Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ, ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΡΑΓΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ!

Η εφημερίδα αυτή δίνει λόγο στους ανώνυμους σχολιαστές εφόσον δεν καθυβρίζουν. Όμως, ένας ανώνυμος αλλά προβληματικός και υβριστής σχολιαστής μας (ονόματι Ν.Π ή όπως αλλιώς στην πραγματικότητα λέγεται) άρχισε να σχολιάζει με εμπάθεια αλλά μάλλον έχει κολλήσει "Βραχιολίδεια" νόσο και δεν κάνει πλέον τίποτε άλλο από το να καθυβρίζει τον διαχειριστή του blog. 


Με χαρακτηρισμούς "τιποτένιος" , "γελοίος" "φασιστικός τύπος", "φασίστα" με "διεφθαρμένες ειδήσεις"  και άλλα απαράδεκτα, παρά την προειδοποίησή μας να καταλαγιάσει, τον έχει πιάσει αμόκ και δεν σέβεται ούτε τους ευγενείς ανώνυμους σχολιαστές οι οποίοι γράφουν τις απόψεις τους και κάνουν μεταξύ τους διάλογο. Ο συγκεκριμένος ανώνυμος Ν.Π. επιμένει να ανοίξουμε διάλογο μαζί του, την ώρα που έχουμε πει ότι δεν κάνουμε κανένα διάλογο με χυδαίους υβριστές όπως είναι ο ίδιος. 
Για να είμαστε δηλ. δημοκράτες (σύμφωνα με την αντίληψή του) θα έπρεπε να...κορνιζάρουμε τις βρισιές του μέσα στο blog μας επί μονίμου βάσεως! Θα του συστήναμε αυτές τις βρισιές να τις εκτοξεύει στους δυνάστες του λαού, την τρόικα δηλ. και τους υπηρέτες της και όχι σε μας, που δεν κάνουμε τίποτε άλλο από το να πολεμούμε αυτούς τους δυνάστες, μέσα από το μικρό, δημοσιογραφικό μας βήμα. 

Εν μέσω εορτών, και ενώ θα έπρεπε να ανταλλάσσουμε ευχές, ο συγκεκριμένος "κύριος" με την άθλια συμπεριφορά του, μας αναγκάζει να βάλουμε προσωρινή φραγή στα σχόλια! Σχόλια μπορούν να κάνουν μόνον όσοι έχουν λογαριασμό στο google. 
Κουραστήκαμε να σβήνουμε τα αδιάκοπα υβριστικά σχόλια του κουκουλοφόρου σχολιαστή μας, αλλά τον έχει πιάσει αμόκ. Ωστόσο, αφήνουμε να διαβάσετε τις τελευταίες ύβρεις του προκειμένου να σχηματίσετε άποψη για το ποιόν του. 
Ξανατονίζουμε ότι εμείς δεν έχουμε καμία ευθύνη για την προσωρινή φραγή στα σχόλια αλλά ανήκει αποκλειστικά στον ίδιο. 
Του ευχόμαστε ωστόσο καλά Χριστούγεννα και καλά μυαλά. 
Παράλληλα ζητούμε συγγνώμη από τους πολλούς αναγνώστες μας για την φραγή των σχολίων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου