Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

ΡΕ ΟΥΣΤ! ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΡΕΖΙΛΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ! ΗΤΤΑ 0-1 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ! Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΠΟΤΕ ΓΚΟΛ!

Βλέπετε τον Μήτρογλου που σφυρίζει και κοιτάζει τα αποτέτοια την ώρα που ακούγεται ο εθνικός ύμνος; Χρυσοπληρωμένος ποδοσφαιριστής που...


τον έχουν στην εθνική ποδοσφαίρου για να σφυρίζει και να αδιαφορεί παντελώς για τα εθνικά μας χρώματα! Αυτός και οι άλλοι ποδοσφαιριστές έχουν καταντήσει την εθνική μας ποδοσφαίρου ως την χειρότερη ομάδα τον κόσμο. Χάνουν από την κωλοπετινίτσα δύο φορές και αντί να βάλουν μυαλό και να στρωθούν να παίξουν μπάλα, χάνουν και από τις...κουκουβάουνες. Μιλάμε για ξεφτίλες που δυσφημίζουν την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο! 
Ρε ουστ!

3 σχόλια:

  1. Καλά να πάθουν όλοι τους στην εθνική ομάδα ποδοασφαίρου. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά και περιμέναμε να γίνει μια πολύ σημαντική αλλαγή από τις τόσες πολλές αλλαγές που περιμέναμε να γίνουν... Τα χειρότερα συνεχίζονται για την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή επιτυχία σε Βόρειο Ιρλανδία και Ουγγάρια τον Οκτώβριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσο η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου εξακολουθεί να έχει το αφελληνόσημο το αποκαλούμενο ψευτοεθνόσημο θα την θάβουμε πολύ άγρια και θα την θάβουμε για πολλά χρόνια ακόμα! Όσο για όλους αυτούς της ΕΠΟ θα μπουν φυλακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή