Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ!!! ΒΙΝΤΕΟ.


Προκαλεί ο βουλευτής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης με το απαράδεκτο Χριστουγεννιάτικο μήνυμά του το οποίο μάλιστα το κυκλοφορεί σε βίντεο:! Δείτε και ακούστε τι λέει: 

"Περάσαμε μια δύσκολη χρονιά. Μια χρονιά που αντιμετωπίσαμε μαζί"! Σε αυτό το σημείο στο βίντεο γίνεται μοντάζ γιατί προφανώς ο κ. Αυγεράκης θα έλεγε "αντιμετωπίσαμε μαζί τα προβλήματα"! Τόσο απαράδεκτος! Προσέξτε όμως τη συνέχεια, όπου μετά το ¨"μαζί" κορυφώνεται η πρόκληση από μέρους του: "Άλλοτε φέραμε αποτελέσματα και άλλοτε όχι. Χωρίς να χάσουμε το σθένος μας παλέψαμε. Παλέψαμε μέχρι το τέλος, με συνέπεια, αξιοπιστία και σύνεση. Δουλέψαμε ακατάπαυστα. Η νέα χρονιά είναι γεμάτη από προκλήσεις. Δεν μας τρομάζει όμως. Δεν  μας πτοεί. Μαζί θα τα καταφέρουμε. Θα δουλέψουμε και πάλι, βάζοντας τον καλύτερό μας εαυτό, μακριά από διχόνοιες και κομματισμούς. Ενωμένοι, με διάθεση, δημιουργικότητα αλλά και εμπειρία. Εύχομαι σε όλους και τον καθένα προσωπικά, υγεία, δύναμη, πίστη και ενότητα. Χρόνια πολλά, καλές γιορτές, καλά κι ευλογημένα Χριστούγεννα"
Ακούσατε καμία λέξη για τον πενόμενο λαό; Για την ανεργία στην οποία ώθησαν εκατομμύρια Έλληνες; Ούτε λέξη για το 6,3 εκατομμύρια Έλληνες που ζουν στο όριο ή και κάτω από το όριο της φτώχειας! Και αυτός ο άνθρωπος έχει το θράσος να λέει ότι "παλέψαμε μαζί" και τα "καταφέραμε"!  Χωρίς ίχνος τσίπας, ζώντας μέσα στη χλιδή του, μιλάει εκ τουα σφαλούς και για τη νέα χρονιά τη γεμάτη "προκλήσεις"! Τη νέα φτώχεια την βαφτίζει "προκλήσεις"! Και μιλάει για "ενότητα", "αξιοπιστία" και ακατάπαυστη δουλειά και κυρίως μακριά από κομματισμούς! 
Φτύστε τον μην τον ματιάσετε τον τύπο με τέτοιες μακακίες που λέει! Αυτοί είναι οι πολιτικοί μας!

2 σχόλια:

  1. Βρωμιαρη κτήνος άχρηστοι εσύ και όλοι οι άλλοι που νομίζεται ότι κάτι είστε ψηφίστε κάτι καλό για το κόσμο και άσε τα αδέσποτα ανανδρε σηχαμενε δειλε.. Πήγαινε σπίτι σου γιατί είσαι σκουπίδι τον δικό σας θάνατο να ψηφίσετε.. Όπως έχετε πεθάνει όλο το ελληνικό λαό.... Ψωφα γιατί σε λίγο θα σας πεθάνουμε εμείς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι παλεψατε εσείς.. Πάρτε τους μισθούς και τις συντάξεις του λαού να δούμε πως θα ζήσετε... Με Ενφια που το κάνατε μόνιμο εφορίες... Αι στο διάβολο εσύ και όλη οι οικογένεια σου... Λίγες είναι οι μέρες σας να φοβάστε που κυκλοφορείτε καθικια

    ΑπάντησηΔιαγραφή