Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Η ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ! ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΥ: "ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΨΕΥΤΙΚΗ ΜΑΝΑ ΡΕ;"! ΒΙΝΤΕΟ

Τα γεγονότα μερικές φορές  επαληθεύονται μέσα από τις ταινίες. Η ταινία ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ με τον Νίκο Κούρκουλο και τη Δέσπω Διαμαντίδου επιβεβαιώνει την Αδίστακτη συμμορία του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ η οποία πούλησε ψεύτικες ελπίδες στον λαό. Εγκλημάτησε σε βάρος του....

λαού, τον παγίδευσε μοιράζοντας ψεύτικες ελπίδες. Δείτε την αφίσα: "Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ" έλεγαν τα πολιτικά λαμόγια που εγκλώβισαν τον λαό με τα ψεύδη τους. Εδώ στον Χολαργό έχουμε την Καφαντάρη, μέλος αυτής της αδίστακτης συμμορίας. 
Δείτε το βίντεο με την ελληνική ταινία και συγκεκριμένα το 6.38'' όπου ο Κούρκουλος λέει στον Μούτσιο: "Σε μένα πούλησες ψεύτικη μάνα ρε;". Ο λαός κάποια στιγμή οφείλει να ξεσηκωθεί έναντι των απατεώνων!



1 σχόλιο:

  1. Μας πουλήσαν παραμύθι, παραλίγο να πιστέψω τον Αλέξη τον ξεφτίλα, που έλεγε κι' ο Μηλιώκας στις "Βουβάλες". Αλλά πού θα πάει, στο τέλος θα φάνε βρωμόξυλο χειρότερο απ' αυτό που έφαγε ο αξέχαστος Γ. Μούτσιος. Σίγουρα δεν θα τη βγάλει καθαρή ο Αλέξη-Αδης κι' η παρέα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή