Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ!!!

Η υποβάθμιση του υπουργού Οικονομικών και...

ο ενεργότερος ρόλος του Γιάννη Δραγασάκη στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους έρχεται και πάλι στην επιφάνεια από τη γερμανική εφημερίδα Bild σε ρεπορτάζ που έχει γίνει βασικό θέμα στο portal της.
«Χάνει την εξουσία ο Γιάνης Βαρουφάκης;» διερωτάται η γερμανική εφημερίδα και επικαλούμενη τη σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου στο Μαξίμου το Σάββατο υπό τον πρωθυπουργό, από την οποία ο υπουργός Οικονομικών απουσιάζει, η εφημερίδα αναφέρει ότι «η Αθήνα αγωνίζεται για μια νέα προσέγγιση προκειμένου να διασωθεί από μια επικείμενη χρεοκοπία. Μόνο ένας δεν κάθεται πια στο τραπέζι – και η επιστροφή του είναι αμφισβητούμενη».
«Επισήμως ο αμφιλεγόμενος υπουργός Οικονομικών δεν κάθεται στο τραπέζι επειδή βρίσκεται στη λίμνη Κόμο: ωστόσο Έλληνες αναλυτές ερμηνεύουν το γεγονός, σχολιάζοντας ότι έχασε την εύνοια και την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα: Για να το πούμε απλά ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι έτοιμος να καταρρεύσει!»
«Οι Έλληνες δεν ανέχονται άλλο τον Βαρουφάκη μόλις 46 μέρες μετά την ορκωμοσία του, το λούστρο του πολιτικού ροκ σταρ με τη μεγάλη μηχανή, τις ωραίες γυναίκες και το δερμάτινο μπουφάν έφυγε» προσθέτει η Bild.
«Έτσι ολοκληρώνεται η πολιτική ταπείνωση του Βαρουφάκη»
Πρώτα ο Τσίπρας τον απέσυρε από τις τρέχουσες διαπραγματεύσεις με τους υπουργούς Οικονομικών, καθώς οι ευρωσυνάδελφοι δεν ήθελαν να τού μιλάνε και ο Σλοβάκος συνάδελφός του έκανε αστεία για την ποιότητα της δουλειά του.
Και τώρα ο Βαρουφάκης πρέπει να δεχθεί επίσης την απόλυτη ταπείνωση – η οποία πάρα ταύτα, θα είναι καλά νέα για την υπόλοιπη Ευρώπη και την τρόικα.
«Η συνέπεια είναι ότι τις συζητήσεις για τα απαιτούμενα βήματα για την ολοκλήρωση της παράτασης βοήθειας στην Ελλάδα στα τέλη Ιουνίου, έχει στην πραγματικότητα αναλάβει ο 68χρονος Γιάννης Δραγασάκης – ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Ο Βαρουφάκης θα επικεντρωθεί περισσότερο στον στρατηγικό σχεδιασμό» υποστηρίζει η Bild.
ereportaz.gr

2 σχόλια:

  1. Ε! Δεν θα χαθεί το ''ταλέντο'' του παληκαριού.Μια χαρά εργασία φωτομοντέλου βρήκε,ευτυχώς δηλαδή,γιατί μεταξύ μας,για οικονομο-τέτοιος...ΔΕΝ!! Και πάλι καλά να λέει και να ανάψει και καμμιά λαμπάδα,στον Αγ.Φανούρη,που του ''βρήκε'' τέτοια δουλειά και δεν θα ''πεινάσει'' αυτός και η γυναίκα του,με τόση ανεργία!!! [Ροζ Πάνθηρας]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το τι μαλακία ακούμε κάθε μέρα από τους Γερμανούς δεν λέγεται... προσπαθούν να γελοιοποιήσουν μια κυβέρνηση που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο δεν ξεβρακώθηκε τελείως σαν τον Σαμαρά. Κανείς δεν φεύγει μη τσιμπάτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή