Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΤΥΓΝΗ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ! ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ, ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ! ΒΑΖΕΙΣ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ!!!

Ο...αριστερός Τσίπρας αποδεικνύεται χειρότερος και από τον Παπανδρέου, αλλά και από τους Παπαδήμου-Σαμαρά! Είναι ο δήθεν...


αριστερός ο οποίος εξαπάτησε τους ψηφοφόρους, για να εφαρμόσει την πιο στυγνή νεοφιλεύθερη πολιτική. Βάζει ταφόπλακα στα απομεινάρια της μικρομεσαίας τάξης που επιβίωσαν των δύο μνημονίων, φέρνοντας το 3ο Μνημόνιο που εξοντώνει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τους αγρότες, τους συνταξιούχους!!! Αυτός που δεσμευόταν για κατάργηση των Μνημονίων και για τέλος στη λιτότητα, επιβάλλει με τους τοκογλύφους την πιο σκληρή λιτότητα που γνώρισε ποτέ το έθνος! Γυρίζει τον τόπο στην εποχή της κατοχής!!!
Είναι ο ψεύτης και πολιτικός απατεώνας Τσίπρας, για τον οποίο δικαίως μπορεί να υποθέσει κανείς ότι τα είχε προσχεδιάσει με τους δανειστές. Αν δεν είχε κάνει το δημοψήφισμα δεν θα είχαν  κλείσει οι τράπεζες και δεν θα είχε οδηγηθεί η χώρα σε αυτή την εξαθλίωση. Όμως, εξαπάτησε τον λαό ο οποίος αν και είπε ΟΧΙ στους τοκογλύφους, ο Τσίπρας τους άνοιξε τις πόρτες της χώρας να εξοντώσουν τους επιβιώσαντες ως σήμερα βιοπαλαιστές της ζωής! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου