Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

ΙΔΟΥ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ! ΠΩΣ ΒΟΛΕΨΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ...


Η Πηνελόπη Παπαϊωάννου,αεροσυνοδός στο επάγγελμα-σύζυγος Λοβέρδου, με την κοινή υπουργική απόφαση 22080/5-10-2010 του υφυπουργού Εσωτερικών, του υφυπουργού Οικονομικών, καθώς και του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, βρίσκει δουλειά στο υπουργείο Εσωτερικών και, συγκεκριμένα, στη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διοίκησης. 

Την γυναικούλα του την βόλεψε η υπουργάρα μας!
Ρε, μπας και δουλεύει εθελοντικά και πληρώνεται με μόρια και μάς κάνει μήνυση ο Λοβέρδος ότι τον συκοφαντούμε; Διότι τον τελευταίο καιρό πέφτουν μηνύσεις και...ασφαλιστικά μέτρα για ψύλλου πήδημα! 


Αλλά (όπως γράφει το makeleio.gr) ως ο κατεξοχήν άνθρωπος του Ανδρέα Λοβέρδου θεωρείται ο νέος γενικός γραμματέας Δια Βίου Μάθησης του υπουργείου Παιδείας, πρώην βουλευτής Άρτας, Δημήτριος Τσιρώνης. Ο κ. Τσιρώνης ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό, τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και τον υπουργό Παιδείας για την εμπιστοσύνη τους και ανέφερε ότι «η δια βίου μάθηση δεν αποτελεί πολυτέλεια αλλά ανάγκη».
Δείτε ποιος είναι ο Λοβέρδος σύμφωνα με το άρθρο του Τ. Αλεξανδρόπουλου που δημοσιεύεται στο "kessariani-vironas.gr":
Ο αποτυχημένος πολιτικός, ο άνθρωπος που διέλυσε τα εργασιακά δικαιώματα δεκαετιών, ο πολιτικός που διέλυσε το όποιο σύστημα υγείας υπήρχε, ο ακραιφνής μνημονιακός υπηρέτης του Βενιζέλου, αυτός που βόλεψε τη γυναίκα του στο δημόσιο, μόλις έφυγε από την «Ολυμπιακή», αφού εισέπραξε ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ, αυτό το όνειδος της κοινωνίας, «ξέφυγε» εντελώς: ζητάει εθελοντές για να καλύψουν τα κενά στα σχολεία και αντί για λεφτά θα εισπράττουν… μόρια!!!
Ο άνθρωπος βάζει μπροστά πάλι τις άθλιες πρακτικές του ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του ’80 και του ’90, όταν έμπαιναν από τα παράθυρα και από τους φεγγίτες οι πασόκοι στους δήμους και στο δημόσιο, χωρίς λεφτά για ένα – δυό μήνες, με αντάλλαγμα τη μονιμοποίησή τους λίγο αργότερα.
Να δείτε που θα βρεθούν αυτοί οι χίλιοι εκατό άνεργοι που ζητάει ο Λοβέρδος… Θα βρεθούν μέσα από την κομματική δεξαμενή της υπό διάλυση πασοκικής παράγκας, με στόχο διπλό: και να κάνουν κατάληψη στα σχολεία με την ανάλογη «διαφώτιση» για το «έργο» του χοντρού, αλλά και για να καταλάβουν κατά προτεραιότητα, όποιες θέσεις ανοίξουν μετά από μερικά χρόνια…
«Δεν έχει λεφτά», είπε ο Λοβέρδος, για να πληρώσει τους εκπαιδευτικούς… Τον κακό του τον καιρό. Να κόψουν από τους ευτραφείς μισθούς τους και τα πάρα πολλά επιδόματα που παίρνουν οι 300 χαραμοφάηδες της πλατείας Συντάγματος για να πληρωθούν οι εκπαιδευτικοί.
Καθώς τα κενά στα σχολεία φαίνεται πως είναι αδύνατο να καλυφθούν, παρά τις ακραίες ενέργειες (όπως το πάγωμα αιτήσεων για συνταξιοδότηση μέχρι το τέλος του σχολικού έτους και η ανάκληση αποσπάσεων εκπαιδευτικών σε διάφορους φορείς), στις οποίες ήδη προσέφυγε η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, εξετάζεται από χθες η ύστατη λύση: Να απευθυνθεί ο υπουργός στον ανώνυμο εκπαιδευτικό, ζητώντας του να εργαστεί εθελοντικά για να βοηθήσει τους μαθητές και τις εκατοντάδες οικογένειες που διαμαρτύρονται επειδή δεν έχουν δασκάλους και καθηγητές.
Όπως είπε χθες μιλώντας στα «ΝΕΑ» ο υπουργός Παιδείας, τα κενά στα σχολεία είναι περίπου 1.500 εκ των οποίων 200 περίπου καλύπτονται από τους αποσπασμένους που επιστρέφουν και άλλα τόσα από το πάγωμα των συνταξιοδοτήσεων.
«Απομένουν λοιπόν ακόμα 1.100 κενά και μιλάω για κενά που αφορούν την επάρκεια στα σχολεία, όχι την πληρότητα, γιατί αυτός ο στόχος δεν επιτυγχάνεται πια. Δεν μπορώ να τα καλύψω αυτά τα 1.100 κενά γιατί δεν έχω άλλα κονδύλια. Αξεπέραστο πρόβλημα λοιπόν. Τι να κάνω; Προσπαθώ κατ’ αρχήν να βρω μια λύση που δεν μπορώ να αποκαλύψω ακόμα, αλλά επειδή δεν είμαι σίγουρος ότι θα προχωρήσει, σκέφτομαι ότι αν βρεθώ σε αδιέξοδο το μόνο που απομένει είναι να απευθυνθώ στον ανώνυμο εκπαιδευτικό ζητώντας την εθελούσια συνεισφορά του».
Στον «ανώνυμο εκπαιδευτικό» τολμάει να απευθυνθεί ο γελωτοποιός του Βενιζέλου. Αυτόν τον εκπαιδευτικό που τον έχει αφήσει χωρίς δουλειά, χωρίς μέλλον, χωρίς ελπίδα. Αυτόν τον απόκληρο της πασοκοδεξιάς κοινωνίας τολμάει να επικαλείται ο Λοβέρδος.Ο πιο ασυνείδητος από τους ασυνείδητους…
Οι άνεργοι εκπαιδευτικοί μπορούν να «ανταποκριθούν» στην έκκληση: να του δείξουν τα «μόριά» τους…

2 σχόλια:

  1. ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ , ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ . ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ , ΜΑΛΑΚΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν φταινε οι πολιτικοι. Οι Πολιτες φταινε. Αλλα συμφωνα με την κατσαρολα παει και το καπακι. Χαμογελο λοιπον σε οτι κανεις. Και σου κανουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή