Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΣΤΙΣ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ!

Για πρώτη φορά στα δικαστικά χρονικά της χώρας παραπέμπονται σε...

δίκη πολίτες, ενώ η σχετική πολυσέλιδη και τεκμηριωμένη εισήγηση προς το Συμβούλιο Εφετών είναι απαλλακτική.

Ο αρμόδιος εφέτης εισηγητής έχει προτείνει την απαλλαγή και τη μη παραπομπή σε δίκη όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, γεγονός που αποδεικνύει την αθωότητά μας γι΄ αυτό και αποσιωπάται από όλα τα ΜΜΕ.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

10 σχόλια:

  1. Η Παγκοσμιοποίηση οδήγησε και οδηγεί την ανθρωπότητα σε μεγάλη παρακμή.
    Στην ηθική πρακτική επικρατεί ο Σοδομισμός και ο Γομορρισμός.
    Στον οικονομικοκοινωνικό τομέα συνεχώς αυξάνεται η ανεργία, η πείνα, η φτώχεια και η βάρβαρη εγκληματικότητα.
    Τα δικαιώματα του ανθρώπου υπάρχουν μόνο στα χαρτιά (βλέπε την βαρβαρότητα των τελευταίων πολέμων και διενέξεων).
    Η υποκρισία και το ψέμα έφθασαν στο ζενίθ.
    Μέσα σε αυτόν τον ορυμαγδό ποιος θα νοιαστεί, αν έχει δίκαιο ή άδικο η Χρυσή Αυγή;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι κατηγορίες εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα καταρρεύσουν σαν χάρτινος πύργος . Ανδρείκελα της δικαιοσύνης σαν τον ελεεινό και τρισάθλιο παναθηναικάκια πρέπει να πάνε φυλακή . Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πρέπει να δείξει ένα ξεκάθαρο εθνικό χαρακτήρα στηριζόμενοι στην Ιστορία τον Πολιτισμό και της Παραδόσεις του τόπου μας . Οι Έλληνες Εθνικιστές με την καθοδήγηση του Μεγάλου Ηγέτη Ιωάννη Μεταξά Το 1940 στα Αλβανικά σύνορα και λίγο αργότερα στα Οχυρά Μεταξά έλιωσαν και τσάκισαν τις ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΛΙΝΗ την ώρα που οι κομμουνιστές του Στάλιν υπέγραφαν την βρωμερή συμφωνία Φιλίας και μη Επίθεσης με τους ΝΑΖΙ . Ήταν τότε που ο κομμουνιστής ΜΟΛΟΤΩΦ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ Εξοχότατο και ΜΑΖΙ ισοπέδωσαν την Πολωνία σφάζοντας εκατομμύρια άμαχους . Τι 1949 οι Έλληνες Εθνικιστές έθαψαν στον Γράμμο τους φασίστες κομητατζήδες κομμουνιστές του ΚΚΕ που ήθελαν να χαρίσουν την Ελλάδα στην Αλβανία του Χότζα και την Γιουγκοσλαβία του Τίτο . ΔΙΓΕΝΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Αλβανός μακελάρης και Ουτσεκάς που κατακρεούργησε την αριστερή ζωγράφο και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στην Νάξο πριν λίγο καιρό , είχε πάρει πρόσφατα την Ελληνική Ιθαγένεια από την πατσαβούρα την υφυπουργό μετανάστευσης του ΣΥΡΙΖΑ . Αυτός ο εγκληματίας μαζί με χιλιάδες ομοεθνείς τους έχουν κάνει χιλιάδες εγκλήματα στην Πατρίδα μας με την ανοχή και την συμπαράσταση της φασιστικής αριστεράς και δεν μιλάει κανένας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟΣ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΊΑΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΥΟ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ . ΑΥΤΟΥΣ Η ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!

    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ . ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΕΠΙΡΟΗ . ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ . ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ . ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παναγιώταρε κράτα αποστάσεις από τον απατεώνα Οικονόμου και τον Δήμαρχο . Είναι κεροσκόποι και άνθρωποι χωρίς Ιδανικά και Αξίες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΙΜΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ Κ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΕΣΧΑΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή