Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ "ΑΔΕΙΑΖΕΙ" ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΕΑ: "Η ΚΥΡΙΑ ΓΚΟΥΜΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ Ο κ. ΚΑΡΑΜΑΝΕΑΣ"!

Ο Πέτρος Καραμανέας δέχθηκε "επίθεση" με ντοκουμέντα κατά τη χθεσινή συνέντευξη τύπου του Δημάρχου Αποστολόπουλου, από την οποία όμως απουσίαζε ο εκδότης και δεν μπορούσε να απαντήσει. Βέβαια, ο Δήμαρχος τον είχε καλέσει, αλλά όπως είπε ο κ. Καραμανέας, είχε ανειλημμένη υποχρέωση κι αδυνατούσε να παρευρεθεί. 
Τα στοιχεία που έδωσε ο Δήμαρχος με σειρά από συνημμένα έγγραφα, δείχνουν ότι η Κατερίνα Γκούμα δεν πήρε καμία απολύτως εκτυπωτική εργασία από τον Δήμο. Ο Δήμαρχος, μάλιστα έριξε ευθεία βολή στον εκδότη της εφημερίδας ¨Φωνή του Δημότη", λέγοντας:  "...ο συγκεκριμένος συντάκτης είχε συνηθίσει να παίρνει δουλειές από το Δήμο, όπως το πρόγραμμα του 2011 το οποίο στοίχισε διπλάσια από το επόμενο έτος". Τον κάλεσε δε, να ζητήσει δημόσια συγγνώμη στο επόμενο τεύχος της εφημερίδας του.
Διαβάστε τι ακριβώς είπε ο Δήμαρχος...
 

Το συγκεκριμένο θέμα με έχει στεναχωρήσει ιδιαίτερα. Δεν περίμενα ότι στο βωμό των πολιτικών σκοπιμοτήτων, μια συγκεκριμένη εφημερίδα θα έφτανε σε αυτό το σημείο.
Έχω έρθει σε δύσκολη θέση, όχι φυσικά για τη φερόμενη καταγγελία, αλλά προσωπικά, γιατί αναγκάστηκα να ζητήσω από την κυρία Γκούμα φορολογικά και προσωπικά στοιχεία της, αφού καλείται να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας. 

1.      Ιδιωτικό συμφωνητικό σύστασης ομόρρυθμης εταιρίας με την επωνυμία «Αικατερίνη Γκούμα – Ν. Υφαντής & ΣΙΑ ΟΕ» - 14/7/2005 (σχετ. 1).
2.      Τροποποίηση καταστατικού ομόρρυθμης εταιρίας με την επωνυμία «Αικατερίνη Γκούμα – Ν. Υφαντής & ΣΙΑ ΟΕ»  σε «Αικατερίνη Γκούμα & ΣΙΑ ΟΕ» - 10/8/2008 (σχετ. 2).
3.      Λύση της ομόρρυθμης εταιρείας με την επωνυμία Αικατερίνη Γκούμα & ΣΙΑ ΟΕ» - 15/1/2013 (σχετ. 3).
4.      Η κα Γρηγορίου Μαρία του Παντελή λειτουργεί δική  της ατομική επιχείρηση, σύμφωνα το γενικό πιστοποιητικό του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας (αριθ. πρωτ. : 134193.190830/21.12.2015) (σχετ. 4).
Με όλα τα αναφερθέντα αποδεικνύεται ότι η κυρία Γκούμα ουδεμία σχέση έχει στην ατομική επιχείρηση ‘Γρηγορίου Μαρία’ red box print.
Επειδή στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για αποκλειστική και προνομιακή μεταχείριση της κυρίας Γρηγορίου Μαρίας και ότι είναι ο μοναδικός προμηθευτής εκτυπώσεων του Δήμου, από το Σεπτέμβριο του 2014 μέχρι σήμερα, θέλω να σας ενημερώσω ότι ο Δήμος μας,  από το Σεπτέμβριο του 2014 μέχρι σήμερα, έχει δαπανήσει για προμήθειες εντύπων των υπηρεσιών, προσκλήσεων, αφισών, καρτών, υλικού εκλογών, προγραμμάτων Εθνικών εορτών, Χριστουγέννων, Πάσχα κι εν γένει εκδηλώσεις, φακέλων επιστολόχαρτων, το ποσό των 35.000 ευρώ περίπου(σχετ. 5).
Η κυρία Γρηγορίου έχει αναλάβει προμήθεια με ΦΠΑ, περίπου 10.000 ευρώ από το 2014 έως σήμερα.
Ψάχνοντας λοιπόν στις αναθέσεις των εντύπων, ανακάλυψα ότι η ανάθεση της εκτύπωσης του προγράμματος του Φεστιβάλ του Δήμου μας το:
2011 στοίχισε 3.444,00 € (σχετ. 6)
2013 στοίχισε 1.709,70 € (σχετ. 7)
2014 στοίχισε 1.205,40 € (σχετ. 8)
2015 ήταν δωρεά της coca cola.
Και συνεχίζω για να απαντήσω στο δημοσίευμα, ότι η κυρία Γκούμα δεν πήρε καμιά δουλειά από το Δήμο, ο Δήμαρχος δεν έδωσε καμιά δουλειά στην Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας.
Για το θέμα αν ο Δήμαρχος πρέπει να δίνει δουλειές σε μη δημότες, μάλλον αφορά μια  άλλη εποχή. Μάλλον ο συγκεκριμένος συντάκτης είχε συνηθίσει να παίρνει δουλειές από το Δήμο, όπως το πρόγραμμα του 2011 το οποίο στοίχισε διπλάσια από το επόμενο έτος.
Είμαι σίγουρος ότι η επίθεση που δέχτηκε η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού, έγινε από λάθος ενημέρωση και είμαι σίγουρος ότι ο συγκεκριμένος εκδότης στο επόμενο τεύχος θα δημοσιεύσει μαζί με τις απαντήσεις μου στα ερωτήματά του, και μια δημόσια συγνώμη στην κυρία Γκούμα, σε έναν άνθρωπο ο οποίος προσφέρει καθημερινά τα μέγιστα στο Δήμο μας, από οποιοδήποτε πόστο της έχω αναθέσει, σε μια γυναίκα για την οποία η κοινωνία μας μόνο καλά λόγια έχει να καταθέσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου