Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΣΚΟΠΙΜΑ ΜΑΣ ΕΣΥΡΑΝ ΣΤΙΣ 5ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ GREXIT! ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ PLAN B!

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Χουδαλάκης μιλώντας χθες στο δελτίο του Άκη Παυλόπουλου (Blue Sky) έθεσε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα στις πραγματικές του διαστάσεις.
Οι δανειστές οδήγησαν σκοπίμως τη χώρα σε 5μηνες διαπραγματεύσεις...


χωρίς να υπογράφεται καμία συμφωνία, διότι ήθελαν να προκαλέσουν αυτή την ασφυξία στη χώρα και να την οδηγήσουν σε GREXIT. Και αυτό είναι το πολιτικό έγκλημα των ελληνικών κυβερνήσεων. Της προηγούμενης Σαμαρά και της σημερινής του Τσίπρα. Διότι νόμισαν ότι κάποια στιγμή θα κατέληγαν σε συμφωνία με τους δανειστές, χωρίς να έχουν σχεδιάσει κανένα PLAN Β για την περίπτωση του GREXIT. Δεν σχεδίασαν την εναλλακτική λύση της επιστροφής στο εθνικό νόμισμα. Αντιθέτως δακτυλοδείχνονταν ως επικίνδυνοι για τη χώρα όσοι πρότειναν ως λύση την επιστροφή της χώρας στο εθνικό νόμισμα. 
Έτσι, σήμερα έχουμε φθάσει στο σημείο μηδέν, με την κυβέρνηση Τσίπρα να μην έχει καμία διέξοδο, την ίδια ώρα που οι δανειστές μας εξωθούν σε άτακτη χρεωκοπία! 

Σχόλιο δικό μας: Αυτά είναι τα εγκλήματα των άσχετων-επικίνδυνων ελληνικών κυβερνήσεων οι οποίες διαχειρίζονται τις τύχες της χώρας, ενώ δεν είναι ικανές να παίξουν ούτε "Μονόπολη"! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου