Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

ΣΟΚ! Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΙΟΓΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ "ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ"!!!

Μας το επισήμαναν αναγνώστες μας, εκφράζοντας παράλληλα τα έντονα...


παράπονά τους προς τη δημοτική αρχή Παπάγου-Χολαργού, αλλά και ειδικότερα προς τον ίδιο τον Δήμαρχο Αποστολόπουλο. Την ίδια μέρα και ώρα που ο Δήμος πραγματοποιεί το φεστιβάλ γιόγκα, λίγα στενά πιο κάτω, θα βρίσκεται ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ο οποίος έχει προσκληθεί από τον Δήμο για να τελέσει τα εγκαίνια του Ενοριακού Πνευματικού Κέντρου του ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Παπάγου!!! 
Τονίζουν δηλαδή οι αναγνώστες μας ότι αποτελεί ευθεία πρόκληση και προσβολή προς τον Μακαριώτατο, ο οποίος ενώ (μαζί με σύσσωμη την Ιερά Σύνοδο) εξέδωσε ανακοίνωση-καταγγελία της γιόγκα, ο Δήμαρχος, όχι μόνο αδιαφόρησε για την ανακοίνωση αυτή με το να πραγματοποιεί διήμερο φεστιβάλ γιόγκα στου Παπάγου, αλλά το χειρότερο, την ώρα που θα διεξάγεται το πάρτι της γιόγκα θα έχει φέρει τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να τελέσει ιερατικώς τα εγκαίνια στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Γεωργίου Παπάγου!!! 
Για του λόγου το αληθές δείτε τόσο την αφίσα με το πρόγραμμα του φεστιβάλ γιόγκα, όσο και την επίσημη πρόσκληση του Δήμου για την παρουσία του Μακαριώτατου στα εγκαίνια του Ενοριακού Πνευματικού Κέντρου του ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Παπάγου! Την ίδια ώρα που θα λειτουργεί ο Αρχιεπίσκοπος, λίγα στενά πιο κάτω θα έχουμε το πάρτυ της γιόγκα!!! "Σε λίγο θα φέρουν και gay party δίπλα από τις εκκλησίες", επισήμανε ένας με νόημα, έστω και αν ήταν πολύ τραβηγμένο αυτό που είπε.


7 σχόλια:

  1. ΛΕΓΟΜΑΙ ΡΟΥΛΑ ΛΙΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ MAIL ΣΑΣ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ "Η YOGA... ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ" ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Ο ΔΗΜΟΣ. ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΜΑΙL ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΕΓΟΜΑΙ ΓΙΟΓΚΑΣ ΓΙΟΓΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ - ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΥΨΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΩΣ ΤΙΣ 2 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΟΓΚΑ,ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΧΕΡΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
    ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ, ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ,ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ.
    ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΑΠΟ YOGA ΔΕΝ ΠΑΣΧΕΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ.
    ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΑΣ ,ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ , ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η YOGA ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΚ ΙΝΔΙΑΣ ΦΕΡΟΜΕΝΗΣ ΩΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ .

    ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΝΕ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΟΠΟΥ ΜΕΤΑ ΠΙΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ ΕΝΩ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ ΟΙ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ" ΙΝΔΟΙ , ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ, ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΩΣ ΙΕΡΕΣ,ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΝΕΟ ΔΕΛΧΙ , Η YOGA ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΕΞΑΓΩΓΗ ΤΗΣ YOGA ΩΣ ΠΡΟΪΟΝ ΙΝΔΙΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΗ Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΩΣΗΣ ΕΝΟΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ "ΥΨΗΛΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ" ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ !

    ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ .........!

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ YOGA ΛΟΙΠΟΝ ,ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΟΞΟ ΑΡΧΑΙΟ ΜΑΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ,ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΩΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΤΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ "ΓΙΑΛΑΝΤΖΗ" ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΓΝΩΣΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ,ΤΟΝ ΑΕΡΑ,ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ,ΜΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ,ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    Ο ΘΕΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ .

    ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΣΤΑΥΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗ ΣΚΟΝΤΑΨΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ.

    Α.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑ Η ΚΥΡΙΑ ΤΑΔΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΓΚΑ???????Ε!!!!ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙ΅ΑΦΙΣΕ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Apo poy phrate adeia gia to Parko ????apo to grafeio Politismoy???Kyria Royla????etsi monh saw phrate to Parko dyo meres ??????Epi Jydh ola elegxonto tvra poiow einai ypeyuynow?????profanvw to grafeio politismoy!!!!!kai o Dhmarxow poy ypografei??????gia na doyme!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ta trofima eseiw ta zhtate?????apo poion exete parei adeia gia to Parko???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TELO KE EGW DWSO TRWFIMA O YOGAS GIA ADELFOUS ELLINES STO KINWNIKW PANTWPWLIO TOY DIMOU KE GI AYTO THA KANW YOGA STO ALSOS GIA NA DIAOLOGISTO ME TO THEIO MOY STIN ISLAMAMPANT POU STAMATISE NA MOU STELNI XARTZILIKI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. PROTI FOLA ARISTERA KAI TELEYTAIA GAMOTO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή