Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΤΑ ΘΑΨΟΥΝ ΟΛΑ! ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ. ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ 12.000 ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥΧΟΙ!!!

Η Ελληνική πρωτοτυπία πλέον καταργήθηκε με το Πολυνομοσχέδιο. Τέλος λοιπόν και ο θεσμός των περίπτερων στην Ελλάδα. Κάθε περιπτερούχος που βγαίνει στην σύνταξη θα κλείνει και την επιχείρηση. Σε ανεργία υποχρεώνει η κυβέρνηση δώδεκα χιλιάδες περιπτερούχους....
μαζί με τις οικογένειές τους, αφού με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, τα περίπτερα καταργούνται.
Σύμφωνα με την πρόταση που κατέθεσε το υπουργείο ανάπτυξης για τις διατάξεις των περιπτέρων που αφορούν τις μισθώσεις, η οποία είναι πλέον νόμος (μέσω της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου), η άδεια δεν θα μπορεί να μεταβιβαστεί μετά τον θάνατό του κατόχου, με αποτέλεσμα η επιχείρηση να κλείνει οριστικά! Όπως γίνεται κατανοητό, τα πάντα γίνονται προς όφελος των μεγάλων συμφερόντων και των Super Markets, με αντάλλαγμα το αίμα, την ανέχεια και τη δυστυχία των Ελλήνων. 

thivarealnews.blogspot.com  (τίτλος: δικός μας)

7 σχόλια:

  1. ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΣΙΠΡΑ Γ..... ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΦΟΥ ΟΙ Μ....... ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΞΑΝΑ . ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΑΦΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΣΚΑΤΟΨΥΧΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ . ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΒΡΟΜΟ ΡΑΓΙΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είδες ο ... Τσίπρας;;;
    Φάτε μνημόνια, ποσοστό ίσο με 83% πήραν τα μνημονιακά κόμματα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ να ρωτήσω κάτι, θέλω. Ποιοι ψήφισαν τον "δεύτερη φορά Αριστερά";
    δεν ήταν περιπτερούχοι; δεν ήταν αγρότες; δεν ήταν συνταξιούχοι;
    τώρα, γιατί φωνάζουν;
    τους το λέει ξεκάθαρα ο άνθρωπος. "ξεμπερδεύουμε με το παλιό". ό,τι ξέρατε, δηλαδή, και ό,τι είχατε, ξεχάστε τα. αφού την πρώτη φορά με ψηφίσατε για να σκίσω το μνημόνιο, και τώρα με ξαναψηφίσατε για να το εφαρμόσω..., μια χαρά ηλίθιοι είσαστε!

    Δεν νομίζω λοιπόν ότι δικαιούται κανείς να μιλάει. Ηθελέστα και παθέστα.
    Ορθώς αναφέρει ο προηγούμενος, 83% πήραν τα μνημονιακά κόμματα. κάποιοι τους ψήφισαν λοιπόν, δεν βγήκαν μόνοι τους! (άσε που κι αυτό παίζει, αλλά... ας μην το αναλύσουμε περαιτέρω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένα μικρό ποσοστό ψήφισε τους αριστερούς απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ η ΣΥΡΙΣΛΑΜ . Η αποχή τα λευκά και τα άκυρα ξεπέρασαν τα 5 εκατ. Έγινε και μεγάλη ΝΟΘΕΙΑ . ΒΡΩΜΙΣΕ Ο ΒΡΩΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ . Όλοι το ξέρουν αλλά δεν μιλάνε . Τα μικρά κόμματα τα σφαξανε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εδώ που τα λέμε, αυτά δεν ήταν περίπτερα. Ηταν μεγάλα καταστήματα νεωτερισμών Αφοι Λαμπρόπουλοι, Δραγώνας κλπ. Μερικά ήταν και διώροφα !!! :-) :-) :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ζούσαν όμως δεκάδες χιλιάδες Ελληνικές οικογένειες με γέρους και μικρά παιδιά . Τώρα τι θα κάνουν και ποιός άλλος έχει σειρσ στα κρεματόρια του ΒΡΟΜΟ ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή