Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ...ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΑΚΕΣ!!!

Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Για όσους έχουν λίγο νιονιό...

1974 Παπανδρέου: 12 έδρες
1981 Παπανδρέου: 172 έδρες
1977 Μητσοτάκης: 2 έδρες
1989 Μητσοτάκης: 145 έδρες
2009 Τσίπρας: 13 έδρες
2015 Τσίπρας: 149 έδρες
Τα μπεεεεεεεεεεεέ που τρώνε ό,τι κουτόχορτα τα ταΐζουν εν πλήρει γνώσει των Δημοκρατικών τους καθηκόντων επιλέγουν κάθε φορά τον ΙΚΑΝΟΤΕΡΟ και ΕΝΤΙΜΟΤΕΡΟ που τα οδηγεί στο σφαγείο.
Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε γεροντόψυχοι Ραγιαδο-μισθοσυνταξιούχοι......... που με τα σκατοπτυχία σας το μόνο που μάθατε είναι η φόρτωση της ΜΑΚΑΚΙΑΣ σας στα παιδιά σας.

3 σχόλια:

  1. ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ μόλις παραδέχτηκες πως δεν εισαι Έλληνας.
    Λες πως οι Έλληνες ειναι μαλακες.
    Δεν λες η πλειοψηφία ώστε να μπορεις να βγάλεις τον εαυτούλη σου και να το παίξεις έξυπνος.
    Άρα λες πως όλοι οι Έλληνες ειναι μαλακες
    Άρα αν ήσουν Έλληνας θα έλεγες οι Έλληνες ΕΙΜΑΣΤΕ μαλακες και οχι ειναι.
    Άρα δεν εισαι Έλληνας
    Α...και αν και μη Έλληνας μόλις σου απέδειξα πως εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ζήλευε και ο Ντεκάρτ τη μεθοδολογία που ακολουθεί αυτή η επιχειρηματολογία. Την αφήνω ως ...διατηρητέο μνημείο. Μην την επαναλάβεις όμως στο 5πλάσιο. Την έχουμε εμπεδώσει. Αν θες πήγαινε να κάνεις...κατοχύρωση πνευματικών δικαιωμάτων. Κόλλησέ την και στον τοίχο σου, να γίνει ένα με τον στόκο-το μυαλό σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Ανώνυμος25 Ιουνίου 2015 - 5:34 μ.μ.

    Εγώ αλλοιώς το καταλαβαίνω ανώνυμε "Έλληνα"

    Οι Έλληνες που ψηφίζουν αυτούς που τους σερβίρουν οι Δούλοι του Θεού που σου έμαθαν τη λάθος μαθηματική σκέψη που διατύπωσες..... είναι οι ΜΑΛΑΚΕΣ Έλληνες.

    Και λέω λάθος μαθηματική σκέψη γιατί αγνόησες όλως τυχαίως

    την ουσία της ανάρτησης

    διατυπώνοντας το αυθαίρετο συμπέρασμα "ΟΛΟΙ"

    Η ουσία της ανάρτησης αναφέρεται στην απότομη και αυθόρμητη αλλαγή εδρών που κατέλαβαν οι Δούλοι των Δούλων του Θεού που δεν τους ψήφισαν "ΟΛΟΙ".

    Στην κατηγορία Δούλοι των Δούλων του Θεού ευτυχώς ή δυστυχώς (αναλόγως της σκοπιάς) εντάσσονται μόνο οι φελοί Έλληνες που συνασπίζονται προκειμένου να μην επιτρέψουν σε Ανθρώπους του Θεού να ξυπνήσουν τους αμόρφωτους Ραγιάδες.

    Διότι αν ξυπνήσουν οι Δούλοι των Δούλων θα πρέπει να κοπιάσουν για να βγάλουν τα προς το ζην που σήμερα το βγάζουν ακάματα στις πλάτες των Ραγιάδων εξαιτίας του φόβου της ανγωσίας τους που δολίως προκάλεσαν.

    Αυτά τα ολίγα ανώνυμε "Έλληνα" Δούλε των Δούλων.

    Όταν βγάλεις της φατσούλα σου τα ξαναλέμε.

    Υ.Γ.
    Επειδή οι Δούλοι των Δούλων παίζουν το παιχνιδάκι του διαίρει και βασίλευε καλά τα τελευταία 2.300 χρόνια και για να μην γράψεις τις συνήθης δικαιολογίες των φελών πολύ εύκολα μπορείς να διαπιστώσεις μέσω του blog ότι το diaforos είναι το προσωπικό ιστολόγιο του Γιώργου Σαρρή.

    Καλή συνέχεια ανώνυμε "Έλληνα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή