Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

"ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΗΔΕΣ. ΔΕΝ ΤΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ"! ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ!

Για μια ακόμη φορά υπογραμμίζουμε ότι με τον συγκεκριμένο αρθρογράφο διαφωνούμε ριζικά. Και ως προς την ισοπεδωτική άποψη που έχει κατά της Δημοτικής Αρχής αλλά και με την πρακτική του να τους βάζει όλους στο ίδιο τσουβάλι! Ωστόσο, επειδή οι απόψεις διατυπώνονται ελεύθερα από αυτό το βήμα, πόσο δεν μάλλον όταν είναι επώνυμες, δημοσιεύουμε το κείμενο του αναγνώστη μας:

γράφει ο Παναγιώτης Αλεξόπουλος
Κάθε χρόνο με αφορμή τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο εκάστοτε Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, οι αντίστοιχοι Αντιδήμαρχοι αλλά και οι δημοτικοί σύμβουλοι μας εύχονται «Καλές γιορτές κι ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος».
Όλοι αυτοί οι Μαυρογιαλούρηδες καλύπτονται πίσω...

από ένα καθεστώς υποκρισίας, ανείπωτης ασχήμιας και μεγάλων προνομίων, αδιαφορώντας προκλητικά για τον ανθρώπινο πόνο χιλιάδων συμπολιτών μας, που η σημερινή οικονομική κρίσης της χώρας από διεφθαρμένους πολιτικούς τούς έχει στερήσει και το τελευταίο ίχνος ανθρώπινης αξιοπρέπειας.
Η σημερινή Δημοτική Αρχή στην πόλη μας αποτελείται από μια προνομιούχο κάστα ανθρώπων, εκλεκτών της «κατοχικής κυβέρνησης Σαμαρά», Τούρκογλου και μπάρμπα Φώτη της ΔΗΜΑΡ. Παρασάγγας χωρίζουν όλους εμάς που αγωνιούμε κάθε μέρα να κρατηθούμε όρθιοι, με αξιοπρέπεια, σε σκοτεινούς καιρούς, από όλους αυτούς που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το προσωπικό τους συμφέρον και οι δημόσιες σχέσεις, όταν εκατομμύρια Έλληνες έχουν σταυρωθεί στον Γολγοθά των Μνημονίων.
Ας γνωρίζει η σημερινή Δημοτική Αρχή ότι αποτελεί ξένο σώμα στην Πολιτεία του Περικλή.  Ας γνωρίζουν οι σημερινοί πολυθεσίτες Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, με τις κλειστές πόρτες των γραφείων τους, τα σφραγισμένα παράθυρα και τα ψυχρά χαμόγελά τους, ότι αποτελούν μελανό σημείο για την Ιστορία της πόλης του Χολαργού.
Φέρτε πίσω ρε Μαυρογιαλούρηδες τα Δημοτικά Ιατρεία, που εσείς οι ίδιοι με απύθμενο θράσος καταργήσατε από τον Χολαργό, ώστε μερικές χιλιάδες συμπολιτών μας, που ζουν μακριά από το φως του ήλιου, να μπορέσουν να ξεγελάσουν για λίγο τον πόνο τους.
Το 2019 για κάποιους κομματικούς αυλοκόλακες φαντάζουν μακριά… Το 2019 για όλους εμάς που αγαπάμε τον τόπο μας, τον Πολιτισμό και τις Παραδόσεις, είναι κοντά…
Τη χρονιά αυτή θα πρέπει από τώρα, ο ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ από εμάς, να ηγηθεί μιας Νέας Δημοτικής Παράταξης με ανθρώπινο πρόσωπο, έχοντας δίπλα του ΑΡΙΣΤΟΥΣ.
Την χρονιά αυτή, ο νέος Δήμαρχος που θα αναδειχθεί θα πρέπει να φανεί Αντάξιος των προσδοκιών απλών ανθρώπων και να αναδείξει τις ομορφιές της πόλης μας, μακριά από ξένα συμφέροντα.
Πριν λίγα χρόνια ήμασταν πολύ κοντά στην κατασκευή ενός επιβλητικού Ανδριάντα του Μέγιστου των Ελλήνων, Αλέξανδρου, στο Δημαρχείο Χολαργού.
Πριν λίγα χρόνια, αρκετά από τα σημερινά στελέχη του Δημάρχου μας πολέμησαν λυσσαλέα και ματαίωσαν την κατασκευή του Αλέξανδρου στο Δημαρχείο, που σε χώρες μακρινές της Ανατολής λατρεύεται σαν Θεός.

«Αγέλες Λύκων, Ύαινες και τα σκουπίδια των τοκογλύφων, έχουν κρύψει τον Γαλάζιο Ουρανό τηβς Ελλάδας και καταστρέφουν μέρα με την ημέρα τα Λευκά Μάρμαρα της Πατρίδας μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου