Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΕ ΡΕ; ΣΚΥΨΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΕΙ!

Πρόκειται για μια ακόμη προδοσία σε βάρος του λαού από τους πολιτικούς του ταγούς; Πού το πάει η σημερινή κυβέρνηση; Πού είναι οι θεματοφύλακες των συμφερόντων της Πατρίδας που θα τα έβαζαν με...


τους οικονομικούς της δολοφόνους; Πού είναι αυτοί που κραύγαζαν για τη γενοκτονία που συντελείται σε βάρος του λαού και της χώρας; Πού είναι αυτοί που υπόσχονταν διαγραφή του χρέους; Κρύφτηκαν και αντί να πουν ΟΧΙ, αντί να ορθώσουν πατριωτικό ανάστημα και να φωνάξουν "ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙ", υποτάσσονται στα κελεύσματα των δανειστών; Απλά, αντέχουν δύο εβδομάδες αλλά μετά σκύβουν κι αυτοί το κεφάλι; 
Ήδη άρχισαν να λένε το ένα "ναι" μετά το άλλο! Αντί να προτάξουν τη διαγραφή του χρέους, αντί να πουν ότι το χρέος είναι δόλια κατασκευασμένο, ότι ο λαός πληρώνει ένα χρέος που δεν του ανήκει αλλά είναι ιδιωτών, είναι των τραπεζών, αντί να πουν ότι το χρέος αυτό το φορτώνεται παρανόμως ο λαός και δεν μπορεί να το πληρώσει, λένε "ναι, θα πληρώσουμε το χρέος μας"! 
Αντί να χρεωκοπήσει και τυπικά η χώρα μη πληρώνοντας τα 300 εκατομμύρια ευρώ στο ΔΝΤ και να κηρύξουν τη χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, αντί να πουν ότι συντελείται ανθρωποκτονία σε βάρος του λαού, και τους δανειστές έσπευσαν να πληρώσουν και παράλληλα να συμφωνήσουν η τρόικα να έρθει για να ελέγξει την...υλοποίηση του προγράμματος! 
Γιατί εμπαίζετε πάλι τον λαό; Πού είναι η διαπραγμάτευση, πού είναι η μονομερής διαγραφή του χρέους, πού είναι η οφειλή σας απέναντι στον πενόμενο λαό; Γιατί δεν είπατε στους τοκογλύφους ότι 3,5 εκατομμύρια Έλληνες είναι στο όριο της φτώχειας ή και κάτω από αυτό; Τι επιτέλους θέλετε να γίνει για να πείτε "ΟΧΙ, διαγράψτε μας το χρέος γιατί ο λαός και η χώρα καταστρέφονται"; 
Ποια είναι η διαπραγμάτευσή σας, ποια είναι η πατριωτική σας στάση απέναντι στη χώρα; 
Μια από τα ίδια με τους προηγούμενους κάνετε. Μέσα στα Μνημόνια παραμένετε... Και το χάος επέρχεται με μαθηματική ακρίβεια!    

2 σχόλια:

  1. ΣΚΥΨΑΝΕ, ΣΚΥΨΑΝΕ, ΣΚΥΨΑΝΕ...

    ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΚΥΨΑΝΕ...

    ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΚΥΨΑΝΕ...

    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΞΑΝΑΣΚΥΨΟΥΝ...

    ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ....

    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ... ΑΡΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΝ ΜΟΥ ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΕ ΤΑ ΤΕΚΜΑΡΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ , ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

    ΧΕΣΤΗΚΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
    ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ "ΠΕΡΑΣΟΥΝ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΑΣΚΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

    ΣΚΑΤΑ ΜΕΛΑΤΑ ΑΣΚΕΙ , ΔΥΟ @@ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΑ ΣΑΝ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΜΠΑΛΩΜΕΝΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή