Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ "ΚΑΥΤΗ" ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ!

Το ότι έχουμε πολύ ωραίες σε εμφάνιση και στυλ Ελληνίδες δημοσιογράφους είναι πασιφανές. Τα κανάλια κατακλύζονται από σέξι Ελληνίδες δημοσιογράφους. Ποια όμως είναι η καλύτερη; Το προσωπικό γούστο είναι πάνω απ'όλα, ωστόσο υπάρχουν μερικά στοιχεία που μιλούν από μόνα τους. 
Όχι, δεν είναι η Πόπη Τσαπανίδου για την οποία έχει γίνει πούς λόγος τα τελευταία χρόνια. Είναι μια σέξυ δημοσιογράφος αλλά σχεδόν 50άρα πια. 
Όχι, ούτε η Σία Κοσιώνη είναι ούτε η Εύα Αντωνοπούλου. Και οι δύο είναι πολύ γλυκές στο πρόσωπο αλλά δεν καταλαμβάνουν την πρωτιά. 



Όχι, δεν είναι ούτε η Στέλλα Γκαντώνα συνεργάτιδα του Γιάννη Παπαγιάννη στο KONTRA CHANNEL. Πολύ γλυκιά, γράφει άριστα στον τηλεοπτικό φακό αλλά η Στέλλα δεν είναι αυτή που κάνει τη διαφορά. 







Δεν είναι ούτε Η Μαρία Σαράφογλου, η οποία θα λέγαμε ότι έχει -ίσως= το πιο σέξι πρόσωπο στην ελληνική TV. 
Ούτε η Ρανια Καρατζαφέρη είναι η οποία διατηρεί τέλεια σιλουέτα και έχει λάβει πολλά συγχαρητήρια στο facebook. Ίσως όμως χάνει λόγω...ονόματος και ειδικά τον τελευταίο καιρό, που το επίθετο "Καρατζαφέρης" έχει γίνει ταυτόσημο της κωλοτούμπας!!





Δεν είναι ούτε η Άννα Μπουσδούκου, για την οποία θα λέγαμε ότι παίρνει το...αργυρό μετάλλιο. Έχει πλησιάσει το άριστα της πιο "καυτής" ελληνίδας δημοσιογράφου (δεξιά).

Δεν είναι ούτε καν η Αγγελική Διαβατοπούλου, δημοσιογράφος στον 9,84 (αριστερά) η οποία προ μηνών ...αναστάτωσε το facebook με τις ...καυτές φωτογραφίες που ανέβασε. Είναι ανμφισβήτητα σέξυ και η Αγγελική αλλά δεν παίρνει την πρώτη θέση!



Η πιο "καυτή" όμως δημοσιογράφος είναι η εικονιζόμενη κάτω. Πρόκειται για την Σοφία Καραχρήστου, πρώην αεροσυνοδός, ενώ εδώ και χρόνια είναι δημοσιογράφος. Ήταν στον ΣΚΑΪ και σήμερα είναι στέλεχος του STAR. 
Η Σοφία Καραχρήστου έχει κάνει κυριολεκτικά άνω-κάτω το facebook, μια και κάθε μέρα ανεβάζει και από μία φωτογραφία με ενσταντανέ των διακοπών της. Τα συγχαρητήρια μαζί με τα...υπογλώσσια δίνουν και παίρνου για τους θαυμαστές της, πολλοί από τους οποίους είναι συνάδελφοί της. 
Δείτε φωτογραφίες και βγάλτε συμπέρασμα. Σκέτη στάρ Ελλάς κι ακόμη παραπάνω! 


 Η απορία μας είναι πώς και δεν της έδωσαν κάποια δική της εκπομπή στην τηλεόραση. Πιστεύουμε ότι θα έσπαγε ρεκόρ τηλεθέασης!




3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην πραγματικότητα, η μεγάλη πρόκληση για το Σοφάκι (και δεν μου βγαίνει να το πω αλλιώς γιατί η κοπέλα είναι πολύ χαριτωμένη, θα ήταν η τοποθέτηση της απέναντι από τη Μαρία Σαράφογλου. Η δεύτερη είναι άνθρωπός πιο προσεγμένος, πιο σοβαροφανής, πιο "formal" αν θέλετε, ενώ η Σοφία είναι πιο ζωηρή και ναζιάρα. Θα έλεγε κανείς ότι πρόκειται για μια αλληγορική "μονομαχία" αν αναλογιστούμε φυσικά και το μέσο στο οποίο εργάζεται η κάθε μια -αν και αυτό μπορεί να είναι τυχαίο-. Εμφανισιακά πάντως νομίζω πως δεν μπορούν να συγκριθούν με καμία απο τις παραπάνω (ομορφία να βάλεις και στα... μπατζάκια σου,) γιατί απλά πρόκειται για κάτι υπέρτερο. Για να το εξηγήσουμε και με ποδοσφαιρικούς όρους, το ντέρμπι μεταξύ τους θα ήταν ο τελικός που θα εξίταρε κάθε αντρική φαντασία. Η Μαρία θα ήταν μια κυνική και ορθολογική Γερμανία (δυναμική και σταθερή ανέκαθεν), ενώ η Σοφία θα ήταν η κλασσική ρομαντική Βραζιλία με μπρίο, φινέτσα και αστείρευτο ταλέντο! Απο κει και πέρα διαλέγεις απλά διαλέγεις "στρατόπεδο" ανάλογα με τα δικά σου πρότυπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα τέτοια ανάλυση ούτε σε ποδοσφαιρικό ματς!

      Διαγραφή