Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ-ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΚΧΩΡΕΙ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ (50 ΔΙΣ ΕΥΡΩ)!!!

Αυτό που συντελείται με τον Αλέξη Τσίπρα στις Βρυξέλλες δεν έχει προηγούμενο! Όσα δεν έκαναν οι προηγούμενοι ολετήρες (Παπανδρέου, Παπαδήμος, Σαμαράς) τα κάνει ο σημερινός πρωθυπουργός! Τα ξεπουλάει όλα στους τοκογλύφους. Καταργεί τον ΟΓΑ και εξαθλιώνει...


τους αγρότες με απίστευτους φόρους, σακατατεύει τα απομεινάρια της αγοράς και τους ελεύθερους επαγγελματίες, εξοντώνει τους τελευταίους επιζήσαντες συνταξιούχους με νέες μειώσεις στις συντάξεις τους, ενώ ξεπουλάει και τη δημόσια-ιδιωτική περιουσία, με εγγραφή 50 δις ευρώ στους τοκογλύφους! Και μάλιστα, οι εγκληατίες-δανειστές προσπαθούν να κάμψουν και το τελευταίο ίχνος αξιοπρέπειας του Τσίπρα, με το να καταργήσουν το ΤΑΙΠΕΔ και να διαχειρίζονται οι ίδιοι οι τοκογλύφοι το ταμείο ξεπουλήματος της δημόσιας-ιδιωτικής περιουσίας με έδρα το Λουξεμβούργο! 
Έτσι...εργάζεται ο ...φιλέλληνας Γιούνκερ! Ο Λουξεμβουργιανός θέλει να αρπάξει σε δικές του τράπεζες το ξέπλυμα από το ξεπούλημα της περιουσίας των Ελλήνων! 
Ο Τσίπρας διαπράττει εσχάτη προδοσία, και όμως, ακόμη και σήμερα μιλάει για έντιμο συμβιβασμό με τα καθάρματα της ΕΕ!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου