Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

ΕΙΚΟΝΕΣ ΦΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ! ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΔΙΑ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟΥ, ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ!

Τζιχαντιστές σχηματίζουν κύκλο γύρω από έναν άνδρα με δεμένα τα μάτια, ο οποίος έχει κριθεί ένοχος για ομοφυλοφιλία. Αφού τον αναγκάζουν να σταθεί όρθιος, αρχίζουν να του πετούν πέτρες...
Ο άνδρας πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος, όπου και αφήνει την τελευταία του πνοή εν μέσω επευφημιών. Το απίστευτο συμβάν έγινε σε αγροτική περιοχή της επαρχίας Χομς στη Συρία.

Οι φωτογραφίες δόθηκαν στη δημοσιότητα από το ίδιο το Ισλαμικό Χαλιφάτο, το οποίο επιχειρεί να στρατολογήσει νέα μέλη στον αγώνα που κάνει για την επιβολή του ισλαμικού νόμου (Σαρία) σε ιρακινές και συριακές περιοχές που βρίσκονται υπό τον έλεγχό του. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», οι τζιχαντιστές έδωσαν στη δημοσιότητα και εικόνες από τον αποκεφαλισμό ενός στρατιώτη, ο οποίος κατηγορείται πως πολεμούσε υπέρ του καθεστώτος του προέδρου της Συρίας και εχθρού του Χαλιφάτου Μπασάρ αλ Άσαντ.

Προσοχή! Ακολουθούν πολύ σκληρές εικόνες...












Φωτογραφίες από τον αποκεφαλισμό στρατιώτη του καθεστώτος Άσαντ...





zougla.gr

1 σχόλιο:

  1. Ο ισλαμικός νόμος Σαρία σε λίγα χρόνια θα εφαρμοστεί και στην Ελλάδα από τα εκατομμύρια των ισλαμοφασιστών που έχουν καταλάβει την Πατρίδα μας και τότε οι θολοκουλτουριάρηδες της αριστεράς θα νιώσουν τι σημαίνει τρόμος ....... Δεν θα έχουν μέρος να κρυφτούν από τα ΟΡΚ τους λαθρομετανάστες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή