Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΡΑΓΙΖΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ! ΔΗΜΟΣ-ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ!

Η Παναγιώτα Αθανασοπούλου και η 25χρονη κόρη της Ελένη είναι δυο τραγικές γυναίκες, βγαλμένες μέσα από την κρίση των μνημονίων, που στέλνουν τους Έλληνες στην άλλη ζωή, μια ώρα αρχύτερα! Είναι οι γυναίκες της διπλανής πόρτας, αυτές που εξαναγκάζονται να βιώνουν οικογενειακές τραγωδίες! Έτσι απλά, επειδή το θέλουν οι δωσίλογοι των Αθηνών και οι τοκογλύφοι που εξοντώνουν βιαίως τον ελληνικό λαό.
Διαβάστε την ιστορία αυτής της οικογένειας, που απέμεινε με δύο μέλη και από μέρα σε μέρα χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους, οδηγούμενες και αυτές σε αργό θάνατο:

Η Παναγιώτα Αθανασοπούλου έχασε τον άνδρα της πριν από λίγες μέρες. Ήταν 65 ετών! Πέθανε από την καρδιά του ενώ αντιμετώπιζε και πρόβλημα με τον προστάτη. Η κρίση που τσακίζει τους Έλληνες, πετσοκόβοντάς τους τη σύνταξη, φορτώνοντάς τους με συνεχείς, απίστευτους φόρους και μειώνοντάς τους την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, έσκασαν τον 65χρονο σύζυγο. Η τραγωδία που ξεκίνησε με τα θανατηφόρα μνημόνια από το 2010, μόλις άρχιζε για την οικογένεια Αθανασόπουλου, αμέσως μετά τον αιφνίδιο θάνατο του πατέρα και συζύγου! Η σύνταξη των 400 ευρώ ήταν αδύνατο να φτάσει για τα έξοδα της κηδείας της οικογένειας. Η ταφή του 65χρονου έγινε στην πατρίδα του την Τρίπολη, με τη βοήθεια φίλων αλλά και της "Πατριωτικής Επιτροπής Αλληλεγγύης". Σε λίγες όμως μέρες χρειάζεται να γίνει το μνημόσυνο του άτυχου 65χρονου. Νέα έξοδα, την ώρα που οι φόροι διαδέχονται ο ένας τον άλλον για την πολύπαθη οικογένεια! 
Η χαροκαμένη σύζυγος και μάνα βρίσκεται σε απελπισία και για έναν ακόμη λόγο: η 25χρονη άνεργη κόρη της είναι άρρωστη! Πάσχει από διαβήτη βαριάς μορφής, με το ένα της πόδι να είναι πρησμένο σε σημείο που να μην μπορεί να φορέσει παπούτσι!
"Έχει να φορέσει παπούτσια εδώ και 7 χρόνια", μας λέει η μητέρα της. 
Μαύρα Χριστούγεννα και μαύρες μέρες περνά η κ. Αθανασοπούλου και η κόρη της Ελένη. 
Πώς θα ζήσει με 400 ευρώ; Μπορεί να μας απαντήσει ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και όλοι αυτοί οι άθλιοι πολιτικοί ταγοί; 
Ο Δήμος και η Εκκλησία καλούνται να δουν με τη δέουσα αγάπη το πρόβλημα αυτής της οικογένειας.  

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΈΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ.Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΒΡΟΝΤΟ.ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΙΜΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΥΦΑΡΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ?
    ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΣΗ -ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ-ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ.ΕΑΜ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ 4η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΣ.ΕΝΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ.ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ.ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ ,ΤΗΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ.
    ΑΡΓΑ Η ΓΡΟΓΟΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ
    ΟΛΑ ΤΑ ΟΛΟΚΡΛΗΡΟΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ!
    ΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΜΠΡΟΕΙΣ.
    ΝΤΟΠΗ
    ΑΙΣΧΟΣ
    ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ.
    ΣΚΕΤΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ.

    Υ.Γ. Ο κ μακης δεν εχει απαντήσει ούτε μια φορά στα ερωτήματα που του έχω κανει.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή