Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

ΦΡΙΚΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗΣ!!!

Η είδηση έπεσε ως κεραυνός! Ο Μάκης Καμινάρης, ο πασίγνωστος Χολαργιώτης ο σύζυγος της Μικροβιολόγου Ελένης Καμινάρη η οποία διατηρεί το ...


ιατρείο της εδώ και δεκαετίες στην Λ. Μεσογείων (πάνω από το cafe' White Spoon), δεν υπάρχει πια ανάμεσά μας. Μόλις προχθές πολλοί τον είδαν στον Χολαργό,  χαιρετίσιηκαν μαζί του, έκαναν καλαμπούρι, όπως το συνήθιζε πάντα ο Μάκης Καμινάρης και κυριολεκτικά έπαθαν σοκ μόλις πληροφορήθηκαν τον αιφνίδιο θάνατό του! 
Το φρικτό του γεγονότος είναι ότι ο Μάκης Καμινάρης έχασε τη ζωή του ενώ έκανε εργασίες μαζί με εργάτη στην ταράτσα του σπιτιού του, στην περιοχή Βρωμοπούσι (περιοχή Κερατέας). Έχασε την ισορροπία του κι έπεσε από ύψος περίπου τεσσεράμισι μέτρων. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος! Ήταν μόλις 68 ετών!
Τραγική φιγούρα και απαρηγόρητη η σύζυγός του, η πασίγνωστη μικροβιολόγος η οποία μέχρι πριν από 2 μέρες έπλεε σε πελάγη ευτυχίας ως γιαγιά δυο εγγονών που της χάρισαν πρόσφατα τα παιδιά της! 
Η εξόδιος ακολουθία έγινε από τον ιερό ναό Αγίου Ελευθερίου στο Κάτω Χαλάνδρι και η ταφή του εκλιπόντος στο κοιμητήριο Χαλανδρίου. 
Η εφημερίδα μας εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήριά της στη σύζυγό του εκλιπόντος και σε όλους τους συγγενείς και οικείους του. 

1 σχόλιο:

  1. Mόλις γύρισα από την έξοδό μου,όλα τα ΑΤΜ από 10 εως 20 άτομα που τρέχουν να σηκώσουν τα 200-300 ευρουλάκια τους στις δύο η ώρα τα ξημερώματα πανικόβλητοι,λες και ήρθε το τέλος του κόσμου.Σιχτίρια ρε,έτσι έπρεπε να κάνει η Ελληνική κυβέρνηση και μπράβο τους,παρ' ότι δεν τους ψηφίζω και δεν τους πιστεύω,τώρα είναι Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! Αρκετά με τους τοκογλύφους και τα τσιράκια τους,τύπου Σόϊμπλε.Θέλω να σε δώ τώρα ρε ανάπηρε στο μυαλό και στο σώμα,καθίκι Σόϊμπλε,που θα τρέχεις σαν κατσαρίδα...!
    ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή