Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

“ΑΡΧΗΔΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ” Ο ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!

Μετά την προ λίγης ώρας υπαναχώρηση της κυβέρνησης στις εντολές της τρόικας για κατάργηση των 100 δόσεων στις ληξιπρόθεσμες οφειλές, αναγκαζόμαστε να δημοσιεύσουμε σήμερα το πρωτοσέλιδο άρθρο μας, για να δείτε πως ό,τι έχουμε διαγνώσει για τον Σαμαρά και την κυβέρνηση των οσφυκαμπτών επιβεβαιώνεται μέχρι κεραίας. 
Διαβάστε το άρθρο μας!
“ΑΡΧΗ  ΔΙΑ  ΑΝΑΠΤΥΞΗ”
Επιτέλους, η «αρχή διά ανάπτυξη» την οποία ευαγγελίζεται εδώ και ένα...


 χρόνο ο  Α. Σαμαράς, πότε θα έρθει; Οι νέες επενδύσεις, το άνοιγμα στην αγορά εργασίας, η αλλαγή του κλίματος στις αγορές, η ώθηση στην οικονομία, πού είναι  κρυμμένα και δεν τα βλέπουμε; Περισσότεροι από 6 εκατομμύρια Έλληνες βρίσκονται στο όριο της φτώχειας ή και κάτω από αυτό! Πότε θα δουν φως στα οικονομικά τους;
Μην τρέφουμε αυταπάτες. Πρόκειται για παραμύθια του πρωθυπουργού και του περιβάλλοντός του, που μόνο στόχο έχουν να κάνουν πλύση εγκεφάλου στον λαό, να συγκρατήσουν το κύμα λαϊκής οργής ή δυσαρέσκειας και να τον κρατήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο στην εξουσία! 
Ο Αντώνης Σαμαράς, εκτός του ότι υπήρξε  άχρηστος πολιτικός που δεν έχει να επιδείξει ούτε μία θετική πράξη (να θυμηθούμε μόνον ότι ως ευρωβουλευτής, όλο το διάστημα της θητείας του έκανε μόνον 9 ερωτήσεις), άνθρωπος που δεν δούλεψε ούτε μία μέρα στη ζωή του, που δεν έχει κολλήσει ούτε ένα ένσημο, είναι αδύνατον να διοικήσει χρηστά ολόκληρο κράτος!  Ανήλθε στο τιμόνι της εξουσίας , με οδηγό το πάθος του για την ...καρέκλα και δέχτηκε να σκύψει στα τέσσερα και να υποδουλώσει τη χώρα και τον λαό στις εντολές των διεθνών εγκληματιών της τοκογλυφίας! Δεν μπορεί να πάρει ούτε μία απόφαση αν προηγουμένως δεν λάβει το Ο.Κ. των τροϊκανών! Ο τόπος έχει μπει σε αιώνια κηδεμονία και το Σύνταγμα έχει γίνει κουρελόχαρτο ή μάλλον, με την προδοτική πολιτική στάση των Σαμαρά-Βενιζέλου παραδόθηκε στα χέρια των ξένων! Ποτέ οι ξένοι δεν θέλησαν το καλό αυτού του λαού και της χώρας. Εξυπηρετούσαν μονίμως το δικό τους συμφέρον και αυτή την ώρα το συμφέρον των κηδεμόνων-δανειστών μας είναι να αρπάξουν τον δημόσιο και ιδιωτικό πλούτο μας. Γι’ αυτό τον λόγο δίνουν εντολές στην κυβέρνηση Σαμαρά να καταργήσει το ΕΚΑΣ, γι’ αυτό τον λόγο εντέλονται να μειωθούν οι δόσεις από τις 100 στις 48! Επειδή επιδιώκουν την αρπαγή των σπιτιών των Ελλήνων και την πλήρη εξαθλίωσή τους. 
Και αφού στα τελευταία 5 χρόνια τα μνημόνια έχουν εξαντλήσει την Ελλάδα μας, οι ίδιοι κηδεμόνες μας βάζουν στο παιχνίδι την Τουρκία να μας απειλεί με πόλεμο αν δεν της δώσουμε μερίδιο στα κοιτάσματα του πετρελαίου στο Αιγαίο και στην  Κύπρο! 
Αυτό λοιπόν είναι το Success Story του Σαμαρά, κρυμμένο πίσω από τις λέξεις: “Αρχή διά Ανάπτυξη” ή “Το χρέος είναι βιώσιμο”. 

2 σχόλια:

  1. ΑΡΧΗ ΔΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
    ΑΡΧΗ ΔΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έξυπνος και ευρυματικός ο τίτλος.Μου θύμισε την...Ναυ-αρχίδα!!! ΄΄Α΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή