Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ!

Τελικά, όπως φαίνεται, το θέμα του άγριου φονικού στο άλσος του Χολαργού θα έρθει στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο προ ημερησίας διάταξης από την ίδια τη δημοτική Αρχή. Όπως μας ενημέρωσε ο...


Αντιδήμαρχος κ. Αυγουρόπουλος (ο οποίος παλαιότερα διετέλεσε και Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου), για να γίνει δεκτή η πρόταση για έκτακτο σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου, πρέπει να συντρέχουν δύο λόγοι:
α) η πρόταση να γίνει σύσσωμη από την αντιπολίτευση ή
β) η πρόταση να γίνει από το 1/3 του δημοτικού συμβουλίου. 
Το γεγονός όμως ότι η πρόταση έγινε μόνον από τον κο Τίγκα ή τέλος πάντων την παράταξη του κ. Τίγκα, δεν συνιστά λόγο για έκτακτο ΔΣ. 
"Η ίδια η δημοτική Αρχή θα βάλει το θέμα προ ημερησίας διατάξεως" και θα συζητηθεί στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω", δήλωσε ο κ. Αυγουρόπουλος. 

2 σχόλια:

  1. Agaphtoi Ena toso sobaro uema den exei smasia poiow to fernei einai lyphron na symbainoyn sobara uemata kai na geinontai antiparauesh politikh ayta ta ekane o Jydhw !!!!mia apo ta idia !!!!!!!!giati na mn syzhthuei se ayto to Dm Symboylio ?????ton tromo ton paidivn kai toyw kyndynoyw den toyw kanoyme antiparaues !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H δημοτική αρχή έκανε την ανάγκη φιλοτιμία και φέρνει το θέμα για συζήτηση μετά από αναφορές δημοτικών συμβούλων και του τοπικού τύπου.Οι απαιτήσεις των ημερών επιβάλλουν την ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσεων πέρα από τον τύπο των ποσοστών στο δημοτικό συμβούλιο.Είμαστε στη νέα εποχή,δεν έχουμε δει όμως τις νέες ιδέες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή