μας θα το αναρτήσουμε τις επόμενες ημέρες κι εδώ. 
Κατά τα αλλα, στην τοπική ειδησεογραφία, μία σελίδα αφιερώνεται στους...

άστεγους του Χολαργού και στο πρόβλημα που δημιουργείται, ζητώντας τη σύγκληση δημοτικού συμβουλίου για την επίλυσή του ζητήματος. Στην γεγινότερη πολιτική ειδησεογραφία, δεσπόζει το θέμα με την αποβολή του μαθητή από τον διευθυντή σχολείου, με αφορμή το αίτημα του μαθητή να γίνεται έπαρση της ελληνικής σημαίας και ανάκρουση του εθνικού ύμνου. Ο καθηγητής που τον απέβαλε είναι τουρκόσπορος! 
Στην εφημερίδα υπάρχουν και πολλά άλλα θέματα. 
Αναζητήστε την είτε στα ΚΕΠ Χολαργού-Παπάγου είτε στο Δημαρχείο επί της οδού Περικλέους. Επίσης, θα διανεμηθεί και στο δημοτικό διαμέρισμα Παπάγου, στη Λέσχη Αξιωματικών Παπάγου, όπως επίσης και στις επιχειρήσεις Χολαργού. Τέλος, αύριο θα αποσταλεί με τα ΕΛΤΑ στους αναγνώστες-συνδρομητές της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου