Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ...

Ανέκδοτο Τσίπρα αλλά δεν ξέρουμε πόσοι θα γελάσουνε. Είπε ότι "στόχος μας είναι η...


γρήγορη έξοδος στις αγορές η οποία θα επιτευχθεί με..." την:
1. Αναδιάρθρωση του χρέους, που πρέπει να προχωρήσει αμέσως μετά το τέλος της αξιολόγησης, συνδέοντας την απομείωση του με την πορεία της οικονομίας.
2. Ανάπτυξη που θα έρθει μέσω των επενδύσεων.
3. Μεταρρυθμίσεις στη δημόσια διοίκηση προκειμένου το κράτος να αρχίσει να λειτουργεί εύρυθμα και χωρίς γραφειοκρατία να κινούνται όλες οι διαδικασίες.
Παπαριές δίχως τέλος. Πώς ρε χαλβά θα έρθει η ανάπτυξη μέσω επενδύσεων; Φορολογώντας τις επιχειρήσεις με 29% από 26% με φορολόγηση από το πρώτο ευρώ και με προκαταβολή φόρου 80% το πρώτο έτος και 100% το δεύτερο; Θα έρθουν να κάνουν επενδύσεις για τα μάτια σου ή γιατί μιλάς καλά Αγγλικά; Έ, βλάκα; Και δεν θα πάνε στην Τουρκία ή τη Βουλγαρία που έχουν μηδενικό ΦΠΑ; Βλάκα, σε ποιους τα λές αυτά τα ανέκδοτα;

5 σχόλια:

  1. Μεγάλος απατεώνας και ανθέλληνας ο ΧΑΤΖΑΤΖΑΡΗΣ του ΣΥΡΙΣΛΑΜ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβώς αυτά που έλεγαν και οι προηγούμενοι.
    Ο λαός θα τρώει μνημόνια, αλλά αντί να παχαίνει,
    θα αδυνατίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η 3η προϋπόθεση είναι η πιο βασική : Οι μεταρρυθμίσεις στη δημόσια διοίκηση. ΟΙ καθαρίστριες και οι σχολικοί φύλακες θα εξαλείψουν τη γραφειοκρατία και τη διαφθορά. Ηταν τόσο απλό και δεν το είχε καταλάβει κανένας μέχρι σήμερα.
    Αλεξη-άδη προχώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Ευρώπη σε λίγο καιρό θα γίνει ΣΦΑΓΕΙΟ στα χέρια φανατικών ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ . Αυτός ο ΑΛΗΤΗΣ του ΣΥΡΙΣΛΑΜ που κάνει τον πρωθυπουργό θα στείλει χιλιάδες δολοφόνους γισ να σφάξουν αθώους και ανυπεράσπιστους ανθρώπους . Εφαρμόζει ένα από τα πιο ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ των ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ . Εύχομαι να έχει την τύχη του κομμουνιστή Τσαουσέσκο που οι Ρουμάνοι ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τον Τσαουσέσκου και την γυναίκα του Ελενα, τους εκτέλεσαν με τυφεκισμό, στην πίσω αυλή ενός κτιρίου. Καλά τους έκαναν, γιατί για δεκαετίες βασάνιζαν και σκότωναν τον λαό τους !! Πάσα ομοιότις είναι τυχαία και συμπτωματική...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή