Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

ΤΣΙΠΡΑΣ: "ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΣΗ, ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ..." ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ;

Αυτά δήλωσε πριν από λίγη ώρα ο κ. Τσίπρας στέλνοντας σαφές μήνυμα για τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στους τοκογλύφους της ΕΕ: "Ακόμη και αν δεν πάρουμε τη δόση, θα εκπληρώσουμε πλήρως τις υποχρεώσεις μας προς τους δανειστές" (βλέπε κατακτητές) της Ελλάδος! 
Όσα ακριβώς έλεγε και ο Παπανδρέου και ο Σαμαράς και μάλιστα με πιο...


ηχηρό τρόπο, λέει σήμερα ο Τσίπρας προς τους εκβιαστές-κατακτητές της Ελλάδος, Γερμανούς και άλλους τοκογλύφους: Θα πληρώσουμε το επαχθές χρέος, τους εγκληματικούς τόκους, ακόμη και αν εσείς μας αφήσετε γυμνούς από δάνεια!!!
Κατά τα άλλα, ούτε μνημόνια έχουμε και το χρέος θα διαγράψουμε! Αυτός είναι ο Τσίπρας, αυτή είναι και η κυβέρνησή του! Ένας ακόμη...πατριώτης πολιτικός μέσα στους τόσους πολλούς που έχουμε τα τελευταία χρόνια! Και μάλιστα αυτός ο πατριώτης θα καθίσει στ σκαμνί τους προηγούμενους Πρωθυπουργούς που μας έβαλαν στα μνημόνια! Όχι, ο ίδιος δεν υπογράφει μνημόνια, τα έσκισε, όπως είπαμε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου