Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 3η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ!

Γιάννης Λοβέρδος
Άλλο πράγμα η πολιτική ανάλυση κι άλλο η προσωπική επιθυμία. Η πολιτική μου ανάλυση καταλήγει στο συμπέρασμα ότι κατά 99.9% δεν θα εκλεγεί πρόεδρος και θα πάμε σε εκλογες στις 25 Ιανουαρίου, όπως σας γράφω εδώ και εβδομάδες. Η προσωπική μου επιθυμία είναι να εκλεγεί πρόεδρος τη Δευτέρα. Για τρεις λόγους: 


1. Γιατί συμπαθώ κι εκτιμώ τον Στ. Δήμα και θέλω να τον δω πρόεδρο της Δημοκρατίας. Του αξίζει. 2. Γιατί πιστεύω ότι τη διαπραγμάτευση με την τρόικα πρέπει να την ολοκληρώσει ο Σαμαράς κι ο Βενιζέλος και να πιουν το πικρό ποτήριο των νέων μέτρων μέχρι την τελευταία σταγόνα. 3. Γιατί θέλω να δω πως θα αντιδράσουν όλοι αυτοί οι ανεξάρτητοι βουλευτές που προσχωρούν τώρα στην κυβερνητική πλειοψηφία όταν θα έρθουν τα νέα μέτρα, που θα περιλαμβάνουν και μείωση συντάξεων, προς ψήφιση και τι έχουν να ακούσουν και να πουν. Κλαυσίγελως. 

Μάκης Βραχιολίδης
Η κρίση του αγαπητού Γιάννη Λοβέρδου είναι εκτός τόπου και χρόνου! Από πού κι ως πού αξίζει στον Δήμα να είναι Πρόεδρος Δημοκρατίας; Δεν μας το εξηγεί. Η συμπάθεια την οποία εκφράζει προς το πρόσωπο του Δήμα δεν συνεπάγεται ότι αξίζει να γίνει και Πρόεδρος Δημοκρατίας! Επομένως επιχείρημα ΜΗΔΕΝ! Πάμε παρακάτω: Θέλει, λέει ο Γιάννης Λοβέρδος, "ο Σαμαράς κι ο Βενιζέλος και να πιουν το πικρό ποτήριο των νέων μέτρων μέχρι την τελευταία σταγόνα" , όπως επίσης θέλει να δει πώς θα αντιδράσουν όλοι αυτοί οι ανεξάρτητοι βουλευτές που προσχωρούν τώρα στην κυβερνητική πλειοψηφία όταν θα έρθουν τα νέα μέτρα, που θα περιλαμβάνουν και μείωση συντάξεων, προς ψήφιση και τι έχουν να ακούσουν και να πουν"1 Μα, είναι επιχειρήματα αυτά; Εδώ, παίζεται το μέλλον της χώρας και του λαού, θα τεμαχιστεί για μια ακόμη φορά ο λαός και ο Γιάννης Λοβέρδος θέλει να δει πώς θα πιουν το νέο πικρό ποτήρι της διαπραγμάτευσης, οι Σαμαροβενιζέλοι; Μα δεν θα το πιουν αυτοί το ποτήρι! Αυτοί...χέστηκαν! Ο λαός θα πιει το κώνειο και θα οδηγηθεί απευθείας στον τάφο! Οι πολιτικοί ταγοί στους οποίους ο Γιάννης Λοβέρδος εύχεται μακροημέρευση, θα είναι για μια ακόμη φορά οι δήμιοι που θα μας δώσουν το κώνειο ή θα μας κρεμάσουν τη θηλιά στον λαιμό! Γκε γκε;

3 σχόλια:

  1. Αν ο θρασύς "καταγγέλλων" συνεχίσει να διασπείρει σε όλες τις αναρτήσεις μας το ίδιο επαναλαμβανόμενο και θρασύτατο σχόλιό του, θα αναγκαστούμε εξαιτίας του να κάνουμε φραγή σε όλα τα σχόλια. Aν και ο θρασύτατος έχει ήδη λάβει απάντηση από άλλους ανώνυμους σχολιαστές, συνεχίζει να ανεβάζει το ίδιο σχόλιό του σε κάθε μας ανάρτηση. Επαναλαβάνουμε ότι θα αναγκαστούμε να κάνουμε φραγή σε όλα τα σχόλια. Εκεί οδηγεί η... δημοκρατικότητα ορισμένων ανεγκέφαλων και εμπαθών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΦΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 23/12/2014 ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΑΘΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
      ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΝΑΣ ´ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ´ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ.
      Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΨΕΥΔΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ.
      ΝΤΡΟΠΗ.ΕΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ (το εχει κανει άλλωστε πολλές φορές στο παρελθόν) ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΦ ΟΣΩΝ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΨΩ ΒΡΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΈΧΩ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ.ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΑΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ-ΣΕ ΑΒΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ-.
      ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ Η ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ?
      ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ
      ΕΊΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΘΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ
      ΝΤΡΟΠΗ!!!

      Διαγραφή
    2. Σορρυ λάθος απο την οργή ΘΡΑΣΥΣ. Ουτοπία η άλλος η λέξη υπάρχει και στο σχόλιο του Μάκη

      Διαγραφή