Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

"ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΑΠΟΤΡΕΨΑΜΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΟΓΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ, ΟΧΙ! Η ΓΙΟΓΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ!

Λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω mail από κάτοικο της Αγίας Παρασκευής ο οποίος όπως δηλώνει είναι φανατικός αναγνώστης της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας. Τα στοιχεία του είναι στη διάθσή μας:


ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ . 
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΓΚΥΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΟΓΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ  ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΛΛΑ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟ ΑΠΕΤΡΕΨΕ. Η ΓΙΟΓΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ . ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΙΝΔΟΥΙΣΤΙΚΗΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΘΕΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΓΙΟΓΚΑ. ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΟΣΜΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΝΘΙΣΕ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΕΣΜΟΣ  ΑΤΟΜΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ 
ΑΠΟΣΤΕΛΛΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 
Θ.Π. 

(ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ)

Σχόλιο δικό μας: Αναφορικά με τη φωτογραφία αποφασίσαμε τελικά να την αφαιρέσουμε, διότι δεν καταδεικνύεται από μια απλή φωτό η σοβαρότητα κάποιου. Στο facebook μπορεί ο καθένας να ανεβάζει μέχρι και αστείες φωτό από αποκριάτικο πάρτυ, όπως φαίνεται να είναι η συγκεκριμένη φωτό. 
Η σοβαρότητα κάποιου φαίνεται από τη συνολική του πολιτεία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου