Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

ΤΟ "ΚΛΙΣΙΟΣΚΟΠΙΟ" ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΛΚΟ! ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ! ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΘΕΛΕΙ...ΠΑΡΑΣΗΜΑ! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ BLOGGER!

Βγήκε σεργιάνι στο διαδίκτυο εδώ και ένα χρόνο ο Μ. Χάλκος, ενώ πριν από το διάστημα αυτό εφέρετο ως εκ των δημιουργών του κουκοφορικού blog "Κλισιοσκόπιο". Ένα blog το οποίο δεν είχε αφήσει χωρίς να συκοφαντήσει σχεδόν κανένα στον Χολαργό. Όμως έβαλε...λουκέτο το Κλισιοσκόπιο γιατί κινήθηκαν νομικά εναντίον του διάφοροι επώνυμοι πολίτες (Χρύσα Παρίση, Αντώνης Πολύδωρας, Θεόδωρος Αποστολόπουλος-θείος του Δημάρχου κ.α.). Πάντως, η νοοτροπία του.....


"Κλισιοσκοπίου" εξακολουθεί και υφίσταται διά του Χάλκου. Δεν γνωρίζουμε αν νεαρός είχε καμία σχέση με το "Κλισιοσκόπιο" (μπορεί και να μην είχε), ωστόσο ο ίδιος στην τοπική εφημερίδα ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ όταν εργαζόταν, έγραφε σχόλια-ύμνους υπέρ του κουκουλοφορικού blog. Ότι μέσα σε σύντομο διάστημα κατάφερε να γίνει το "Πρώτο μέσο στην πόλη", ότι υποσκέλισε πολύ εύκολα όλα τα άλλα κ.λ.π.. Τα ίδια ακριβώς λέει σήμερα ο Χάλκος από το blog που έχει δημιουργήσει, εδώ και ένα χρόνο και ονομάζεται "Μένουμε Χολαργό". 
Ανήρτησε σχόλιο στο οποίο δίνει το... χρυσό μετάλλιο (ή κύπελλο) στον εαυτό του, λέγοντας πολλά σπαρταριστά/διασκεδαστικά. Παρακάτω θα ξεφτιλίσουμε τα ψεύδη του νεαρού ο οποίος νομίζει με αυτά θα κοροϊδέψει κάποιους. Μόνο τον εαυτό του προσπαθεί να ξεγελάσει γιατί ο άνθρωπος έχει πρόβλημα. Χρειάζεται αυτοεπιβεβαίωση. Δώστε του κανένα παράσημο ρε παιδιά! Έχει πρόβλημα το παιδί...

Λέει λοιπόν ο Χάλκος:
"Ένα χρόνο και ένα μήνα ύστερα από τη δημιουργία του, το «μένουμε... Χολαργό!» παραμένει σταθερά στην κορυφή της τοπικής ενημέρωσης σε Χολαργό και Παπάγου. Με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα σε καθημερινή βάση, με τα περισσότερα μέλη στην επίσημη σελίδα στο facebook, με τον υψηλότερο μέσο όρο των Likes σε κάθε ανάρτηση, το «μένουμε... Χολαργό!» δεν ήρθε απλά για να μείνει, αλλά και για να κάνει τη διαφορά. Μια  διαφορά  που
βασίζεται ακριβώς επάνω σε αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης και αναγνώρισης που το «μένουμε... Χολαργό!» από την πρώτη στιγμή ανέπτυξε με το αναγνωστικό κοινό της περιοχής μας. Και επαναλαμβάνω, είμαστε ακόμη στην αρχή! Για άλλη μία φορά ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας όλους τους Χολαργιώτες και όλους τους Παπαγιώτες για την ανταπόκρισή τους και το δέσιμό τους με το αγαπημένο τους -πλέον- blog. Παρακάτω και σύμφωνα με την παγκόσμια μηχανή μέτρησης και κατάταξης των ιστοσελίδων κάθε χώρας, Alexa.com, η οποία ισχύει από το 1996, μπορείτε να δείτε την κατάταξη όλων των ενεργών ιστότοπων που παρέχουν ενημέρωση για τα τοπικά θέματα Χολαργού και Παπάγου και τη θέση τους ανάμεσα σε όλα τα ελληνικά sites και blogs, με βάση την τελευταία χρονικά μέτρηση της 4ης Οκτωβρίου 2015.

Μανώλης Χάλκος
μένουμε... Χολαργό!

1) μένουμε... Χολαργό!: 6.236

2) Παρατηρητής: 7.042

3) Δήμος Παπάγου-Χολαργού: 10.013

4) Παπάγου Πολιτεία: 10.439

5) Papagos Day: 22.386

6) My Xolargos: 35.083

7) Βόρεια Γειτονιά: 2.389.942

8) Ο κόσμος γύρω μας: 10.165.259

9) Times Papagos Xolargos: 10.370.882>

ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥ ΧΑΛΚΟΥ!
Δείτε με προσοχή τους πίνακες της πλατφόρμας alexa.com την οποία επικαλείται ο νεαρός για να δώσει παράσημο στον εαυτό του. 
Βλέπετε ότι η πλατφόρμα αναγράφει ότι ο κάθε επισκέπτης παραμένει κατά μέσον όρο 11.53 (ένδεκα λεπτά και 53 δεύτερα) στο blog του!!! Αυτό δεν συμβαίνει ούτε στο...zougla.gr που θεωρείται το πρώτο σε επισκεψιμότητα blog. Αυτό και μόνο το στοιχείο καταδεικνύει ότι ο Χάλκος χρησιμοποιεί ειδικό "μηχανάκι" για να πειράζει την πραγματική επισκεψιμότητα και να κοροϊδεύει τον κόσμο ότι είναι δήθεν πρώτο blog, ενώ είναι τελευταίο. Κυριολεκτικά τελευταίο. Δεν μπαίνει κανείς στο blog του Χάλκου, παρά 10-15 νοματαίοι καθημερινά. 
Αυτό, το δείχνει η ίδια η alexa.com (εμ, δεν μπορείς να την ξεγελάς σε όλους τους δείκτες της) στον παρακάτω πίνακα. Δείτε.

Who visits menoumeholargo.blogspot.gr?
Ποιος επισκέπτεται το blog του Χάλκου; Φαίνεται από τον πίνακα που δημοσιεύουμε. ΚΕΝΟ ΓΡΑΜΜΑ παντού. 
Για να καταλάβετε τη διαφορά δείτε το δικό μας blog ποιοι το επισκέπτονται...

  Προσέξτε τα κουτάκια που είναι γεμάτα, εκτός από ένα. Πορτοκαλί, γαλάζια και μπλε χρώματα δείχνουν σχηματικά-χρωματικά ποιοι επισκέπτονται το blog του Ανεξάρτητου Παρατηρητή. 
Δείτε πιο κάτω, έτσι από περιέργεια, ποιοι επισκέπτονται το myxolargos.gr
Οι...κορδέλες είναι με χρώματα εκτός από 3 σειρές που λείπουν. Αυτό το σκιαγράφημα δείχνει ότι το myxolargos.gr έχει μικρότερη μεν επισκεψιμότητα από τον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή", αλλά σαφώς μεγαλύτερη από το blog του Χάλκου το οποίο δεν επισκέπτεται κανείς!!! Απλά, ο νεαρός πασχίζει να πάρει παράσημα (άλλα παράσημα του αξίζουν, αλλά δώστε του ρε παιδιά, να μην κλαίει). Τα ίδια ακριβώς με τον Χάλκο έκανε και το κουκουλοφορικό "Κλισιοσκόπιο". Έβγαινε και πανηγύριζε κάθε τόσο ότι ήταν το...πρώτο μέσο στην πόλη!!!

Και κάτι τελευταίο. Πάνω στην πρεμούρα του να δώσει το χρυσό μετάλλιο στον εαυτό του, ο...παγαπόντης δεν ανέφερε δυο άλλα sites,blogs που βρίσκονται πιο μπροστά από το δικό του (έστω και με τις απατεωνίστικες μετρήσεις που μοστράρει). Πρόκειται για το amen.gr του Παπαγιώτη Νίκου Παπαχρήστου (θέση 1950) και το exofitsio.blogspot.gr  (θέση 6.152). To exofitsio.blogspot.gr είναι το  blog της εφημερίδας "ΘΟΡΥΒΟΣ", τοπικής εφημερίδας Χολαργού-Παπάγου-Ν.Ψυχικού-Φιλοθέης! Γαργάρα έκανε τους συγκεκριμένους ιστότοπους ο Χάλκος.
Όπως επίσης ο κουτοπόνηρος νεαρός, επί μήνες που η alexa.com μας έδειχνε μακράν πρώτους σε σχέση με τις δικές του πειραγμένες μετρήσεις, δεν έβγαζε κιχ. Μόλις είδε ότι πέσαμε σε σχέση με τις μετρήσεις της alexa.com, τότε έβγαλε ανάρτηση όπου έδινε το χρυσό μετάλλιο στον εαυτό του!!!
Η αλήθεια με το δικό μας blog είναι ότι μέχρι πριν από 1-2 μήνες είχαμε καθημερινά γύρω στις 9.000-10.000 επισκέψεις και το τελευταίο διάστημα έχουμε πέσει στις 6.200 έως 6.950 επισκέψεις! Ο Βραχιολίδης έχει κλατάρει διότι ασχολείται με πολλά πράγματα καθημερινά. Δεν κάθεται συνέχεια πάνω από το pc ούτε παίζει με τα...πλήκτρα όπως κάνει ο Χάλκος!

4 σχόλια:

  1. ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΞΕΠΕΣΜΕΝΟΙ ΛΟΡΔΟΙ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΑΛΚΟΣ ΡΕ ΜΑΚΗ ? ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ !! ΜΟΝΟ Ο "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ !! ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόνεσε έτσι ; Το "Πολιτικό Κλισιοσκόπιο" δεν ανέστειλε τη λειτουργία του λόγω των μηνύσεων αλλά λόγω της εκλογής του νυν δημάρχου. Τι άλλο να πει αφού μετά τις τόσες αποκαλύψεις ο κόσμος ψήφισε Αποστολόπουλο. Άξιοι της μοίρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κ. Χάλκο... έχουμε εξαιρετικούς ψυχιάτρους στον Χολαργό... μην ντρέπεστε να πάτε... το ιατρικό απόρρητο τους δεσμεύει να σας ξεμπροστιάσουν... εμείς πάντως στηρίζουμε όλους εσάς τους ψυχικά διαταραγμένους... σε συμπονούμε... Ομάδα Χολαργιωτών που δεν ξέραμε την ύπαρξη σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή