Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ: "Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΑΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΗΜΑ..." ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ...ΠΗΔΗΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!

Ό,τι σας γράφαμε! Η συμφωνία επίκειται μάλλον την Τετάρτη, με τον Γιούνκερ να κάνει λόγο για...τεράστιο βήμα, μια και η κυβέρνηση Τσίπρα συμμορφώθηκε προς τα υποδείξεις. Το μόνο που χρειάζεται ο Τσίπρας για να δικαιολογηθεί στους ψηφοφόρους-κορόϊδα, είναι να υπάρχει μια αναφορά, έστω και αόριστη η ευχολογική περί ανάπτυξης. 
Το παρακάτω ρεπορτάζ από το tibune.gr
Χωρίς τελικό αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε μετά από 4 και πλέον ώρες...

διαπραγματεύσεων το έκτακτο Συμβούλιο Κορυφής που συνεδρίασε στις Βρυξέλλες για το ελληνικό ζήτημα, αλλά με ευοίωνες προοπτικές για συμφωνία στο Eurogroup της Τετάρτης .
Σε συνέντευξη μετά την συνεδρίαση ο ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, εξέφρασε την ελπίδα να υπάρξει αποτέλεσμα για την Ελλάδα στο Eurogroup της Τετάρτης, που θα συνέλθει προκειμένου να συνεχιστεί η διαπραγμάτευση του ελληνικού ζητήματος.
Ο κ. Γιούνκερ έκανε λόγο για ένα τεράστιο βήμα από μέρους της ελληνικής κυβέρνησης, έστω και με καθυστέρηση και διαβεβαίωσε ότι οι «θεσμοί» θεωρούν ότι οι νέες προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση.
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, αν τα μέταρ της ελληνικής κυβέρνησης είναι υφεσιακά, ο κ. Γιούνκερ απάντησε «ίσως», αλλά διευκρίνισε ότι την ύφεση μπορεί να εξοβελίσει το επενδυτικό πακέτο των 35 δισ. ευρώ που η Κομισιόν και ο ίδιος προσωπικά εγγυώνται ότι θα δοθεί στην Ελλάδα για αναπτυξιακούς λόγους, για να δημιουργηθούν δουλειές, όπως είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα ο επικεφαλής της Κομισιόν είπε ότι μετά την συμφωνάι και στο δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους θα δοθεί στην Ελλάδα το πρώτο δισεκατομμύριο.
Τέλος, ο κ. Γιούνκερ, ανέφερε ότι δεν συζητήθηκε ούτε το ζήτημα του χρέους, αλλά ούτε και το ενσεχόμενο capital control στις ελληνικές τράπεζες.
Από την πλευρά του και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ, χαρακτήρισε θετικό βήμα τη νέα ελληνική πρόταση. Όπως εξήγησε, ο κ. Τσίπρας μας διαβεβαίωσε ότι η Ελλάδα έχει διάθεση να συνεργαστεί. Όλα τα συμβαλλόμενα μέρη επιθυμούν λύση, συνέχισε ενώ πρόσθεσε ότι η νέα ελληνική πρόταση είναι ένα θετικό βήμα.
Χρειάζεται να γίνει πολύ σκληρή δουλειά τις επόμενες ώρες, δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup Γέρουν Ντάισελμπλουμ
μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής των Χωρών της ευρωζώνης.

3 σχόλια:

  1. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΕΝΑ ΜΑ........ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΣΙΠΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς η Ελλάδα χάθηκε και αυτός είναι στον κόσμο του . ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτός ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ο ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΣ Τσίπρας θα 'εχει την τύχη του κομμουνιστή Τσαουσέσκο . Θα βρεθούν Έλληνες Πατριώτες , θα βρεθεί ένας Πλαστήρας να τον εκτελέσει στο ΓΟΥΔΙ για εσχάτη προδοσία , για ξεπούλημα των Εθνικών Θεμάτων μας . Η μεταφορά από το Πακιστάν μέχρι το 2020 10 εκατ. Πακιστανών στην χώρα μας είναι η μεγαλύτερη προδοσία στην ιστορία του Ελληνικού Γένους . ΦΟΛΑ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή