Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΟΝΕΙΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ; Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ!

«Ο θεός δημιούργησε άνδρα και γυναίκα....

 και έτσι προχώρησε το ανθρώπινο είδος Η παραδοσιακή οικογένεια, μέσα από την πίστη και την ορθοδοξία έτσι προχώρησε τόσα χρόνια τώρα. Με το σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών προσπαθούν να αποδομήσουν την ελληνορθόδοξη οικογένεια. Είναι δυνατόν ένα παιδί να έχει πατερά και πατέρα ή μητέρα και μητέρα;».

Τα παραπάνω δήλωσε, μιλώντας στο PatrasTimes.gr, ο Επίσκοπος Κερνίτσης, Πατέρας Χρύσανθος Στελλάτος, σχετικά με το σύμφωνο συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών.

«Είμαστε αντίθετοι σε αυτό, αλλά η Πολιτεία μπορεί να πράξει ότι θέλει βάσει του Συντάγματος. Για αυτό το λόγο πρέπει να μας εκπροσωπούν στη Βουλή χριστιανοί πολιτικοί, να μην ξεφεύγουμε από τις αρχές και τις αξίες μας», προσέθεσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΦΡΩΤΗΡΙΟ

Όσον αφορά το αποτεφρωτήριο νεκρών στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, ο Επίσκοπος Κερνίτσης δήλωσε πως, η αποτέφρωση των νεκρών είναι πράγμα άγνωστο για την παράδοση και την εκκλησία μας, είναι όμως συνταγματικό δικαίωμα της Πολιτείας.

«Αν αποτεφρώναμε τους νεκρούς, δεν θα είχαμε τώρα τα ιερά λείψανα των Αγίων μας, την Τίμια Κάρα του Αποστόλου Ανδρέα», συμπλήρωσε.

«Με τη διαδικασία αυτή δεν θα υπάρχει εξώδιος ακολουθία πριν την καύση. Αλλά επειδή ακούγονται φωνές πως η εκκλησία δεν θέλει αποτεφρωτήριο λόγω των χρημάτων που δίδονται στις κηδείες, απαντώ ότι το πραγματικό κόστος της κηδείας είναι μηδαμινό, αλλά τα χρήματα δίδονται αλλού χάριν της κοσμικότητας και τη μεγαλομανίας του ανθρώπου ακόμα και στη ώρα του θανάτου», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο πατέρας Χρύσανθος Στελλάτος.

«Με τον παραπάνω τρόπο από-ιεροποιούμε και από-χριστιανοποιούμαι την Ελλάδα», συμπλήρωσε.

Πηγή
Tromaktikoν (τίτλος: δικός μας)

3 σχόλια:

  1. ΜΙΑ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΜΕΙΩΨΗΦΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν υποθέσουμε ότι η σχέση αυτή είναι η φυσιολογική
    (άνδρας+άνδρας, Γυναίκα+γυναίκα),
    τότε προκύπτει ένα μέγα ζήτημα:
    Παιδιά ποιοι θα γεννούν;;;
    Μήπως εξαφανισθεί η ανθρωπότητα χωρίς την ύπαρξη απογόνων;;;
    Υπόθεση για προβληματισμό.
    Ποια η άποψη των προοδευτικών στην συγκεκριμένη υποθετική
    αναφορά;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ομοφυλόφιλοι υπαρχουν ευτε το επιτρεπειη πολιτεια ειτε οχι. Και υπηρχαν απο πάντα! Το να καταπιεζονται κ να κανουν οικογενειες λογω ταμπου κ φοβου κ τα παιδια τους να καταληγουν σε ψυχιατρεία πώς το βρίσκεις? Γνωμη μου ειναι ναμπορουν να υιοθετήσουν ορφανα καθως θα μεγαλωσουν πολυ καλυτερα απο οτι μεσα στο ορφανοτροφειο! Αυτο ειναι θεμα κοινης λογικης που ακομα καιενας συντηρητικός, αλλα οχι κολλημενος, μπορει να καταλαβει!

      Διαγραφή